Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

ne oldu gece kız
kocanızı nasıl karşılarsınız diye bir konu valla bildiğin höykürdüm millet acayip baktı yüzüme
İşte donumu işedim gülmekten Allah'dan herif yoktu yoksa benim avrat idrarlı derdi argoyu yazmadım anladın sen onu birde büyülü yazan vardı gece hemen kapandı hesabı

bende değiştireyim ama ne yapayım diye düşünüyordum :)
Çocukluğumu hatırlatsın diye böyle yapmıştım.
Şimdi biraz daha motive edecek birşeylerle değiştiresim var :)

Bu profil resmin cok güzel olmus canim bir gun hepimiz böyle oluruz insallah

Ben hiç denemedim Karay,Dukan vs. yaşıma göre herşeyden yiyorum öyle ölçüyü de yazıyorum tabiiii Sen de fıstıksın dozer neymiş

Fıstık sensin bikere bencede herseyden olculu yemen şuan senin icin daha iyi bir an once ideal kilona iner hayat boyu fit bir kadın olursun inşallah ben sana inanıyorum
Canım özel mesaj kısmına yazdım
Niye burdan yazmadin kuzu bende o cevabi bekliyordum
kızlar bayram için şu elbiseyi düşünüyorum nasıl sizce

Bayıldım cok canli renkleri benimde hayalim böyle elbiseler giymek

Ne kadar iyi hissetmişsindir.
Umarım benimde kilolarım gider ve bende insanalır şok olmasını görmek istiyorum:)
Beni gören herkes farkediyor konusmanin yarisi zayıfladigimla ilgili oluyor devami olacak diyorum bende sende öyle olacaksin

Sonra aynısını yazdım buraya Canım Commadante- yazdığım cevabın aynısını merak etme

Kız korktum öyle deme evde yalnızdım bir yandan gece İbrahim Tatlıses'in filmi vardı tvde çok komikti birden tv internete geçti ben şok you tube girdi spor programı açtı kalpden gidiyordum sonra benim telefon ile o konuyu okurken you tube yönlendirip tv açmışım resmen s...ramak kalmıştı bu geceyi unutamam ki ben korku filmde bayılan ambulansa bindirilen insanım düşün

Yok canım yok sadece kahvaltıda 1 dilim ekmek başka öğünde ekmek yok 2 haftadır duraklama da sayıların 300 gr verdim bu hafta çok çok dikkat edip çok iyi kilo vereceğim
O zaman şaşırt canım ya bi şeyleri değiştir gıda olarak yani yada bir haftalığına o 1 dilim ekmeği de çıkart

Önemli olan tartı değil görüntüdür ölçülerdir çoğu zaman

Kız bende de 4 senedir neredeyse fakir var maşallah süper ya
Geçmiş 12 kilonu kaydediyo falan hiç yanlış da tartmaz
Bazen böyle aletlerde şans oluyo ya
Örneğin aynı markanı ikinci üretim serisinde hatalı çıkabiliyor

700 gramda çok iyi bence
Tebrik ederim bebiş 60lara indiğin günü iple çekiyorum ya en az senin kadar heyecanlıyım
Benim için 69 çok önemlidir hep hedefimdi bi 69 olayım derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…