Yok tam tartıyor da normalde ben tuvalet işini yapmadan tartılırdım bu sefer yapıp tartıldım ondanAleyküm Selam bakıyorumda şekerli şekerli konuşuyorsun bizimle sevdimneden tartın bir eksik bir fazla mı tartıyor fıstık
Aynen öyle canım ama bu hafta çok kararlı olacam taviz yok. Ne pilav ne makarna ne kısır ne gözlemeAma üzülme bir daha öyle ailecek toplanma şansınız olmayacaktı boşver geriye bakma
şuan bende öyleyim inanır mısın 69 olsam bari kurbanda diyorum700 gramda çok iyi bence
Tebrik ederim bebiş 60lara indiğin günü iple çekiyorum ya en az senin kadar heyecanlıyım
Benim için 69 çok önemlidir hep hedefimdi bi 69 olayım derdim
Sagol Can'ım inanır mısın dün antibiyotik kullandığım için seker ilacımı almamıştım ve ben 9 saat durdum demek ki Karatay ve taş devri benim için en sağlıklısı
Bugünkü menu m gelsin öğle iki dilim ekmek 1 yumurta biraz peynir ve karpuz ara 1 avuç fıstık ve badem akşam 6 kaşık patlicanli domatesli yani sebzeli türlü 2 kaşık bulgur pilavı 2 adet salatalık 1 hita tursusu
Benim menüm kahvaltı : 10.30 : 2 çeşit peynir yedim tulum ve normal yağlı peynir ,domates,salatalık,zeytin şekersiz çay ve sade Türk kahvesi (dışarıda yedim bu son olur aç kaldım resmen )akşam yemeğim saat 19.30 : dünden kalma zeytinyağlı domatesli taze fasulye ,domatesli mantar sote ,ev yapımı biber turşusu ve ev yapımı ayran leptinin için 9 saat sağlamış oldum ayrıca hastane ve yolda 3 lt su içtim
Selamun aleykum kızlar
Benim menümde şu şekilde
Sabah 1 yumurta 2 zeytin yarım dilim peynir
Öğlen yarım kepçe ayran aşı 2 dilim kavun 1 ceviz
Akşam 3 biber dolma yarım kase cacık
Sporum da
15 dakika koştum
45 dakika pilates
Topik şefimiz nerde @puantiyeli_kelebek hanım
@puantiyeli_kelebek soyledigin gibi bi gun onceden tartildim canim sizi bekletmemek icin, kilom 60.3=) valla nasi vermisim anlamadim ama uzumunu yiyip bagini sormicam=))
İyi akşamlar
Menüm:
Sabah (07.45):
Tam buğday ekmeğiyle peynirli domatesli tost
Domates
Salatalık
1 kupa süt
Öğle (15.15)
3 dolma biber
1 bardak ayran
Ara:
Kavun
Akşam (18.15):
Yarım kase domates çorbası
1 tane dolma biber
Ara:
Şekersiz Türk Kahvesi
Belki yatmadan süt içerim
Su: 2.7 litre
Spor: Jillıan Level 1 - 2/30
15 dk yürüyüş
Sporumu daha yapmadım ama buraya yazıyım da yapmak zorunda kalıyım çok yorgunum
şuan bende öyleyim inanır mısın 69 olsam bari kurbanda diyorum700 gramda çok iyi bence
Tebrik ederim bebiş 60lara indiğin günü iple çekiyorum ya en az senin kadar heyecanlıyım
Benim için 69 çok önemlidir hep hedefimdi bi 69 olayım derdim
Kurbanda olmazsa kurbandan 2 hafta sonra oluverir bebiş yaŞ
şuan bende öyleyim inanır mısın 69 olsam bari kurbanda diyorum
Beyaz eşya ve elektronik eşyalar şans işi zaten bende bozulmaları normal baktılar bende umut yok free verdilerKız bende de 4 senedir neredeyse fakir var maşallah süper ya
Geçmiş 12 kilonu kaydediyo falan hiç yanlış da tartmaz
Bazen böyle aletlerde şans oluyo ya
Örneğin aynı markanı ikinci üretim serisinde hatalı çıkabiliyor
Sagol Can'ım eger diyetisyeni devam etseydim emin ol o ara öğünler ile varil gibi olurdum şükür Karatay ile tanıştımKurbanda olmazsa kurbandan 2 hafta sonra oluverir bebiş ya
Normalde olur derdim de sendeki insülin direncine göre verdiğin kilo zaten takdire şayan daha ne olsun
Ben de dün uyayamadım 3 e kadar ben de ödem oldum acabaHarbiden spor öyle olmuş gece yoga yapayım dedim kesmedi allahımalışmış erkek sporuna inşallah sanırım ödem olmuş Dünki tartı resmimi @puantiyeli_kelebek ve @pofu ya attım düşün +300 gr geri dönmüş
Ya ne bileyim şu saatte bir elma iki saat sonra 4 kaşık fasulye bana göre değilSagol Can'ım eger diyetisyeni devam etseydim emin ol o ara öğünler ile varil gibi olurdum şükür Karatay ile tanıştım_Saliha_ sağolsun Allah razı olsun onun teşviki ile başladım
İnşallah canım benimKesinlikle haftaya çok çok daha iyi olacak
Sağol kuzuum ama benim asıl noktam basenlerCimcime ne istiyorsun hemen alan ve zor şekle giren göbek Canım bence Mutlu ben senin adına Mutlu oldum darısı benim başıma
Evet bitanem hissediyorum göbeğim gitti sanki biraz dahakoza16 cimcimesi bence yaptığın jillian işe yaramış sıkılaşman var özellikle zor eriyen şekle giren bölgen hemen toparlanmış maşallah @didemdefne bazlama ,börek ,pilav yedin ve kilon sabit sende sevin vücudun enerjiye çevirmiş fıstık
Daha başlayalı 2 güüün oldu
İnşallah bitanem hepimiz öyle oluruzBu profil resmin cok güzel olmus canim bir gun hepimiz böyle oluruz insallah
Fıstık sensin bikerebencede herseyden olculu yemen şuan senin icin daha iyi bir an once ideal kilona iner hayat boyu fit bir kadın olursun inşallah ben sana inanıyorum
Niye burdan yazmadin kuzu bende o cevabi bekliyordum
Bayıldım cok canli renkleri benimde hayalim böyle elbiseler giymek
Beni gören herkes farkediyor konusmanin yarisi zayıfladigimla ilgili oluyor devami olacak diyorum bendesende öyle olacaksin
Demek ki doğru yapmışsın cimcime ve etkisi olmuş fıstıkDaha başlayalı 2 güüün olduYavaş yavaş
Ölçülerimi 2 hafta sonra alıcam canım bakalımÖnemli olan tartı değil görüntüdür ölçülerdir çoğu zaman
Ay sorma sabahladım ya ağrı ile her yerim agrıyor spor yapmayınca böyle olurum dükkandan çıkınca 22.30 kadar acık salon orada olucam mahvetti beniBen de dün uyayamadım 3 e kadar ben de ödem oldum acaba
Karatay öyle değil iki kaşık fasulye olsa zaten ben başlamazdım Canım sadece ögün arasını uzun tutuyoruz leptinin hormonu içinYa ne bileyim şu saatte bir elma iki saat sonra 4 kaşık fasulye bana göre değil
Ne o öyle robot gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?