Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ay sorma sabahladım ya ağrı ile her yerim agrıyor spor yapmayınca böyle olurum dükkandan çıkınca 22.30 kadar acık salon orada olucam mahvetti beni
Vücudun alışık canım spora yapmayınca bünye istiyor tabii Git bugün de azıcık açılırsııın

Basenler için acı bir gercek söylemek istiyorum sana evde olmaz malesef salonda makineli Sukuat yada leg Press yaparsan öyle yoksa kurtuluş yok sende hemen yelkenleri suya indirip Mısır'a dalma hoş sende daha ufaksın amam boşver ye gülüm

Çok tebrik ederim bitaneeem direnç kırıldı maşallah
Günaydın canlarim kilo bildirimim gelsin
Eki Görüntüle 1874907
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 67.9
Fark +700
Olsun canım haftaya çok daha iyi olucaksın
Ayyy bi türlü foto ekleyemedim gecen hafta 96,5 bu hafta 95,6 giden -900 gr. Fotoyu yuklemeyi eve gidince tekrar denerim. Niye olmuyor anlamadim
Tebrikler canım
günaydınnn
@puantiyeli_kelebek
geçen hafta 66.7
bu hafta 66.6
-100 gr
ay kaplumbağa hızıyla gidiyorum resmen bayrama 64 olamıycam herhalde
Olsun kuzu +100 de olabilirdiii tebrikler
Günaydın

Kilo bildirimi yapayım ve geçmişi okumaya başlayayım :)

Kilom : 88.0
Geçen hafta galiba 88.5 du.
Tebrikler canım süpersin
Gecen haftaki kilom
97.4
Listede guncellenmeyen kilo 95.9
Eki Görüntüle 1874928
Vayy kaptaniçem süpersiiin
Kilo bildirimi geçen hafta 65.5
Bugün 65.5 fark yok
Kendimi bunla teselli edemiyorum malesef bugünden itibaren kaçamaksiz bi hafta beni bekliyor kesinlikle 63 u göreceğim
Tatile sunun şurası ne kaldı zayıflamam lazim
Olsun canım kendi evinde değildin telafi ediceksin bu hafta

Şuan spora gidicek ortama yok ne yazık kiii derslerden Dün canım çekti yiyemedim bugün gündüz azıcık yerim

Karatay öyle değil iki kaşık fasulye olsa zaten ben başlamazdım Canım sadece ögün arasını uzun tutuyoruz leptinin hormonu için
Zaten ben oldum olası iki öğün yerim ailemden de öyle gördüğüm için öğle yemeği yesem akşam yiyemem
Örneğin okul olduğu dönemler kahvaltıyı7,8 civarı yapıyorum akşam yemeği de 3 yada 4 gibi ee ikisi arası zaten 8 saat yapıyo daha ne olsun

miy
Sagol Can'ım eger diyetisyeni devam etseydim emin ol o ara öğünler ile varil gibi olurdum şükür Karatay ile tanıştım _Saliha_ sağolsun Allah razı olsun onun teşviki ile başladım
mayav_su

bebeğin de çok şanslı hamileyken de karatay yaparsın. sağlıklı bir bebeğin olur. ben hamile iken ikisinde de özellikle 2.de çılgın gibi kek-poaca-simit -pasta yedim. Çok kilo aldım yavrum içimde ters kaldı dönemedi .

sen ne güzel sağlıklı sağlıklı yersin .

Gerçekten mi ah çok üzüldüm tabi o Zaman Karatay yoktu bilinçli değildik inşallah ben bilinçliyimde çevremdekiler öyle değiş malesef rabbim sağlıcakla vermiş kucağına

Tebrikler fistigim cok bilinclisin masallah bunun karşılığını aliyorsun cok sevindim

Senden iyisi yok suan guzel bir hafta gecirdin canim senin adina mutlu oldum dag yayla ohh miss gibi hava yarasin sağlık olsun inşallah

Bence güzel menü canım
Öyle hamur işine tatlıya direnmek de her babayiğidin harcı değildir tebrik ederim

Sağol kuzum bugun bizde diyet yok lafları havada ucustu kapıdan yollayana kadarda yemedin deyip durdular. Gorumcem bak yememesinin karsiligini aliyor hafifliyor maşallah dedi.. ama bir sir vereyim mi ben artik insanlarin evinde ki yemeklere şüpheyle bakıyorum biraz takintiliyim bu konuda diyetteyim demek de bahanem oluyor :)

Gecmis olsun minnosuna üzüldüm senin yoklugunda huzursuz olmustur bence kolaycacik atlatir insallah

Afiyet olsun bugünde ben bunu konuştum arkadaşlar ile şu misafirlikteki ısrarlardan nefret ediyorum

Aynen artık yıldıgım icin onlari yemek zorunda kaldım zaten

canım demek ki vücudun o beslenme şeklini kaldıramadı maalesef
şimdi nasılsın peki biraz daha toparladın mı? bence kilo vermeyi 2.plana at şu an sadece koru kilonu,sağlığını düşün.

