Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Afiyet olsun bu yarma çorba buğdayla mı yapılıyor Canım

Afiyet olsun Canım ciğer ile doğal yoldan b12 vitamini almışsın

Bugünkü menumöğle 1 dilim ekmek yumurta salata domates peynir ara 10 badem 1 cafe latteakşam haşlama tavuk bol salata ara meyveli soda
Herşey tamam ekmek okeyde meyveli sodayı içerken bir kez daha düşün yada sade maden suyunu 2 marka iç benden küçük bir tavsiye sırma yada sarı kız olsun latte de olmamış

Soruna küçük bir cevap hayır turşu ödem yapmıyor benim turşum ödem yapmıyor çünkü ben çankrı Kaya tuzlu turşu kullanıyorum onda 84 mineral var oda bende karataycılarda ödem yapmıyor

Soruna küçük bir cevap hayır turşu ödem yapmıyor benim turşum ödem yapmıyor çünkü ben çankrı Kaya tuzlu turşu kullanıyorum onda 84 mineral var oda bende karataycılarda ödem yapmıyor
Böyle bir cevap bekliyordum zaten afiyet bal olsun canım o zaman

Bu arada kızlar buraya yazmayı unuttum geçenlerde Hindistan cevizi yiyeceğimi söylemiştim eşim gitmeden parçalamıştı malesef tadını o kadar kötü ki aramızda tüketen var mı tadı berbat Nasıl tatlandırıcam ben onu

Şimdi araştırdım benim aldığım bayatmış malesef mi yüzden tadı berbatmış alırken çalkalamak lazımmış su sesi gelirse taze bir ürünmüş bir de yerden almayın özellikle BİM'den almayın diye söylenmiş migroslardaki güzel oluyormuş ilgilenen varsa diye yazdım kızlar I

Evet canım senin yediği n bozukmus yoksa tadı çok güzel ben severim ama dediğin gibi bende bimden iki kere aldım direk çöpe attım bozuk tu cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…