Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Baktım canım 55.5 yazıyo hiç hatırlamıyorum ki ya şimdi 56.5 ama farketmez yani ben 58 i geçmediğim sürece sorun yok

Canim çok sağolasın ama yayla havası bana iyi yaradı sanki
Kesinlikle canım Allah in izniyle bu kilolar gidecek
Baktım canım 55.5 yazıyo hiç hatırlamıyorum ki ya şimdi 56.5 ama farketmez yani ben 58 i geçmediğim sürece sorun yok
Canim sen geldiğinde 57 kiloyum dediğini hatırlıyorum ben. Hatta bende aramızda 10 kilo var demiştim

Benim eşim öyle canlı doğum sezeryan doğum otopsi hepsine bakar sende onun dişi versiyonusun o Zaman

İnşallah öyledir bıktım şu insülin direncinden şaka bir yanada

kuru fasulye ve sebzeli bulgur pilavı canım
Deme ağzımın şuan salyaları aktı Allahım kuru fasulye var diyor birde bulgur pilavı afiyet olsun ben sadece kurufasulye yaparım o Zaman düdüklüde hemen pişer zaten tereyağlı acılı yapayım yanında sumaklı soğan ve ev turşusu acı biberli afiyet olsun Canım sağol banada menü çıktı hoş iki gün taze fasulye yedim ama olsun

kız one asıl sen benim ağzımı sulandırdın eve gider gitmez yiycem

kız one asıl sen benim ağzımı sulandırdın eve gider gitmez yiycem
Yemin et bizim burada Ruslar var hemen hepsi Türk ile evli şuan Çay saati sussana kısır yapmış allahım kayınvalidesi öğretmiş iyi yapmışsın dedim banada verdi 1 tabak sever misin dedi bende ah ah sevmesem bu kiloda olur muyum dedim sağol mideme dokunuyor dedim

tuh bi iki kaşık alsaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…