Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Form cayi falan icsen canim? Beni aninda tuvalete kosturuyo onlar=)
Şuan işyerindeyim Can'ım burada o tarz çaylar yok akşama alabilirim ancak aklımda olsun kız koca şişe yarıya geldi daha tık yokbu röntgen için ilaçlar var bsğırsak boşaltıyor onlardan alıcam akşama yoksa

Aaa koza16 bizim seninle baslangic ve hedef kilolarimiz ayniymis ne tesaduf=) sen direk bu kilodan mi basladin yoksa onceden kilo verip mi 65'e indin?

Nasıl bir program hazırladın kendine Canım biraz bahseder misin

Nasıl bir program hazırladın kendine Canım biraz bahseder misin
Tabi tatlım emzirsiğim için yemek konuaında sadece hamurişi ve tatlı yemeyeceğim.günde 2 saat yürüyüş gün içinde plates mekik saçma saçma dans etme:)yapımı biliyorum hamurişi ve tatlıyı kesip bol hareketle çok hızlı kilo veriyorum inşallah da veririm.

Dun aksam maaile yemege gidince dogru durust devam edemedim. Yarin sabah yuruyusuyle starti veriyorum. Deneme listesinden cikmayayim lutfen...

Sitede aktif olup yazmadigini görünce söyledim bende canım. Carsamba gunu tarti günü o gun liste güncellenecek canim biraz daha aktif olmani tavsiye ederim

A.slm bana ozelden yas kilo boy hedef kilo bilgilerini yazar mısın? Emzirdiğin icin sık acikman normal ama seni aciktiracak şeylerden uzak durmanda fayda var gereksiz karbonhidrat ve meyve gibi. Meyve ve sebzelerin yanina süt yogurt eklersen seni daha tok tutar.

21:45 ve 1 mısır

Az once aklimdaydin valla :)) diyetle aran nasıl canim?
İyi diyelim iyi olsun Hafta sonu hep misafirlikte olmama rağmen dondurma dışında hiiç tatlı yemedim Çok şükür tatilden dönünce azıcık almıştım aldığımı vermişim bakalım çarşambaya ne kadar gidicek

Evet canım ben de onu yapıcam ek olarak 3 gün yapıp 1 gün dinlenme günü vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…