Toparlandim cok sukur canim bende ikinci plana attim artiydim hatta iki gunde gitmis kilo mutluyum hastalandigim zamanki kiloma 900 gr kaldı 94 e dusmustum ama peynir ekmek yemekten aldim canim malum dukan da yagli peynir yok bi anda sisirdi beni haftaya saglikli olarak 94 görürüm insallah
İç afiyet bal şeker olsun bol kalsiyum bende sade Türk kahvesi içiyorum cafede birde yanında çikolata topu koymuşlar eşime verdim oda şimdi tost patates kızartması yiyor evde küstü yemek yemedi

Kendisi mi yaptı o saatte yemekleri kocana ragmen zayifliyor direniyorsun helal olsun sana bitanem
İyi geceler kızlar eşim bugün iş dolayısıyla memleketine gidiyor bende yarın dükkandayım sabah 07.30 grup varmışbenim ona yetişmem için 06.00 uyanıp evden çıkmam lazım

Hic inanmadim o saatte uyuyacagina zati:))

Afiyet olsun sabahki ekmegi 1 dilimle sinirla canim yavas yavaş onuda kaldir. Miyav_su bana sen agjr bir diyetten ciktin simdilik ekmek ye demişti yedim baktım olmuyor bicak gibi kestim
Ay kızlar uyuyamadım ya kimse yok mueşim uyutmadı gürültü yaptı hemde kaç gündür spor yapmıyorum ya vücudum Ağrı'sından ölüyorum

@puantiyeli_kelebek canım sanırım fırsat bulamadın yazmaya neyse sabah okur yazarsın

Günaydın canlarim kilo bildirimim gelsin
Eki Görüntüle 1874907
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 67.9
Fark +700

Ayyy bi türlü foto ekleyemedim gecen hafta 96,5 bu hafta 95,6 giden -900 gr. Fotoyu yuklemeyi eve gidince tekrar denerim. Niye olmuyor anlamadim

günaydınnn
@puantiyeli_kelebek
geçen hafta 66.7
bu hafta 66.6
-100 gr
ay kaplumbağa hızıyla gidiyorum resmen bayrama 64 olamıycam herhalde

Günaydın

Kilo bildirimi yapayım ve geçmişi okumaya başlayayım :)

Kilom : 88.0
Geçen hafta galiba 88.5 du.

Ben yukleyemiyorum ne yaptiysam beceremedim @puantiyeli_kelebek geçen hafta 72 bu hafta 70.9 giden 1.100

Müthişsin Canım tebrikler

tebrik ederim tatlım

Olursun baksana @puantiyeli_kelebek sonra senin kilo vermen hızında iyi maşallah sana

Kilo bildirimi geçen hafta 65.5
Bugün 65.5 fark yok
Kendimi bunla teselli edemiyorum malesef bugünden itibaren kaçamaksiz bi hafta beni bekliyor kesinlikle 63 u göreceğim
Tatile sunun şurası ne kaldı zayıflamam lazim

Selamun aleykuummmm
Nasılsınız fındık ezmeleri, kestane şekerleri
@puantiyeli_kelebek bebişim kilom 56.5
Aslında bu gerçek kilom değil bence 57 kiloydum ben

Hemencecik oku yetiş bekliyorum

Mükemmelsin bebişşşşş

Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim kizlar tebriklerinize de tesekkurler
Miyav_su dun bana atmistin tarti resmini bebişim biliyorum +300 olmussun bugun uyumadigin icin arti olmuş kotu hissetmene gerek yok
tevafuk55 haftaya kadar dikkat edip kilo yerlesmeden fazlasiyla atacagina eminim canim
su321 liste yayınlandiginda bi kontrol eder misin canim onceki kilonda yanlislik var sanki

hahahah yazık
bende korku faktörü yok çok denedim ama olmadı psikopatlık olabilir. Eşimin bakamadıklarına gözlerimi bölertip bakarım hani keserler falan böyle acayip heyecanlı.
bazı duygularımı kaybettiğimi düşünüyorum

gireceksin cancağızım azimlisin maşallah gelecek yaza tiril tiril elbiselerle gireceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…