Vücudun alışık canım spora yapmayınca bünye istiyor tabiiAy sorma sabahladım ya ağrı ile her yerim agrıyor spor yapmayınca böyle olurum dükkandan çıkınca 22.30 kadar acık salon orada olucam mahvetti beni
Basenler için acı bir gercek söylemek istiyorum sana evde olmaz malesef salonda makineli Sukuat yada leg Press yaparsan öyle yoksa kurtuluş yok sende hemen yelkenleri suya indirip Mısır'a dalma hoş sende daha ufaksın amam boşver ye gülümSağol kuzuum ama benim asıl noktam basenlerYa mutluyum + değilim en azından ama dikkat ettim o kadar 200 gr görünce üzüldüm azıcık Düşün dün akşam mısır bile yemedim bugün tartı var diye şimdi yiyicem ama
KesinlikleVücudun alışık canım spora yapmayınca bünye istiyor tabiiGit bugün de azıcık açılırsııın
Çok tebrik ederim bitaneeem direnç kırıldı maşallahEki Görüntüle 1874903 aslında Dünki kilom 72.700 gr idi tam tamına 1 kg vermiştim neyse benim vücudumda böyle ya dün arkadaşlar ile düzgün kahvaltı yapmadığım için oldu yada uyyamadığım için gerildim oldu neyse oldu birşeyler @puantiyeli_kelebek gecen hafta 73.700gr bu hafta 73.00 kg -700 gr
Olsun canım haftaya çok daha iyi olucaksınGünaydın canlarim kilo bildirimim gelsin
Eki Görüntüle 1874907
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 67.9
Fark +700
Tebrikler canımAyyy bi türlü foto ekleyemedimgecen hafta 96,5 bu hafta 95,6 giden -900 gr. Fotoyu yuklemeyi eve gidince tekrar denerim. Niye olmuyor anlamadim
Olsun kuzu +100 de olabilirdiii tebriklergünaydınnn
@puantiyeli_kelebek
geçen hafta 66.7
bu hafta 66.6
-100 gr
ay kaplumbağa hızıyla gidiyorum resmen bayrama 64 olamıycam herhalde
Tebrikler canım süpersinGünaydın
Kilo bildirimi yapayım ve geçmişi okumaya başlayayım :)
Kilom : 88.0
Geçen hafta galiba 88.5 du.
Vayy kaptaniçem süpersiiin
Olsun canım kendi evinde değildin telafi ediceksin bu haftaKilo bildirimi geçen hafta 65.5
Bugün 65.5 fark yok
Kendimi bunla teselli edemiyorum malesef bugünden itibaren kaçamaksiz bi hafta beni bekliyor kesinlikle 63 u göreceğim
Tatile sunun şurası ne kaldı zayıflamam lazim
Şuan spora gidicek ortama yok ne yazık kiii derslerdenBasenler için acı bir gercek söylemek istiyorum sana evde olmaz malesef salonda makineli Sukuat yada leg Press yaparsan öyle yoksa kurtuluş yok sende hemen yelkenleri suya indirip Mısır'a dalma hoş sende daha ufaksın amam boşver ye gülüm
Ye ama fazla değil malum gdolu fıstık hem bağırsakların çalışırŞuan spora gidicek ortama yok ne yazık kiii derslerdenDün canım çekti yiyemedim bugün gündüz azıcık yerim
Zaten ben oldum olası iki öğün yerim ailemden de öyle gördüğüm için öğle yemeği yesem akşam yiyememKaratay öyle değil iki kaşık fasulye olsa zaten ben başlamazdım Canım sadece ögün arasını uzun tutuyoruz leptinin hormonu için
Az yiyicemYe ama fazla değil malum gdolu fıstık hem bağırsakların çalışır
Dediğini biliyorum salyangoz makarna içine kıyma giriyor hayatım nefsin körleşecek kadar ye bence zaten kilolu değilsinAz yiyicemAma öğle yemeği olarak mantı makarna yapıyolar annemler yani kıymalı makarna gibi
Süpermiş Can'ım o ZamanZaten ben oldum olası iki öğün yerim ailemden de öyle gördüğüm için öğle yemeği yesem akşam yiyemem
Örneğin okul olduğu dönemler kahvaltıyı7,8 civarı yapıyorum akşam yemeği de 3 yada 4 gibi ee ikisi arası zaten 8 saat yapıyo daha ne olsun
mayav_suSagol Can'ım eger diyetisyeni devam etseydim emin ol o ara öğünler ile varil gibi olurdum şükür Karatay ile tanıştım_Saliha_ sağolsun Allah razı olsun onun teşviki ile başladım
Gerçekten mi ah çok üzüldüm tabi o Zaman Karatay yoktu bilinçli değildik inşallah ben bilinçliyimde çevremdekiler öyle değiş malesef rabbim sağlıcakla vermiş kucağınamiy
mayav_su
bebeğin de çok şanslı hamileyken de karatay yaparsın. sağlıklı bir bebeğin olur. ben hamile iken ikisinde de özellikle 2.de çılgın gibi kek-poaca-simit -pasta yedim. Çok kilo aldım yavrum içimde ters kaldı dönemedi.
