Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

yok canım iki tane biri 8 biri 3 yaşında
Ayy söylemiştin şimdi hatırladım kusura bakma canım. Rabbim bagislasin yavruları
Aynen canım sorma o da kiyamiyor artık

Ay öyleyse hiç yapma Canım zaten eşinle sorunların var rabbim bunları bağışlasın
amin canım.
çocukları köyden getirdik önceki gün
iki gündür kv bakıyor ama yemek yapmıyor çocuklar yoruyormuş
oğluda diyor yemeklerini yap çocuğa bakıyor diyo
e benim annem okul tatil olalı bakıyor neden benden bişey istemiyor
benim suratımın şekli değişince eşim etliekmek yaptırmış.
kızıma bakarkende öyle yapardı ne yemek yapardı ne ev işi ne ütü. herşeyi bana yaptırdı o ana oğul.
nefret ettim iyice kreşe verdim kızımı bidaha evine elimi sürmedim.

Akrababda olsun olmuyo işte, kreşe vermekle en güzelini yapmışsın.
Her zaman yaptığım duam vardır rabbim beni senden başkasına muhtaç eyleme diye

Akrababda olsun olmuyo işte, kreşe vermekle en güzelini yapmışsın.
Her zaman yaptığım duam vardır rabbim beni senden başkasına muhtaç eyleme diye
öyle canım olmuyor işte
bana bu sene dediki bakıcı bulamamıştım. ben bakayım ama 4 günüm var onların parasını ver
ya bi düşündüm 4 ayrı gün 400tl eder
bu kadınlar onun evinede gelecek e hadi trileçe temizlik pasta börek seni bekliyor çocuğa bakıyorum ya diyecek öncede yaptı.
benim sinirler harap olacak. bu sefer kesin boşanırdım ama
azmettim buldum bakıcı. en azından parama sözüm geçer.
hanımım kendi torununa bakarken para alacak ama banada hizmetçilik yaptıracak yok öyle
okadarda koyun değilim yahu

Sen aklıma geldin zati
Öbür dünyada Allah a hesap vermekten burada sana hesap vermekten korkuyorum

Çok sinirlisin anlıyorum kuzum seni ama sabret sen
Cuma günü hürmetine rabbim işlerini hep yoluna koysun
İnan ben 27 yaşındayım yani bundan 27 yıl öne aynı şey bizimkilerin başına gelmiş
Anneannem baktı bana da Allah bin kere razı olsun çok da iyi baktı.
Lakin mal karşılığında baktı.
Ama anne işte her ne olursa olsun

Amin canım sağol.
yazık annem hiçbişey istemiyor hediye kabul etmiyor durumumu bildiğinden. bende kardeşim var liseye üniye giden onlara hediye falan alarak gönüllerini alıyorum.
görümcelerimin durumu iyi her geldiklerinde gerçekten benim kendime bile alamadığım pahalı şeylerden alırlar 5 yıldızlı tatile gönderirler turlara gönderirler. sanırım bizdende bekliyor ama bana oğlundan 5 kuruş fayda yokken umursamıyorum bende. oğlu alsın alabiliyorsa.
eşim ve annesinden çok soğudum ikisine karşıda mesafeliyim. görümcelerimle geçinirim sorun yok kayınbabam kanatsız melektir zaten

biz eşimle bi çok şeyi yok ettik sevgi saygı gibi
maddi problerle beraber anneci olması ve dengeyi kuramaması bi ailesi daha olduğunu benimseyememesi
aradaki tek bağ çocuklar ama
düşünüyorumda çocuklar için bile katlanmak aptallık gibi geliyor
bi cinnet anında kopar gibi ipler. dayanamıyorum artık...

Yani görümcen yada kayınvaliden kayınbabana bi şey diyemem sevmesen de sadece saygını gösterirsin olur biter ama eşinle de aranızı açacak kadar sorunlar girmesine üzüldüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…