Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Evet canım kizartmistim bende içini yedim çok sevmem patlıcanı salatası dışında.
Keşke aynı ilde olsaydık öğlenleri beraber yerdik.
İyi yapmışsın Canım afiyet olsun keşke hepimiz aynı ilde olsaydık belli günler görüşürdük kızlar belki bir gün karşılaşırız

Evde kendi kendime ne gibi sporlar yapabilirim kızlar ya fikre ihtiyacim var
Canim ben evin bir ucundan bir ucuna yuruyorum kac tur saymiyorum ama 40 50 dk yuruyorum. Leslie videolari var onlardanda yapiyorum ve burada baska videolar izleyen arkadaslarda var eminim onlarda yazacaktir hangi videolar oldugunu.
Squat* Yana bacak acma. Yana egilme donme. Mekik*. Su siselerini agirlik olarak kullanarak kol ve sirt egzersizleri *yapabilirsin.

Bugün ki menüm kahvaltım saati ; 05.00 çingene salatası çörek otlu üzerine serptim yanında semizotu ,Reyhan ,nane 1 çay bardağı kuruyemiş şekersiz çay aradan 7 saat sonra saat 12.00 peynir ,zeytin ,salatalık ,domates sade Türk kahvesi 8 saat aradan sonra şuan akşam yemeğim arkadaşım çağırdı saat.20.00 et mangal yanında salata ve ev yapımı turşu kızlar

Acikcasi simdilik kalmayi dusunuyorum ama bakalim tabi fikirler degisebilir=) yurt disinda daha mi zor dedigin akademik hayat mi? Valla doktorada hocayla isci-isveren gibi calistigin icin onda hoca belirleyici, benimki baya zorluyo beni donem donem. Hayat mi zor yurtdisinda diyosan bence hic degil, ben cok seviyorum Amerika'yi, cok da cabuk alismistim ilk geldigimde.

Maşallah sana geleceğini çok iyi kurmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…