Evet aynen öyle ahirette rahat yok onlara olmasındaAmin insallah cnm yaaa onlari toprak bike kabul etmiycek
Olur Can'ım neden olmasınSırası geldikce tarif alırız o zaman severim böyle seyleri fikir olur
Form cayi falan icsen canim? Beni aninda tuvalete kosturuyo onlar=)Kızlar of kaç gündür bağırsak problemim var kayısı yedim şuan suyunu içtim şeker orucuda gitti ama daha tık yok ya
Şuan işyerindeyim Can'ım burada o tarz çaylar yok akşama alabilirim ancak aklımda olsun kız koca şişe yarıya geldi daha tık yokForm cayi falan icsen canim? Beni aninda tuvalete kosturuyo onlar=)
Bugunku sporumdan memnunum. Yarim saat yuzdum, yarim saat pilates ve 100 squat challenge videosunu yaptim.
Teşekkür ederim canım bomba gibiyim sen nasılsınmaliyeci89 tatlım nasılsın
Bomba gibi olmana sevindim idare eder CanımTe
Teşekkür ederim canım bomba gibiyim sen nasılsın
Nasıl bir program hazırladın kendine Canım biraz bahseder misinGünaydın kızlar nasılsınız?Telefonumda sorun oldu internete giremedim menü pahlaşımı yapamadım @puantiyeli_kelebek bayramınızıda kutlayamadımBu cumartesi dönüyorum İstanbul a inşallah çok güzel program hazırladım kendime
Tabi tatlım emzirsiğim için yemek konuaında sadece hamurişi ve tatlı yemeyeceğim.günde 2 saat yürüyüş gün içinde plates mekik saçma saçma dans etme:)yapımı biliyorum hamurişi ve tatlıyı kesip bol hareketle çok hızlı kilo veriyorum inşallah da veririm.Nasıl bir program hazırladın kendine Canım biraz bahseder misin
Dun aksam maaile yemege gidince dogru durust devam edemedim. Yarin sabah yuruyusuyle starti veriyorum. Deneme listesinden cikmayayim lutfen...
A.slm bana ozelden yas kilo boy hedef kilo bilgilerini yazar mısın? Emzirdiğin icin sık acikman normal ama seni aciktiracak şeylerden uzak durmanda fayda var gereksiz karbonhidrat ve meyve gibi. Meyve ve sebzelerin yanina süt yogurt eklersen seni daha tok tutar.Selamlar.bende katılmak isterim aranıza. Tek başıma üstesinden gelemiyorum.az önce tartildim 75 kilo çıktım.geçen gün 74 kiloydum.Şubat ayında doğum yaptım doğum öncesi kilomdayim şimdi.hedefim 65.ama emzirdiğim için sıkı diyet yapamıyorum ve son zamanlarda feci açlik hissediyorum.
-bugünkü menüm-
11.00: 1 kase beyaz leblebi
17.00: 2 tabak soya kıymalı bezelye yemeği,salata,1 maden suyu
21.45: 1 haşlanmış mısır
1 lt su
bitki çayı yok
spor: 1.5 saat yürüyüş
bugün çok saçma bir gündü ne doğru düzgün beslenebildim ne de zamanında yiyebildim
neyse nazarlık olsun
İyi diyelim iyi olsunAz once aklimdaydin valla :)) diyetle aran nasıl canim?
Evet canım ben de onu yapıcam ek olarakSelamlar herkese, bugunku menum soyle:
Sabah: 2 yumurta, 100 gr peynir, 7-8 cherry domates, 2 dilim karpuz
Aksam: kiymali karnibahar, cacik, salata
Aksama dogru yuzmeye gidecegim, onun disinda bir de pilates yapmayi planliyorum bakalim. Bu arada evde kisa sureli spor videosu arayanlara fitnessblender'in 100 squat challenge'ini onerebilirim, cok faydali buluyorum. Internetten bulabilirsiniz videosunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?