- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Yeni bitti canım 6yi geçirmemeye calisiyorum
Ben hedefime varıncaya kadar sen 10 kere turlarsın Canım merak etmeTatilimi yapayimda ondan sonra hedef 55 canım daha ben burdayım
Buyur gel canımAkşama sizdeyim sen armudu ve pilavı yiyebilirsin gerisi benim
Aklımda olsun bundan sonra senin yemek saatin ona göre ayarlar gelirim benYeni bitti canım 6yi geçirmemeye calisiyorum
Can'ım sağol gelemiyeceğimi biliyorsun o yüzden böyle konuşuyorsun sen seni uyanık seni aynı şehirde olsak böyle konuşur musun fıstık şaka bir yanada da menün güzel yanlız karnıyarığın dışını niye yemedin kızartılmış mıydıBuyur gel canım
Ben sadece ekmek ve tatlıdan kestim canım. Ekmegi sabah yiyorum sadece Diğerlerinden yiyorum ama az pilav sorun değil bende çünkü kendimi tanıyorum neyi kesersem gözüm ona kayiyor
Evet canım kizartmistim bende içini yedim çok sevmem patlıcanı salatası dışında.Can'ım sağol gelemiyeceğimi biliyorsun o yüzden böyle konuşuyorsun sen seni uyanık seni aynı şehirde olsak böyle konuşur musun fıstık şaka bir yanada da menün güzel yanlız karnıyarığın dışını niye yemedin kızartılmış mıydı
Valla bilmiyorum ki canım şimdi yürüyüş yapıyorum Sonra spor yapıcam menüm de iyi bu hafta 2 kilo birden gitsin istiyorumBen hedefime varıncaya kadar sen 10 kere turlarsın Canım merak etme
hmmmEvet canım kizartmistim bende içini yedim çok sevmem patlıcanı salatası dışında.
Keşke aynı ilde olsaydık öğlenleri beraber yerdik.
Tsk ederim canım
Kizartmasi kolayına geliyo mesela alıyorum bi kilo kızartıp dipfrize atıyorum sonra çıkarıyorum kolay oluyo.hmmm
o zaman közlenmiş seviyorsun. karnıyarıgi kozleyerwk yap . miss gibi oluyor.
Soğan turşu var bide koy tavuğu hasladim olmazmi kuzEvet kızlar menüsünde barbunya ,kuru fasulye yanında soğan ve ev turşusu olan varsa hemen yazsın please
hmmm
o zaman közlenmiş seviyorsun. karnıyarıgi kozleyerwk yap . miss gibi oluyor.
Soğan turşu var bide koy tavuğu hasladim olmazmi kuz
Canim gecen hafta 85.5 di diye hatirliyorum. Ben de kagitlar var tarti ciktisi gibi dyt.gidiyorum ya onlari paysayim? Tarti cekebildigim gunler tabikide tarti cekerimTebrikler canim bak nasil gidiyor foto atsan sahane olurdu yeni kuralimiz tarti resmi.ile bildirim yapıyoruz
Allah sabrini da veriyor bak ne guzel direniyorsun inşallah bu sağlıklı beslenme sekli ile tamamen kurtulacaksin insülin direncinden
Oyyy ne guzel menu afiyet olsun
Tebrikler canim yalniz gecen hafta 83.3 mus kilon bir yanlışlık mi var acaba birde tarti resmi ile paylaşıyoruz canim oyle daha zevkli olur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?