sen ne güzel sağlıklı sağlıklı yersin .
Çok teşekkür ederim bitanem böyle düşünceli olman beni mutlu ettiEvet azıcık karbon yüklü bir gün oldu 3 dolma fazla oldu aslında ama o kadar acıkmışım kii yolda ve dershane dayanamadım Dershanede 4.olmuşum canım en iyi sınıfa girdim çok mutlu oldum
Selam canlar bugun yaylaya gittik yeni geldik çok yorgunum
Menumu vereyim
Sabah: 1 şeftali, yolda yaylada doğal böğürtlen
Kahvalti: 2 kk peynir 6 zeytin
Çeyrek yufka domates
Közde biber
Ara: çekirdek 1 avuç
Aksam: hindi eti ızgara 3 parça
3 bardak ayran salata
Ara olarak kahve içerim
3 litre kadar su
SPOR OLARAK
1 buçuk saat dağlarda tırmanma koşma yürüme
Bence güzel menü canım
Öyle hamur işine tatlıya direnmek de her babayiğidin harcı değildir tebrik ederim
Tesekkur ederim canim ben de aynen 15-20 gun tatildeydim gecen persembe gecesi dondum. Tatil cok guzeldi o yuzden donusu cok zor oldu=) Yavas yavas alisiyorum, uykum duzene girdi gibi keyfim de yerine geldi biraz. Sadece kedimin durumu beni uzuyo, nasi basardi bilmiyorum ama on disini kirmis, simdi cekilmesi gerekicek anestezi falan alicak yavrucum korkutuyo beni cok...
Afiyet olsun bugünde ben bunu konuştum arkadaşlar ile şu misafirlikteki ısrarlardan nefret ediyorum
canım demek ki vücudun o beslenme şeklini kaldıramadı maalesef
şimdi nasılsın peki biraz daha toparladın mı? bence kilo vermeyi 2.plana at şu an sadece koru kilonu,sağlığını düşün.
İç afiyet bal şeker olsun bol kalsiyum bende sade Türk kahvesi içiyorum cafede birde yanında çikolata topu koymuşlareşime verdim oda şimdi tost patates kızartması yiyor evde küstü yemek yemedi
İyi geceler kızlar eşim bugün iş dolayısıyla memleketine gidiyor bende yarın dükkandayım sabah 07.30 grup varmışbenim ona yetişmem için 06.00 uyanıp evden çıkmam lazım
Menumu yazayım
Sabah 2 dilim ekmek kabak kavurması peynir zeytin salatalık şekersiz çay
Öğle 6 yk patlıcan yemeği 3 yk bulgur pilavı cacık
Ara yarım armut 1 tane çilek erik
Aşan 2 dilim peynir domates 1 yk öğlenki patlıcan yemeğinden spor yok
Ay kızlar uyuyamadım ya kimse yok mueşim uyutmadı gürültü yaptı hemde kaç gündür spor yapmıyorum ya vücudum Ağrı'sından ölüyorum
@puantiyeli_kelebek canım sanırım fırsat bulamadın yazmaya neyse sabah okur yazarsın
Eki Görüntüle 1874903 aslında Dünki kilom 72.700 gr idi tam tamına 1 kg vermiştim neyse benim vücudumda böyle ya dün arkadaşlar ile düzgün kahvaltı yapmadığım için oldu yada uyyamadığım için gerildim oldu neyse oldu birşeyler @puantiyeli_kelebek gecen hafta 73.700gr bu hafta 73.00 kg -700 gr
Günaydın canlarim kilo bildirimim gelsin
Eki Görüntüle 1874907
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 67.9
Fark +700
Ayyy bi türlü foto ekleyemedimgecen hafta 96,5 bu hafta 95,6 giden -900 gr. Fotoyu yuklemeyi eve gidince tekrar denerim. Niye olmuyor anlamadim
günaydınnn
@puantiyeli_kelebek
geçen hafta 66.7
bu hafta 66.6
-100 gr
ay kaplumbağa hızıyla gidiyorum resmen bayrama 64 olamıycam herhalde
Günaydın
Kilo bildirimi yapayım ve geçmişi okumaya başlayayım :)
Kilom : 88.0
Geçen hafta galiba 88.5 du.
