Baktım canım 55.5 yazıyo hiç hatırlamıyorum ki ya şimdi 56.5 ama farketmez yani ben 58 i geçmediğim sürece sorun yokKilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim kizlar tebriklerinize de tesekkurler
Miyav_su dun bana atmistin tarti resmini bebişim biliyorum +300 olmussun bugun uyumadigin icin arti olmuş kotu hissetmene gerek yok
tevafuk55 haftaya kadar dikkat edip kilo yerlesmeden fazlasiyla atacagina eminim canim
su321 liste yayınlandiginda bi kontrol eder misin canim onceki kilonda yanlislik var sanki
Tebrikler fistigim cok bilinclisin masallah bunun karşılığını aliyorsun cok sevindim
Tebrikler canımcımmm 70lere az kaldıııı@puantiyeli_kelebek canim 85 kiloyum☺☺☺ 1 kilo gitmis
Canim çok sağolasın ama yayla havası bana iyi yaradı sankiSenden iyisi yok suan guzel bir hafta gecirdin canim senin adina mutlu oldum dag yayla ohh miss gibi hava yarasin sağlık olsun inşallah
Sağol kuzum bugun bizde diyet yok lafları havada ucustu kapıdan yollayana kadarda yemedin deyip durdular. Gorumcem bak yememesinin karsiligini aliyor hafifliyor maşallah dedi.. ama bir sir vereyim mi ben artik insanlarin evinde ki yemeklere şüpheyle bakıyorum biraz takintiliyim bu konuda diyetteyim demek de bahanem oluyor :)
Gecmis olsun minnosuna üzüldüm senin yoklugunda huzursuz olmustur bence kolaycacik atlatir insallah
Aynen artık yıldıgım icin onlari yemek zorunda kaldım zaten
Toparlandim cok sukur canim bende ikinci plana attim artiydim hatta iki gunde gitmis kilo mutluyum hastalandigim zamanki kiloma 900 gr kaldı 94 e dusmustum ama peynir ekmek yemekten aldim canim malum dukan da yagli peynir yok bi anda sisirdi beni haftaya saglikli olarak 94 görürüm insallah
Kendisi mi yaptı o saatte yemekleri kocana ragmen zayifliyor direniyorsun helal olsun sana bitanem
Hic inanmadim o saatte uyuyacagina zati:))
Afiyet olsun sabahki ekmegi 1 dilimle sinirla canim yavas yavaş onuda kaldir.Miyav_su bana sen agjr bir diyetten ciktin simdilik ekmek ye demişti yedim baktım olmuyor bicak gibi kestim
Kesinlikle canım Allah in izniyle bu kilolar gidecekKilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim kizlar tebriklerinize de tesekkurler
Miyav_su dun bana atmistin tarti resmini bebişim biliyorum +300 olmussun bugun uyumadigin icin arti olmuş kotu hissetmene gerek yok
tevafuk55 haftaya kadar dikkat edip kilo yerlesmeden fazlasiyla atacagina eminim canim
su321 liste yayınlandiginda bi kontrol eder misin canim onceki kilonda yanlislik var sanki
Canim sen geldiğinde 57 kiloyum dediğini hatırlıyorum ben. Hatta bende aramızda 10 kilo var demiştimBaktım canım 55.5 yazıyo hiç hatırlamıyorum ki ya şimdi 56.5 ama farketmez yani ben 58 i geçmediğim sürece sorun yok
Bizim Burdada var o kursdan eğlenceli Canım bence vaktin varsa katılay bizim belediye evlenecekler için zeybek kursu açmış
vaktim olsa spora gidicem canım yaBizim Burdada var o kursdan eğlenceli Canım bence vaktin varsa katıl
O dediğin daha doğruvaktim olsa spora gidicem canım ya
İyi yapmışsın sorması ayıp ne yaptın Canım ya benimde evde yemek yok of kararsız kaldımakşam yemeğimi de yaptım gldim öğle arası oh mis inşallah bugünde çıkarım yürüyüşe bu sayede
Benim eşim öyle canlı doğum sezeryan doğum otopsi hepsine bakar sende onun dişi versiyonusun o Zamanhahahah yazık
bende korku faktörü yok çok denedim ama olmadı psikopatlık olabilir. Eşimin bakamadıklarına gözlerimi bölertip bakarım hani keserler falan böyle acayip heyecanlı.
bazı duygularımı kaybettiğimi düşünüyorum
İnşallah öyledir bıktım şu insülin direncinden şaka bir yanadaKilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim kizlar tebriklerinize de tesekkurler
kuru fasulye ve sebzeli bulgur pilavı canımİyi yapmışsın sorması ayıp ne yaptın Canım ya benimde evde yemek yok of kararsız kaldım
otopsiyede baktım evetBenim eşim öyle canlı doğum sezeryan doğum otopsi hepsine bakar sende onun dişi versiyonusun o Zaman
Sadece korku izlemem gerisini bende severim yerli dizi bakmayız zaten bizotopsiyede baktım evet
diyorumya hissizleştim
komediler güldürmez onlar korkutmaz
en iyisi bilim kurgu vallahi
yerli dizilerde yersiz konular var da ondanSadece korku izlemem gerisini bende severim yerli dizi bakmayız zaten biz
Deme ağzımın şuan salyaları aktıkuru fasulye ve sebzeli bulgur pilavı canım
kız one asıl sen benim ağzımı sulandırdın eve gider gitmez yiycemDeme ağzımın şuan salyaları aktıAllahım kuru fasulye var diyor birde bulgur pilavı afiyet olsun ben sadece kurufasulye yaparım o Zaman düdüklüde hemen pişer zaten tereyağlı acılı yapayım yanında sumaklı soğan ve ev turşusu acı biberli afiyet olsun Canım sağol banada menü çıktı hoş iki gün taze fasulye yedim ama olsun
Yemin et bizim burada Ruslar var hemen hepsi Türk ile evli şuan Çay saati sussana kısır yapmış allahım kayınvalidesi öğretmiş iyi yapmışsın dedim banada verdi 1 tabak sever misin dedi bende ah ah sevmesem bu kiloda olur muyum dedim sağol mideme dokunuyor dedimkız one asıl sen benim ağzımı sulandırdın eve gider gitmez yiycem
tuh bi iki kaşık alsaydınYemin et bizim burada Ruslar var hemen hepsi Türk ile evli şuan Çay saati sussana kısır yapmış allahım kayınvalidesi öğretmiş iyi yapmışsın dedim banada verdi 1 tabak sever misin dedi bende ah ah sevmesem bu kiloda olur muyum dedim sağol mideme dokunuyor dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?