İyi yapmışsın Canım afiyet olsun keşke hepimiz aynı ilde olsaydık belli günler görüşürdük kızlar belki bir gün karşılaşırızEvet canım kizartmistim bende içini yedim çok sevmem patlıcanı salatası dışında.
Keşke aynı ilde olsaydık öğlenleri beraber yerdik.
Köy tavuğu ben 20 yıldır kanatlı yemiyorum belki budundan yerim serbest geziyor değil mi ev kızı değilSoğan turşu var bide koy tavuğu hasladim olmazmi kuz
Vay çok mütevazi gördüm seniValla bilmiyorum ki canım şimdi yürüyüş yapıyorum Sonra spor yapıcam menüm de iyi bu hafta 2 kilo birden gitsin istiyorum
Afiyet olsun menün güzelMenüm
Sabah 1 dilim ekmek 1h yumurta peynir zeytin domates
ara 1 armut
Öğle gibi 1 kase mercimek çorbası 1 tabak kavak yemeği yoğurt
Ara 1 şeftali
Gece 1 bardak süt
Spor 45 dk Leslie 50 mekik 100 bacak 30 dk yürüyüş
Selam hoşgeldin iyiyiz Canım sen nasılsın bakalımSelam ben geldim nasılsınız bayanlar?
Kimse benim kadar yavaş olamaz cicimHedefine en son varan ben olurum.
30 kilo fazlalığım var ve yavaş yavaş veriyorum ...
Ah keşke hepimizin ortak duası ama malesef alırken öylede verirken malesefTsk ederim canımkeşke her hafta 1 kilo gitse
Çok iyi Canım evde oturucağına boş boşMiyav_su 30 dakikalık evde yürüyüşümü de yaptım. Disarda ki gibi olmaz ama en azından hareket ettim terledim.
You tube jillian var Leslie var Ebru şallı ile pilates var tatlımEvde kendi kendime ne gibi sporlar yapabilirim kızlar ya fikre ihtiyacim var
Canim ben evin bir ucundan bir ucuna yuruyorum kac tur saymiyorum ama 40 50 dk yuruyorum. Leslie videolari var onlardanda yapiyorum ve burada baska videolar izleyen arkadaslarda var eminim onlarda yazacaktir hangi videolar oldugunu.Evde kendi kendime ne gibi sporlar yapabilirim kızlar ya fikre ihtiyacim var
Tesekkur ederım ıyıyım sızı ozledım bı ugrıyım dedımSelam hoşgeldin iyiyiz Canım sen nasılsın bakalım
İstersenKöy tavuğu mis gibi, afiyet olsun.
Buralarda köy tavuğu malesef bulunmuyor
İyi yapmışsın Canım istersen katılabilirsin birisi ayrıldı @puantiyeli_kelebek canım uygun muyuzTesekkur ederım ıyıyım sızı ozledım bı ugrıyım dedım
Acikcasi simdilik kalmayi dusunuyorum ama bakalim tabi fikirler degisebilir=) yurt disinda daha mi zor dedigin akademik hayat mi? Valla doktorada hocayla isci-isveren gibi calistigin icin onda hoca belirleyici, benimki baya zorluyo beni donem donem. Hayat mi zor yurtdisinda diyosan bence hic degil, ben cok seviyorum Amerika'yi, cok da cabuk alismistim ilk geldigimde.Harika bende y.lisanstan sonra düşünüyorum umarım başarırım. Umarım iyi gidiyordur doktoran. daha sonra türkiyeye gelip devam etmeyi düşünüyor musun? yurt dışında nasıl sence trden daha mı zorlayıcı ya da rahat. bazı merak ettiklerim var
Canım topik Başkan'ı @puantiyeli_kelebek uygun görürse tabiki aramıza katılabilirsinOlurrr.Nası katılcam
Maşallah sana geleceğini çok iyi kurmuşsunAcikcasi simdilik kalmayi dusunuyorum ama bakalim tabi fikirler degisebilir=) yurt disinda daha mi zor dedigin akademik hayat mi? Valla doktorada hocayla isci-isveren gibi calistigin icin onda hoca belirleyici, benimki baya zorluyo beni donem donem. Hayat mi zor yurtdisinda diyosan bence hic degil, ben cok seviyorum Amerika'yi, cok da cabuk alismistim ilk geldigimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?