Yok Canım ya bozamam kızcağız dediki ben çok sevdim bunu şuan fiziği güzel yakında görürüm ben onutuh bi iki kaşık alsaydın
ay yazık üzüldüm vallaYok Canım ya bozamam kızcağız dediki ben çok sevdim bunu şuan fiziği güzel yakında görürüm ben onuLiya diye başka bir arkadaşım var kız burada kek börek ekmek yemeyi öğrenmiş 50 kg şuan 90 kg çıktı kızcağız kışın yürüyorduk düşün veremiyor bırakamıyorum diyor ya yazık
Canim neredeyse ayni kiloda baslamistik ve kilo vermeye devam ediyoruz cok sevindim canim. Uzun sure goremedim seni hosgeldin@puantiyeli_kelebek canim 85 kiloyum☺☺☺ 1 kilo gitmis
Sorma Rusya'da et çok ucuzmuş dana Eti tavuk Eti bile böyle paketli yasakmış organik zorunluymuş biliyor musun vah bize kızların hepsinin kalçası çıktı yazık kızartma,burada sigara böreği herşeyi öğrendiler görsen gecen sene 6 ay gitti kız 20 kg verdi buraya gelince makarna pilav yine kilo aldı kız bunalıma girdiay yazık üzüldüm valla
ne kötü bi kültürümüz var ya sadece yemeye dayalı
Türk kahvesi içerek Canım ama sade olsun antioksidan etkisi var benim eşimde çok seviyor onu ya Nasıl içiyorsunuz bilmiyorum onuYa miyavsu bu latte bende bagimlilik yapmış hergün bi bardak icmesem dayanamıyom yaa nasıl kesecem bunu
Bende öyle herkes tabak tabak gömüldü ben karşıdan baktımAy bana kısır demeyin hamile ler gibi kısır aseriyomya
@puantiyeli_kelebek canim 85 kiloyum☺☺☺ 1 kilo gitmis
Kizlar yalniz ben simdi fark ettim kilo bildirimi yapmamisimallahim sabahtan beri okuyorum bir de hic aklima gelmedi sanki olaydan uzakta izliyorum
Gecen hafta:85.5
Bugün: 84.4
@puantiyeli_kelebek
Insallah canim hepimiz incecik olacagiz inşallahgireceksin cancağızım azimlisin maşallah gelecek yaza tiril tiril elbiselerle gireceksin
@puantiyeli_kelebek canim 85 kiloyum☺☺☺ 1 kilo gitmis
İnşallah öyledir bıktım şu insülin direncinden şaka bir yanada
Oyyy ne guzel menu afiyet olsunkuru fasulye ve sebzeli bulgur pilavı canım
Kizlar yalniz ben simdi fark ettim kilo bildirimi yapmamisimallahim sabahtan beri okuyorum bir de hic aklima gelmedi sanki olaydan uzakta izliyorum
Gecen hafta:85.5
Bugün: 84.4
@puantiyeli_kelebek
Can'ım benim -700 gr siler misin kusurlu kalmasın hedefe şuan 73 kg ben
Hayır benim -700 gr seni etkinledim görmemişsin Can'ım hedefden bari sil taktım o kusuraKizlar liste tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?