Olucak CanımÇok istiyorum, 2017 temmuz dönğm noktam olur inşallah :)
Duraklama bitti şükürde bir gün önceki kiloyu geriye yüklüyor
Olursun baksana @puantiyeli_kelebek sonra senin kilo vermen hızında iyi maşallah sanaBayrama 68 olurmuyum acabaya
Bana gaz veriyorsun biliyorum sorun değil ben alıştımBundan sonra senin çok hızlı azalcak gibi geliyor bana :)
Kız çok iyi tekerlek gibi bazlamaları yedinKilo bildirimi geçen hafta 65.5
Bugün 65.5 fark yok
Kendimi bunla teselli edemiyorum malesef bugünden itibaren kaçamaksiz bi hafta beni bekliyor kesinlikle 63 u göreceğim
Tatile sunun şurası ne kaldı zayıflamam lazim
Bana gaz veriyorsun biliyorum sorun değil ben alıştım
Kız dediğin çıkarsa sana Pamukkale turu ayarlarım ben ciddiyim ona göreDiyetine dikkat etmesine ve spor yapmasına rağmen duraklama dönemine girenlerde gördüğüm, duraklama dönemi bitince hızla kilo veriyorlar ,,,
Senind öyle olacak , bak görürsün...
haftaya daha iyi olur canımDipteyim, sondayım, depresyondayımO kadar Jillian'a başladım yooook tartıya bi çıktım Olsun göbeğim iki günde bile toparlandı üzülmüyorum haftaya daha iyi olucak inşallah
Kilo Bildirimim
Geçen Hafta: 62.8
Bu Hafta: 62.6
Fark: -200 gr
Eki Görüntüle 1874944
Başlama da yok başka bişey de yok bu haftam çok iyi olacakSenin artın olmaz Canım maşallah efor sarfediyorsun yakıt olarak dönüyor sana
Ins olursun canım bende 60 istiyorum imkansız gibi ne kadar düşersem o kadar iyiBayrama 68 olurmuyum acabaya
Atacam ama kalori harcayim dieKız çok iyi tekerlek gibi bazlamaları yedinsen maşallah vücutun yağ olarak atmamış bence göbek at
Hadi haftaya perşembeye kadar bazlama lokumlu bisküvili kıstırma filan yok ona görehaftaya daha iyi olur canım
Başlama da yok başka bişey de yok bu haftam çok iyi olacak
Ins olursun canım bende 60 istiyorum imkansız gibi ne kadar düşersem o kadar iyi
Atacam ama kalori harcayim die
Kendimi onla avutuyorum canımkoza16 cimcimesi bence yaptığın jillian işe yaramış sıkılaşman var özellikle zor eriyen şekle giren bölgen hemen toparlanmış maşallah didemdefne bazlama ,börek ,pilav yedin ve kilon sabit sende sevin vücudun enerjiye çevirmiş fıstık
Bence sevin fıstıkKendimi onla avutuyorum canım
Yok canım yok sadece kahvaltıda 1 dilim ekmek başka öğünde ekmek yok 2 haftadır duraklama da sayıların 300 gr verdim bu hafta çok çok dikkat edip çok iyi kilo vereceğimHadi haftaya perşembeye kadar bazlama lokumlu bisküvili kıstırma filan yok ona göre
Yok canım yok sadece kahvaltıda 1 dilim ekmek başka öğünde ekmek yok 2 haftadır duraklama da sayıların 300 gr verdim bu hafta çok çok dikkat edip çok iyi kilo vereceğim
Haklısın canımYediğin kısır ve gözlemeler malesef artı olarak dönmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?