Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Akşama sizdeyim sen armudu ve pilavı yiyebilirsin gerisi benim
Buyur gel canım
Ben sadece ekmek ve tatlıdan kestim canım. Ekmegi sabah yiyorum sadece Diğerlerinden yiyorum ama az pilav sorun değil bende çünkü kendimi tanıyorum neyi kesersem gözüm ona kayiyor

Buyur gel canım
Ben sadece ekmek ve tatlıdan kestim canım. Ekmegi sabah yiyorum sadece Diğerlerinden yiyorum ama az pilav sorun değil bende çünkü kendimi tanıyorum neyi kesersem gözüm ona kayiyor
Can'ım sağol gelemiyeceğimi biliyorsun o yüzden böyle konuşuyorsun sen seni uyanık seni aynı şehirde olsak böyle konuşur musun fıstık şaka bir yanada da menün güzel yanlız karnıyarığın dışını niye yemedin kızartılmış mıydı

Evet canım kizartmistim bende içini yedim çok sevmem patlıcanı salatası dışında.
Keşke aynı ilde olsaydık öğlenleri beraber yerdik.

Evet canım kizartmistim bende içini yedim çok sevmem patlıcanı salatası dışında.
Keşke aynı ilde olsaydık öğlenleri beraber yerdik.
hmmm
o zaman közlenmiş seviyorsun. karnıyarıgi kozleyerwk yap . miss gibi oluyor.

hmmm
o zaman közlenmiş seviyorsun. karnıyarıgi kozleyerwk yap . miss gibi oluyor.
Kizartmasi kolayına geliyo mesela alıyorum bi kilo kızartıp dipfrize atıyorum sonra çıkarıyorum kolay oluyo.
Aynı şekilde kozlenerekte yapılabilir aslında bidaha öyle deneyim

Canim gecen hafta 85.5 di diye hatirliyorum. Ben de kagitlar var tarti ciktisi gibi dyt.gidiyorum ya onlari paysayim? Tarti cekebildigim gunler tabikide tarti cekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…