Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Selamlar herkese, bugunku menum soyle:
Sabah: 2 yumurta, 100 gr peynir, 7-8 cherry domates, 2 dilim karpuz
Aksam: kiymali karnibahar, cacik, salata
Aksama dogru yuzmeye gidecegim, onun disinda bir de pilates yapmayi planliyorum bakalim. Bu arada evde kisa sureli spor videosu arayanlara fitnessblender'in 100 squat challenge'ini onerebilirim, cok faydali buluyorum. Internetten bulabilirsiniz videosunu.

Selamlar.bende katılmak isterim aranıza. Tek başıma üstesinden gelemiyorum.az önce tartildim 75 kilo çıktım.geçen gün 74 kiloydum.Şubat ayında doğum yaptım doğum öncesi kilomdayim şimdi.hedefim 65.ama emzirdiğim için sıkı diyet yapamıyorum ve son zamanlarda feci açlık hissediyorum.

-bugünkü menüm-
11.00: 1 kase beyaz leblebi
17.00: 2 tabak soya kıymalı bezelye yemeği,salata,1 maden suyu
21.45: 1 haşlanmış mısır
1 lt su
bitki çayı yok
spor: 1.5 saat yürüyüş
bugün çok saçma bir gündü ne doğru düzgün beslenebildim ne de zamanında yiyebildim
neyse nazarlık olsun

Ben bugün cıvıttım, 1100 kaloriyi geçtim. Üzgün müyüm pişman mıyım hayır cünkü canım yemek istedi hahaha :)
İnşallah yarın - olarak yansır. Bi şok bi 1000 yapmaya karar verdim. fitblack ne diyosun cnm sence?

canım şok kaç kalorili olacak? aslında 1100 çok değil ama hareketli bir yaşamın mı var yoksa hep oturuyor musun benim gibi ben spor yaparak o hareketi sağlamaya çalışıyorum biraz

canım şok kaç olacak? aslında 1100 çok değil ama hareketli bir yaşamın mı var yoksa hep oturuyor musun benim gibi ben spor yaparak o hareketi sağlamaya çalışıyorum biraz
Pek hareketli değil cnm evdeyim bütün gün klasik ev işleri işte. Sporda yapamıyorum. Dün 850 kaloriyi aşmama rağmen bugün 75,7 gördüm tartıda ve tokken. Harif bi kahvaltı sonrası işte. Yarın 74 falan görsem nasıl mutlu olurum bi bilsen :)

tokken olduğu için görebilirsin sabah aç karna :)
canım spor yapamıyorsan 1000 kalori falan alsan yeterli. o şokları da gün aşırı yapma mesela,ayda 3 gün detoks gibi yapabilirsin.üst üste 3 gün.ya da haftada 1 gün,her pazar mesela gibi gibi

850 çok az gelebilir şimdi kilona yani şöyle vücudunu buna alıştırırsan sonra 60 kilolarda 500 cal alman gerekecek zayıflamak için.ayda 50 kalori azaltsan mesela olmaz mı? 1000 ile başlayıp :)

850 çok az gelebilir şimdi kilona yani şöyle vücudunu buna alıştırırsan sonra 60 kilolarda 500 cal alman gerekecek zayıflamak için.ayda 50 kalori azaltsan mesela olmaz mı? 1000 ile başlayıp :)
Canm.hiç belli olmuyo ki bigün 1000 alıyosam ertesi gün çok doyup 850 alıyorm uyaandığım saate ve gün içinde acıkmama bağlı. Midemi.hiç boş bırakmaya çalışıyorum..

Afiyet olsun Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…