Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Sagol Can'ım inanır mısın dün antibiyotik kullandığım için seker ilacımı almamıştım ve ben 9 saat durdum demek ki Karatay ve taş devri benim için en sağlıklısı

Cok guzel bir gelisme canim tebrik ederim

Sabah hem ekmek hem kuruyemiş fazla olmus canim bulguru aksama birakmasan daha iyi olurdu afiyet olsun ekmek yemeğe devam edeceksen bari tam buğday ekmegi al canım yada evde kendin yapabilirsin

Afiyet olsun canim ac kalmana üzüldüm ac kalmak benimde korkulu ruyam:))

Iste budur afiyet olsun balim

Aciklamami yaptım kuzum hic vaktim olmadı malesef
@puantiyeli_kelebek soyledigin gibi bi gun onceden tartildim canim sizi bekletmemek icin, kilom 60.3=) valla nasi vermisim anlamadim ama uzumunu yiyip bagini sormicam=))

Tebrikler canim tatil dönüşü için harika

Harikasin fıstık

Beyaz eşya ve elektronik eşyalar şans işi zaten bende bozulmaları normal baktılar bende umut yok free verdiler

Kurbanda olmazsa kurbandan 2 hafta sonra oluverir bebiş ya
Normalde olur derdim de sendeki insülin direncine göre verdiğin kilo zaten takdire şayan daha ne olsun
Sagol Can'ım eger diyetisyeni devam etseydim emin ol o ara öğünler ile varil gibi olurdum şükür Karatay ile tanıştım _Saliha_ sağolsun Allah razı olsun onun teşviki ile başladım

Ben de dün uyayamadım 3 e kadar ben de ödem oldum acaba

Sagol Can'ım eger diyetisyeni devam etseydim emin ol o ara öğünler ile varil gibi olurdum şükür Karatay ile tanıştım _Saliha_ sağolsun Allah razı olsun onun teşviki ile başladım
Ya ne bileyim şu saatte bir elma iki saat sonra 4 kaşık fasulye bana göre değil
Ne o öyle robot gibi

Cimcime ne istiyorsun hemen alan ve zor şekle giren göbek Canım bence Mutlu ben senin adına Mutlu oldum darısı benim başıma
Sağol kuzuum ama benim asıl noktam basenler Ya mutluyum + değilim en azından ama dikkat ettim o kadar 200 gr görünce üzüldüm azıcık Düşün dün akşam mısır bile yemedim bugün tartı var diye şimdi yiyicem ama

Evet bitanem hissediyorum göbeğim gitti sanki biraz daha Atarım sana foto bi ara

İnşallah bitanem hepimiz öyle oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…