Ah bi de bana sor=) ara ara gelenler geliyo birakicam doktorayi diyorum cok bunalmis oluyorum, sonra kirip dizimi oturuyorum tabi=) neyse boyle boyle cogu bitti azi kaldi=))Maşallah sana geleceğini çok iyi kurmuşsun
Ben ikisi icinde sormustum, sende dusunup ikisinide cevaplamissin. Dedigin cok dogru hocadan hocaya degisiyorAcikcasi simdilik kalmayi dusunuyorum ama bakalim tabi fikirler degisebilir=) yurt disinda daha mi zor dedigin akademik hayat mi? Valla doktorada hocayla isci-isveren gibi calistigin icin onda hoca belirleyici, benimki baya zorluyo beni donem donem. Hayat mi zor yurtdisinda diyosan bence hic degil, ben cok seviyorum Amerika'yi, cok da cabuk alismistim ilk geldigimde.
Yaaaa sennn varyaaa
Yok ev kızı değilKöy tavuğu ben 20 yıldır kanatlı yemiyorum belki budundan yerim serbest geziyor değil mi ev kızı değil
Aksam.yemegi gayet erken pilav da dokunmuyormus Ohh afiyet olsun canımBu günkü menü
Sabah iki dilim ekmek arasına acı Sos surdum peynir koydum zeytinle yedim
Öğlen karnıyarık içi yedim yanında yoğurt
Ve şeftali
Aksam 5.30dan bitirdim yemeğimi kuru fasulye 3 kaşık bulgur pilavı yanında soğan ve arkasina armut
Spor yok
Aksam yerine süt icmissin canım herkes vücudunu bilir tanır. Gayet az ve dengeli afiyet olsunMenüm
Sabah 1 dilim ekmek 1h yumurta peynir zeytin domates
ara 1 armut
Öğle gibi 1 kase mercimek çorbası 1 tabak kavak yemeği yoğurt
Ara 1 şeftali
Gece 1 bardak süt
Spor 45 dk Leslie 50 mekik 100 bacak 30 dk yürüyüş
Canim ben jillian 30 day level 1 le başladım. Çok ter attırıyor. Başlamadan önce ip atlama hareketi yapıyorum en son da Sumo squatla bitiriyorumEvde kendi kendime ne gibi sporlar yapabilirim kızlar ya fikre ihtiyacim var
Çok geçmiş olsun canım. Neyin var umarım şifa bulursunKızlar yarın hastane günüm , ne kadar süreceği belli olmuyor.
Bazen bir gün bazen 1 hafta.
O nedenle bir süre siteye giremeyebilirim.
Her zamanki gibi harika, canım turşu ödem yapmıyor mu akşam yiyorsun ya. Ama sen onun da çaresini bulmussundurBugün ki menüm kahvaltım saati ; 05.00 çingene salatası çörek otlu üzerine serptim yanında semizotu ,Reyhan ,nane 1 çay bardağı kuruyemiş şekersiz çay aradan 7 saat sonra saat 12.00 peynir ,zeytin ,salatalık ,domates sade Türk kahvesi 8 saat aradan sonra şuan akşam yemeğim arkadaşım çağırdı saat.20.00 et mangal yanında salata ve ev yapımı turşu kızlar
Sen doydun mu yaSelam kızlar
Menümü bildireyim dedim
Sabah yarım domates ve biraz da patates kızartması
Öğle 1 biber dolma 3 dilim kavun
Akşam ciğer sote ve 1 yeşil biber
Spor
Henüz tamamlamadım yapar mıyım onu da bilmiyorum tamamlayınca yazayım
Ne kadar hafif bir gün latte hariçBugünkü menumöğle 1 dilim ekmek yumurta salata domates peynir ara 10 badem 1 cafe latte akşam haşlama tavuk bol salata ara meyveli soda
Ahahahaaa miyavııımmmAma ilk öncekoza16 üniversiteye gönderirim ayağını kaydırıp 2 hareketle Göbişi sıkılaşmış ben aylarca uğraşıyorum hak mı bu zaten yaz boyu hava attı havuzdu ,piknikti çatlattı beni
Güzel canım beyendim kaçamak hiç yokMenümu vereyim
Sabah: 2 kk peynir 5 zeytin
Bolca domates salatalık
2 kaşık melemen 1 dilim tam b ekmek
Ara: avuç içi evde kavrulmuş kabak çekirdeği
Aksam 17.00: 1 kase Yoğurtlu yarma çorbası
1 servis taze fasulye, salata
Ara 21.00: sütlü kahve
Bitki çayları 3 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?