Sorma yedi müsli denilen zımpırtıyı bende mi başlasam ne yanlız sipariş verdiğim kitapda yabancı bir yazarın Amerikalı kadın hep gevrek ve Müsli örnek menüsü var geri dönüşüme Atıcam kitabı benim beslenme düzenime ters
Süpersin oh Be tam sayı kalsın hedefte ne güzel -23 kg kalmış
Hayır benim -700 gr seni etkinledim görmemişsin Can'ım hedefden bari sil taktım o kusura
Yok önemli değil 23 değil o 700 gr taktım sevmem kusurlu sayılarıHayir gördüm duzenledim de hatta ama kaydetmedigim icin eski haline dönmüş kusura bakma canim
Aynen iki kurmuşsun bu takımı daha çok hırslandık diğer takımlardan farklıyızKizlar heekes kendi kilosuna baksin aksama kadar sorun yoksa o zaman yayinlarim ilk sayfada
Herkesi tebrik ederim kizlar mukemmel bir takimiz biz
Aynen iki kurmuşsun bu takımı daha çok hırslandık diğer takımlardan farklıyız
Ona bakma sen grupda en son ben kalırım haberin olsun edi&büdü gibi kalırız bizHedefte de sen ondesin fistigim ona bak sen
Kizlar liste tamamdır
Ciddi misin eger hamile kalırsam ben menülerimi buraya yazarımSizde iyiki beni tercih ettiniz
Ben topigi acarken kendi kendime azimsiz hemen vazgeçen insanlar gelirse devam etmem demiştim. Cunku beni etkiler surekli kaçamak yapan insanlar
Akşama sizdeyim sen armudu ve pilavı yiyebilirsin gerisi benimBu günkü menü
Sabah iki dilim ekmek arasına acı Sos surdum peynir koydum zeytinle yedim
Öğlen karnıyarık içi yedim yanında yoğurt
Ve şeftali
Aksam 5.30dan bitirdim yemeğimi kuru fasulye 3 kaşık bulgur pilavı yanında soğan ve arkasina armut
Spor yok
Tatilimi yapayimda ondan sonra hedef 55 canım daha ben burdayımBu topiğin dikeni olarak burada kalırım ben gerekirsedidemdefne yoldan çıkarır kilo aldırır Onuda bırakırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?