Amin insallah cnm yaaa onlari toprak bike kabul etmiycekGenelde oralardan buluyorlar zaten rabbim böyle insanlardan bizleri korusun
Dun aksam maaile yemege gidince dogru durust devam edemedim. Yarin sabah yuruyusuyle starti veriyorum. Deneme listesinden cikmayayim lutfen...missladybird bize katilmaktan vaz mi gectin?
Not almistim deneme sureci icin ama pek yazdigini göremedim
anladım canım misafire göre değişiyor tabii haklısınHaklısın canim bencede öyle ama kayinpeder tarafiydi misafirlerim onlarda etli olmayan yemege yemek demezler
bilmiyorum ki hiç yeni dahil oldum ya gruba ondan pek bir fransız kalıverdimBende ole yapayim ceviz bademde alayim
Kafkanistan diye bi arkadas yapmis cnm o diyet
ayyy aman amanAynen eşimle evlenince haftanın 3 günü kızartma eve tatlılar çikolatalar almalar şimdi yine başladı ben yemiyorum kendisini yesin
İyi geceler kızlar2 gündür evde değilim veee internet paketim bitti o yüzden yazamadım
canım şok kaç kalorili olacak? aslında 1100 çok değil ama hareketli bir yaşamın mı var yoksa hep oturuyor musun benim gibiBen bugün cıvıttım, 1100 kaloriyi geçtim. Üzgün müyüm pişman mıyım hayır cünkü canım yemek istedi hahaha :)
İnşallah yarın - olarak yansır. Bi şok bi 1000 yapmaya karar verdim.fitblack ne diyosun cnm sence?
Pek hareketli değil cnm evdeyim bütün gün klasik ev işleri işte. Sporda yapamıyorum. Dün 850 kaloriyi aşmama rağmen bugün 75,7 gördüm tartıda ve tokken. Harif bi kahvaltı sonrası işte. Yarın 74 falan görsem nasıl mutlu olurum bi bilsen :)canım şok kaç olacak? aslında 1100 çok değil ama hareketli bir yaşamın mı var yoksa hep oturuyor musun benim gibiben spor yaparak o hareketi sağlamaya çalışıyorum biraz
tokken olduğu için görebilirsin sabah aç karna :)Pek hareketli değil cnm evdeyim bütün gün klasik ev işleri işte. Sporda yapamıyorum. Dün 850 kaloriyi aşmama rağmen bugün 75,7 gördüm tartıda ve tokken. Harif bi kahvaltı sonrası işte. Yarın 74 falan görsem nasıl mutlu olurum bi bilsen :)
Canm.hiç belli olmuyo ki bigün 1000 alıyosam ertesi gün çok doyup 850 alıyorm uyaandığım saate ve gün içinde acıkmama bağlı. Midemi.hiç boş bırakmaya çalışıyorum..850 çok az gelebilir şimdi kilona yani şöyle vücudunu buna alıştırırsan sonra 60 kilolarda 500 cal alman gerekecek zayıflamak için.ayda 50 kalori azaltsan mesela olmaz mı? 1000 ile başlayıp :)
Afiyet olsun Can'ım-bugünkü menüm-
11.00: 1 kase beyaz leblebi
17.00: 2 tabak soya kıymalı bezelye yemeği,salata,1 maden suyu
21.45: 1 haşlanmış mısır
1 lt su
bitki çayı yok
spor: 1.5 saat yürüyüş
bugün çok saçma bir gündü ne doğru düzgün beslenebildim ne de zamanında yiyebildim
neyse nazarlık olsun
Merhaba Can'ım tatilin Nasıl geçtiMerhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?