Gece olanlarsa okudum ben onlarıay bugün bdv de süper konular var çok güldüm sabah sabah
ne oldu gece kızGece olanlarsa okudum ben onları
Ama üzülme bir daha öyle ailecek toplanma şansınız olmayacaktı boşver geriye bakmaHaklısın canım
Kız dediğin çıkarsa sana Pamukkale turu ayarlarım ben ciddiyim ona göre
İşte donumu işedim gülmekten Allah'dan herif yoktu yoksa benim avrat idrarlı derdi argoyu yazmadım anladın sen onune oldu gece kız
kocanızı nasıl karşılarsınız diye bir konu valla bildiğin höykürdüm millet acayip baktı yüzüme
bende değiştireyim ama ne yapayım diye düşünüyordum :)
Çocukluğumu hatırlatsın diye böyle yapmıştım.
Şimdi biraz daha motive edecek birşeylerle değiştiresim var :)
Ben hiç denemedim Karay,Dukan vs. yaşıma göre herşeyden yiyorum öyle ölçüyü de yazıyorum tabiiiiSen de fıstıksın dozer neymiş
Niye burdan yazmadin kuzu bende o cevabi bekliyordumCanım özel mesaj kısmına yazdım
kızlar bayram için şu elbiseyi düşünüyorum nasıl sizce
Beni gören herkes farkediyor konusmanin yarisi zayıfladigimla ilgili oluyor devami olacak diyorum bendeNe kadar iyi hissetmişsindir.
Umarım benimde kilolarım gider ve bende insanalır şok olmasını görmek istiyorum:)
İşte donumu işedim gülmekten Allah'dan herif yoktu yoksa benim avrat idrarlı derdi argoyu yazmadım anladın sen onubirde büyülü yazan vardı gece hemen kapandı hesabı
Sonra aynısını yazdım buraya CanımBu profil resmin cok güzel olmus canim bir gun hepimiz böyle oluruz insallah
Fıstık sensin bikerebencede herseyden olculu yemen şuan senin icin daha iyi bir an once ideal kilona iner hayat boyu fit bir kadın olursun inşallah ben sana inanıyorum
Niye burdan yazmadin kuzu bende o cevabi bekliyordum
Bayıldım cok canli renkleri benimde hayalim böyle elbiseler giymek
Beni gören herkes farkediyor konusmanin yarisi zayıfladigimla ilgili oluyor devami olacak diyorum bendesende öyle olacaksin
Kız korktum öyle deme evde yalnızdım bir yandan gece İbrahim Tatlıses'in filmi vardı tvde çok komikti birden tv internete geçti ben şok
O zaman şaşırt canım ya bi şeyleri değiştir gıda olarak yani yada bir haftalığına o 1 dilim ekmeği de çıkartYok canım yok sadece kahvaltıda 1 dilim ekmek başka öğünde ekmek yok 2 haftadır duraklama da sayıların 300 gr verdim bu hafta çok çok dikkat edip çok iyi kilo vereceğim
Hemencecik oku yetiş bekliyorumGeldim kizlar dünden beri yoğundum disarda islerim vardı ardindan caya çağırdı bir tanidik eve girmemle cikmam bir oldu ordanda gec geldim yemek cay vs derken giremedim baya Sayfa birikmiş okuyup geriden geliyorum
Aleyküm Selam bakıyorumda şekerli şekerli konuşuyorsun bizimle sevdimSelamun aleykuummmm
Nasılsınız fındık ezmeleri, kestane şekerleri
@puantiyeli_kelebek bebişim kilom 56.5
Aslında bu gerçek kilom değil bence 57 kiloydum ben
Dur ben de bakim hakkaten bazı konulara ağzım açık kalıyoray bugün bdv de süper konular var çok güldüm sabah sabah
+18 açanlar ve aldatma ile açanlar genelde erkek ve fake konu oluyor Canım ben sadece kaynana ekti muhabet konularına inanıyorumDur ben de bakim hakkaten bazı konulara ağzım açık kalıyor
Önemli olan tartı değil görüntüdür ölçülerdir çoğu zamanDipteyim, sondayım, depresyondayımO kadar Jillian'a başladım yooook tartıya bi çıktım Olsun göbeğim iki günde bile toparlandı üzülmüyorum haftaya daha iyi olucak inşallah
Kilo Bildirimim
Geçen Hafta: 62.8
Bu Hafta: 62.6
Fark: -200 gr
Eki Görüntüle 1874944
Mükemmelsin bebişşşşş
Kız bende de 4 senedir neredeyse fakir var maşallah süper yaSinbo Değil mi bunun markası ben çöpe atmıştım ,sinbo ,Arzum ve fakiri direk çöpü boyalamıştı medisana al hem Alman markası hem hafızaya atıyor birde seni tanıyor yaşını boyunu söylüyor benim kisi kası yağ yapısınıda söylüyor
700 gramda çok iyi benceEki Görüntüle 1874903 aslında Dünki kilom 72.700 gr idi tam tamına 1 kg vermiştim neyse benim vücudumda böyle ya dün arkadaşlar ile düzgün kahvaltı yapmadığım için oldu yada uyyamadığım için gerildim oldu neyse oldu birşeyler @puantiyeli_kelebek gecen hafta 73.700gr bu hafta 73.00 kg -700 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?