Bana özelden at fotoyu ben yüklerimBen yukleyemiyorum ne yaptiysam beceremedim @puantiyeli_kelebek geçen hafta 72 bu hafta 70.9 giden 1.100
Bana özelden at telefonundan ben atarım sayfayaBen telefondan giriyorum onun için olmuyo heralde
telefondan yapamıyorum bilgisayardan oluyor canımBen yukleyemiyorum ne yaptiysam beceremedim @puantiyeli_kelebek geçen hafta 72 bu hafta 70.9 giden 1.100
Allah Allah niye olmuyor sizin ben telefondan yüklüyorumtelefondan yapamıyorum bilgisayardan oluyor canım
Ok olur atBurdan olmuyo instagramdan atimmi
Gördüm yerini değiştirme sandır kalsın yanıltır seniATTIM canım bu seferde 70.8 cikti
Sinbo Değil mi bunun markası ben çöpe atmıştım ,sinbo ,Arzum ve fakiri direk çöpü boyalamıştı medisana al hem Alman markası hem hafızaya atıyor birde seni tanıyor yaşını boyunu söylüyor benim kisi kası yağ yapısınıda söylüyorCanım 70.2 bile çıktı benimtarti hep ayrı sonuç verir bende arasından enyuksegini secerim
belki kullanmasını bilmiyorumdurAllah Allah niye olmuyor sizin ben telefondan yüklüyorum
benimki arzum 4 senedir kullanırım memnunum canım hiç farklı sonuç vermediSinbo Değil mi bunun markası ben çöpe atmıştım ,sinbo ,Arzum ve fakiri direk çöpü boyalamıştı medisana al hem Alman markası hem hafızaya atıyor birde seni tanıyor yaşını boyunu söylüyor benim kisi kası yağ yapısınıda söylüyor
Günaydın
Kilo bildirimi yapayım ve geçmişi okumaya başlayayım :)
Kilom : 88.0
Geçen hafta galiba 88.5 du.
Vilma 37 Canım imkanın varsa foto at olmazsa sorun değil önümüzdeki hafta atarsın
Gidecek Canım inan sağlıklı beslen ve buna İnanayrıca tanıyamadım seni profil resmini değiştirmişsin harika olmuş bayıldım
Bence iyi olmuş bende değiştiriyorum sık sıkmotive olurum, belki daha çok hareket ederim diye değiştirdim profil resmini...
Sabah siteye ilk girdiğimde bende bir şaşırdım
Ok tatlım olurCanım sabah hiç aklıma gelmedi fotoğraf çekmek.
Haftaya atayım :)
Ay bana denk gelenler zaten oynak oluyor şansımabelki kullanmasını bilmiyorumdur
benimki arzum 4 senedir kullanırım memnunum canım hiç farklı sonuç vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?