Bence iyi olmuş bende değiştiriyorum sık sık
Müthişsin Canım tebrikler
tebrik ederim tatlım
canım mankenin boyu 180miş elbise ona bile uzun bana çok uzun olur 164 boyla bide kestirmekle uğraşmayım diyorum belki almam bakalımBen çok beğendim kesinlikle almalisin bende bi bakim kendime belki bende aynısını alırım nazım mor pembe görünce dayanamıyorum :)
Eki Görüntüle 1874903 aslında Dünki kilom 72.700 gr idi tam tamına 1 kg vermiştim neyse benim vücudumda böyle ya dün arkadaşlar ile düzgün kahvaltı yapmadığım için oldu yada uyyamadığım için gerildim oldu neyse oldu birşeyler @puantiyeli_kelebek gecen hafta 73.700gr bu hafta 73.00 kg -700 gr
Günaydın canlarim kilo bildirimim gelsin
Eki Görüntüle 1874907
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 67.9
Fark +700
Ayyy bi türlü foto ekleyemedimgecen hafta 96,5 bu hafta 95,6 giden -900 gr. Fotoyu yuklemeyi eve gidince tekrar denerim. Niye olmuyor anlamadim
günaydınnn
@puantiyeli_kelebek
geçen hafta 66.7
bu hafta 66.6
-100 gr
ay kaplumbağa hızıyla gidiyorum resmen bayrama 64 olamıycam herhalde
Olursun ben inanıyorumSeneye bende resmdeki gibi olurum inşallah :)
Tebrikler canın süper sinEki Görüntüle 1874903 aslında Dünki kilom 72.700 gr idi tam tamına 1 kg vermiştim neyse benim vücudumda böyle ya dün arkadaşlar ile düzgün kahvaltı yapmadığım için oldu yada uyyamadığım için gerildim oldu neyse oldu birşeyler @puantiyeli_kelebek gecen hafta 73.700gr bu hafta 73.00 kg -700 gr
Bu hafta çok dikkatli olursan 1 kilo nun üstünde verirsin yeleği edersinGünaydın canlarim kilo bildirimim gelsin
Eki Görüntüle 1874907
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 67.9
Fark +700
Çok şükür bana artı olarak gelmediYediğin kısır ve gözlemeler malesef artı olarak dönmüş
Tebrikler canımAyyy bi türlü foto ekleyemedimgecen hafta 96,5 bu hafta 95,6 giden -900 gr. Fotoyu yuklemeyi eve gidince tekrar denerim. Niye olmuyor anlamadim
Olsun canım kilo Verde yavaş olsungünaydınnn
@puantiyeli_kelebek
geçen hafta 66.7
bu hafta 66.6
-100 gr
ay kaplumbağa hızıyla gidiyorum resmen bayrama 64 olamıycam herhalde
Tebrik ederim canım çok iyiBen yukleyemiyorum ne yaptiysam beceremedim @puantiyeli_kelebek geçen hafta 72 bu hafta 70.9 giden 1.100
Tebrikler canım süper
Duraklama bitti şükürde bir gün önceki kiloyu geriye yüklüyorTebrikler
Duraklama dönemi bitti demektir , yaşasın
Dipteyim, sondayım, depresyondayımO kadar Jillian'a başladım yooook tartıya bi çıktım Olsun göbeğim iki günde bile toparlandı üzülmüyorum haftaya daha iyi olucak inşallah
Kilo Bildirimim
Geçen Hafta: 62.8
Bu Hafta: 62.6
Fark: -200 gr
Eki Görüntüle 1874944
Olursun ben inanıyorumyürüyüşün bile arttı
Cimcime ne istiyorsun hemen alan ve zor şekle giren göbek Canım bence Mutlu ben senin adına Mutlu oldum darısı benim başımaDipteyim, sondayım, depresyondayımO kadar Jillian'a başladım yooook tartıya bi çıktım Olsun göbeğim iki günde bile toparlandı üzülmüyorum haftaya daha iyi olucak inşallah
Kilo Bildirimim
Geçen Hafta: 62.8
Bu Hafta: 62.6
Fark: -200 gr
Eki Görüntüle 1874944
Senin artın olmaz Canım maşallah efor sarfediyorsun yakıt olarak dönüyor sanaTebrikler canın süper sin
Bu hafta çok dikkatli olursan 1 kilo nun üstünde verirsin yeleği edersin
Çok şükür bana artı olarak gelmedi
Tebrikler canım
Olsun canım kilo Verde yavaş olsun
Tebrik ederim canım çok iyi
Tebrikler canım süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?