Günaydın Canım geçmiş olsunİyi geceler kızlarGözüm şişicek galiba acıyo Patates koydum şimdi de yeşil çay torbasını soğutup koyucam Umarım geçer de şişmez ya
Hadi inşallah CimcimemAhahahaaa miyavııımmmSeneye 1 yılcık mola yokum ama üni de dönüşüm bomba olucak inşallah
Afiyet olsun bu yarma çorba buğdayla mı yapılıyor CanımMenümu vereyim
Sabah: 2 kk peynir 5 zeytin
Bolca domates salatalık
2 kaşık melemen 1 dilim tam b ekmek
Ara: avuç içi evde kavrulmuş kabak çekirdeği
Aksam 17.00: 1 kase Yoğurtlu yarma çorbası
1 servis taze fasulye, salata
Ara 21.00: sütlü kahve
Bitki çayları 3 litre su
Afiyet olsun Canım ciğer ile doğal yoldan b12 vitamini almışsınSelam kızlar
Menümü bildireyim dedim
Sabah yarım domates ve biraz da patates kızartması
Öğle 1 biber dolma 3 dilim kavun
Akşam ciğer sote ve 1 yeşil biber
Spor
Henüz tamamlamadım yapar mıyım onu da bilmiyorum tamamlayınca yazayım
Bende çok seviyorum bu karikatürüYaaaa sennn varyaaa
En sevdigim karikaturistin karikaturu
Yigit ozgur
Bayilirim
İyi madem bizim için gezmesi önemli sokaklardaYok ev kızı değil
Herşey tamam ekmek okeyde meyveli sodayı içerken bir kez daha düşünBugünkü menumöğle 1 dilim ekmek yumurta salata domates peynir ara 10 badem 1 cafe latte akşam haşlama tavuk bol salata ara meyveli soda
Soruna küçük bir cevap hayır turşu ödem yapmıyor benim turşum ödem yapmıyor çünkü ben çankrı Kaya tuzlu turşu kullanıyorum onda 84 mineral var oda bende karataycılarda ödem yapmıyorAksam.yemegi gayet erken pilav da dokunmuyormus Ohh afiyet olsun canım
Aksam yerine süt icmissin canım herkes vücudunu bilir tanır. Gayet az ve dengeli afiyet olsun
Canim ben jillian 30 day level 1 le başladım. Çok ter attırıyor. Başlamadan önce ip atlama hareketi yapıyorum en son da Sumo squatla bitiriyorum
Çok geçmiş olsun canım. Neyin var umarım şifa bulursun
Her zamanki gibi harika, canım turşu ödem yapmıyor mu akşam yiyorsun ya. Ama sen onun da çaresini bulmussundursorumu geri alıyorum
Sen doydun mu yaeee tabi mide kuş gibi kalınca olacağı budur darısı bizim başımıza
Evet canım buğday degirmende parcalaniyir onunlaAfiyet olsun bu yarma çorba buğdayla mı yapılıyor Canım
Böyle bir cevap bekliyordum zatenSoruna küçük bir cevap hayır turşu ödem yapmıyor benim turşum ödem yapmıyor çünkü ben çankrı Kaya tuzlu turşu kullanıyorum onda 84 mineral var oda bende karataycılarda ödem yapmıyor
Amin inşallah fıstıkGunaydinlaaarrrr... Bugün bol eksili haftamizın ilk günü
Evet canım senin yediği n bozukmus yoksa tadı çok güzel ben severim ama dediğin gibi bende bimden iki kere aldım direk çöpe attım bozuk tu cunkuŞimdi araştırdım benim aldığım bayatmış malesef mi yüzden tadı berbatmış alırken çalkalamak lazımmış su sesi gelirse taze bir ürünmüş bir de yerden almayın özellikle BİM'den almayın diye söylenmiş migroslardaki güzel oluyormuş ilgilenen varsa diye yazdım kızlar I
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?