Ben yukleyemiyorum ne yaptiysam beceremedim @puantiyeli_kelebek geçen hafta 72 bu hafta 70.9 giden 1.100
Tebrikler
Müthişsin Canım tebrikler
tebrik ederim tatlım
Dipteyim, sondayım, depresyondayımO kadar Jillian'a başladım yooook tartıya bi çıktım Olsun göbeğim iki günde bile toparlandı üzülmüyorum haftaya daha iyi olucak inşallah
Kilo Bildirimim
Geçen Hafta: 62.8
Bu Hafta: 62.6
Fark: -200 gr
Eki Görüntüle 1874944
Tebrikler canın süper sin
Bu hafta çok dikkatli olursan 1 kilo nun üstünde verirsin yeleği edersin
Çok şükür bana artı olarak gelmedi
Tebrikler canım
Olsun canım kilo Verde yavaş olsun
Tebrik ederim canım çok iyi
Tebrikler canım süper
Kilo bildirimi geçen hafta 65.5
Bugün 65.5 fark yok
Kendimi bunla teselli edemiyorum malesef bugünden itibaren kaçamaksiz bi hafta beni bekliyor kesinlikle 63 u göreceğim
Tatile sunun şurası ne kaldı zayıflamam lazim
@puantiyeli_kelebek canım sana attığım kilo ile bugünki arasında tam 300 gr fark var yalancı gibi hissettim kendimi inanır mısın bu hafta en kötü benim birde millete caka satıyorumsağlıklı beslenin diye hava atıyorum dikenlik yapıyorum çok kötü oldum
Selamun aleykuummmm
Nasılsınız fındık ezmeleri, kestane şekerleri
@puantiyeli_kelebek bebişim kilom 56.5
Aslında bu gerçek kilom değil bence 57 kiloydum ben
Kız korktum öyle deme evde yalnızdım bir yandan gece İbrahim Tatlıses'in filmi vardı tvde çok komikti birden tv internete geçti ben şokyou tube girdi spor programı açtı kalpden gidiyordum sonra benim telefon ile o konuyu okurken you tube yönlendirip tv açmışım resmen s...ramak kalmıştı bu geceyi unutamam ki ben korku filmde bayılan ambulansa bindirilen insanım düşün
Hemencecik oku yetiş bekliyorum
Mükemmelsin bebişşşşş
Anladım zatenYanlislikla cevaplaya bastim bütün alintilari cevapladım bu kezde sure doldu
hahahah yazıkKız korktum öyle deme evde yalnızdım bir yandan gece İbrahim Tatlıses'in filmi vardı tvde çok komikti birden tv internete geçti ben şokyou tube girdi spor programı açtı kalpden gidiyordum sonra benim telefon ile o konuyu okurken you tube yönlendirip tv açmışım resmen s...ramak kalmıştı bu geceyi unutamam ki ben korku filmde bayılan ambulansa bindirilen insanım düşün
gireceksin cancağızım azimlisin maşallah gelecek yaza tiril tiril elbiselerle gireceksinBu profil resmin cok güzel olmus canim bir gun hepimiz böyle oluruz insallah
Fıstık sensin bikerebencede herseyden olculu yemen şuan senin icin daha iyi bir an once ideal kilona iner hayat boyu fit bir kadın olursun inşallah ben sana inanıyorum
Niye burdan yazmadin kuzu bende o cevabi bekliyordum
Bayıldım cok canli renkleri benimde hayalim böyle elbiseler giymek
Beni gören herkes farkediyor konusmanin yarisi zayıfladigimla ilgili oluyor devami olacak diyorum bendesende öyle olacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?