Evet malesef böyle kötü insanlar var rabbim onların cezasını versinBizim evden buyu cikti eski kiraciya yapmislar bosansin diye onlarda bosanipta tasinmis banada ozmn dediler sirkeli suyla sil diye
Selam kızlar bugün ku menum
Kahvaltı 11:30
7 8 tane patates
1tane yumurta
1dilim ekmek
1 sekersiz çay
Akşam 18:00
1 tabak bulgur pilavi
1 bardak ayran
8 bardak su
Saol cnm dualarim seninle insallah onaylanirAfiyet olsun Can'ım
Bu vardi canim maalesef bu hafta sadece patates makarna ve bulgur var evde kredi karti ve kirayi odedik doyarim ben açlığı hic aramamCan'ım pilav ile doyacak mısın sulu yemekte yeseydin ya
Fırındaysa zararı yok ana tabi kızartılınca iyi olmuyor7-8 patates derken canim patates kizartmasi adeti mi canım? Eger oyleyse ilk gun icin iyi ama kizartmadan uzak durmakta fayda var
Iyi yapiosun cnmOnu yapıyorum canım, peygamber efendimiz bile sirkeye çok önem verirmiş.. Bütün evi sirkeyle temizliyorum diyebilirim :)
Patates in dilimi ince7-8 patates derken canim patates kizartmasi adeti mi canım? Eger oyleyse ilk gun icin iyi ama kizartmadan uzak durmakta fayda var
Ayy Allâh korusun yarabbim. Ben bütün evi didik didik aradım bişey çkmadı çok şükür. Ama sirke temizliğini yaparım ne olur ne olmazBizim evden buyu cikti eski kiraciya yapmislar bosansin diye onlarda bosanipta tasinmis banada ozmn dediler sirkeli suyla sil diye
Ay Can'ım benim kıyamam doğrudur afiyet olsun sana o ZamanBu vardi canim maalesef bu hafta sadece patates makarna ve bulgur var evde kredi karti ve kirayi odedik doyarim ben açlığı hic aramam
Sagol canimAy Can'ım benim kıyamam doğrudur afiyet olsun sana o Zaman
Bizim evi boyayan boyacib bulmus eski soba bacasinin altinda kullukler olur onun icinde bulmusAyy Allâh korusun yarabbim. Ben bütün evi didik didik aradım bişey çkmadı çok şükür. Ama sirke temizliğini yaparım ne olur ne olmaz
Bu vardi canim maalesef bu hafta sadece patates makarna ve bulgur var evde kredi karti ve kirayi odedik doyarim ben açlığı hic aramam
Kahvaltıda : tost makinesinde sucuk kızartması ,domates,salatalık yeşillik şekersiz çay akşama ise zeytinyağlı taze barbunya,cacık ve salata herkese afiyet olsun
Sucuk ev yapımı Can'ım hazır gıda nadir girer evime sagol balımSanada afiyet olsun balım.. sucuk dışında hepsi güzel :)
Genelde oralardan buluyorlar zaten rabbim böyle insanlardan bizleri korusunBizim evi boyayan boyacib bulmus eski soba bacasinin altinda kullukler olur onun icinde bulmus
Sucuk ev yapımı Can'ım hazır gıda nadir girer evime sagol balım
Kışlığımız bile yaparım Can'ım hazır gıdalar yüzünden sağlığımızdan oluyoruz zatenOo bendensin :)
Kışlığımız bile yaparım Can'ım hazır gıdalar yüzünden sağlığımızdan oluyoruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?