Yediğin kısır ve gözlemeler malesef artı olarak dönmüşGünaydın canlarim kilo bildirimim gelsin
Eki Görüntüle 1874907
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 67.9
Fark +700
Harbiden spor öyle olmuş gece yoga yapayım dedim kesmedi allahımSpor sana meditasyon gibi kuşum. Allah eşinle tez vakitte kavustursun ne zaman gelecek. Uykusuzlukta ödem yapıyor canım. Aman boş ver 300 gr da haftaya bonus olsun
tebrik ederim canımEki Görüntüle 1874903 aslında Dünki kilom 72.700 gr idi tam tamına 1 kg vermiştim neyse benim vücudumda böyle ya dün arkadaşlar ile düzgün kahvaltı yapmadığım için oldu yada uyyamadığım için gerildim oldu neyse oldu birşeyler @puantiyeli_kelebek gecen hafta 73.700gr bu hafta 73.00 kg -700 gr
tebrik ederim canımAyyy bi türlü foto ekleyemedimgecen hafta 96,5 bu hafta 95,6 giden -900 gr. Fotoyu yuklemeyi eve gidince tekrar denerim. Niye olmuyor anlamadim
olsun canım haftaya telafi edersinGünaydın canlarim kilo bildirimim gelsin
Eki Görüntüle 1874907
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 67.9
Fark +700
Senin yine iyi benim kilo bir gün önce -1 kg bu sabah güncelleme yapmış Sağolsun 300 gr geri almışgünaydınnn
@puantiyeli_kelebek
geçen hafta 66.7
bu hafta 66.6
-100 gr
ay kaplumbağa hızıyla gidiyorum resmen bayrama 64 olamıycam herhalde
Sağol fıstığım benimtebrik ederim canım
tebrik ederim canım
uykusuzluktan canım o haftaya extra 300 daha gider işte fenamıSenin yine iyi benim kilo bir gün önce -1 kg bu sabah güncelleme yapmış Sağolsun 300 gr geri almış
altta dosya ekle var canım ordan ekledimKızlar resim nasıl yukleniyoo
+300 gr olarak geri güncellemesindeuykusuzluktan canım o haftaya extra 300 daha gider işte fenamı
Canım puantiyeli kelebeği etiketleGünaydın
Kilo bildirimi yapayım ve geçmişi okumaya başlayayım :)
Kilom : 88.0
Geçen hafta galiba 88.5 du.
Bende de aynısı oldu canım.Fotoyu bilgisayara yükledim sonra buraya yükleyebildim. Telden hata verdi sürekli.Orayı tikliyorum dosya seç denilen yer gri renkte aktif değil basiyom olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?