Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

tuh bi iki kaşık alsaydın
Yok Canım ya bozamam kızcağız dediki ben çok sevdim bunu şuan fiziği güzel yakında görürüm ben onu Liya diye başka bir arkadaşım var kız burada kek börek ekmek yemeyi öğrenmiş 50 kg şuan 90 kg çıktı kızcağız kışın yürüyorduk düşün veremiyor bırakamıyorum diyor ya yazık

ay yazık üzüldüm valla
ne kötü bi kültürümüz var ya sadece yemeye dayalı

ay yazık üzüldüm valla
ne kötü bi kültürümüz var ya sadece yemeye dayalı
Sorma Rusya'da et çok ucuzmuş dana Eti tavuk Eti bile böyle paketli yasakmış organik zorunluymuş biliyor musun vah bize kızların hepsinin kalçası çıktı yazık kızartma,burada sigara böreği herşeyi öğrendiler görsen gecen sene 6 ay gitti kız 20 kg verdi buraya gelince makarna pilav yine kilo aldı kız bunalıma girdi

@puantiyeli_kelebek canim 85 kiloyum☺☺☺ 1 kilo gitmis

Tebrikler canim bak nasil gidiyor foto atsan sahane olurdu yeni kuralimiz tarti resmi.ile bildirim yapıyoruz

İnşallah öyledir bıktım şu insülin direncinden şaka bir yanada

Allah sabrini da veriyor bak ne guzel direniyorsun inşallah bu sağlıklı beslenme sekli ile tamamen kurtulacaksin insülin direncinden

kuru fasulye ve sebzeli bulgur pilavı canım
Oyyy ne guzel menu afiyet olsun
Kizlar yalniz ben simdi fark ettim kilo bildirimi yapmamisim allahim sabahtan beri okuyorum bir de hic aklima gelmedi sanki olaydan uzakta izliyorum

Gecen hafta:85.5
Bugün: 84.4

@puantiyeli_kelebek

Tebrikler canim yalniz gecen hafta 83.3 mus kilon bir yanlışlık mi var acaba birde tarti resmi ile paylaşıyoruz canim oyle daha zevkli olur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…