Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Senin de sınavın bunlarla Canım rabbim kolaylık versin anladığım kadarıyla kaynana biraz tembel ki senin çocuklar büyük zaten kardeş kardeş yine oynarlar eşine böyle tepki vermen iyi olmuş boşver sende rabbim olmayanlara versin bana ili yeter de konuyu kapat

Bozuk plak gibi takılı kaldım

Ben geldim :)

Buraya çok alışmışım , hep aklımdaydınız...

Hastaneye rağmen yediklerime dikkat ettim. Testlerden dolayı saatler şaştı. dün kahvaltıyı 13:00 de yapabildim. bugün daha yeni yaptım.

Hoşgeldin cannıımmm
Rahatsızlığın neydi bilmiyorum ama rabbim şifa versin

Hayırdır canım ne oldu
Neler olmadı ki pantolunum yırtıldı ki bana bol geliyordu 44 beden tek pantolunum oydusonra doktorun verdiği ilaçlar midemi bozdu dükkanı kapattım eve gidecek araba bulamadım çünkü dün şehit vardı Pamukkale'de bütün yollar kapalıydı biraz yürüdüm şehit evine ama polis yürümeme izin vermedi yollar kapalı dedi zaten yürüseydim 55 km yürümüş olucaktım eve varmam 9 buldu

Anladığım kadarıyla eşini annesi şımartmış oğluda anneside birbirine tutuyorlar ve koruyorlar nedense kız anneleri hiçbirşey istemez hatta elindekileri vermeye çalışırlar

Öncelikle mekanı cennet olsun
Yaa neler gelmiş başına senin öyle
Nasıl vardın eve neyle

Hakkı'nızda hayırlısı seni bu yaşta yıpratmışlar Canım

Öncelikle mekanı cennet olsun
Yaa neler gelmiş başına senin öyle
Nasıl vardın eve neyle
Belediye bütün otobüsleri pamukkaleye nakil etmiş otobüsleri bekledim inan polis izin verseydi yürüyerek giderdim ama minibüsler bile çalışmadı yazık üzüldüm nişanlıymış önümüzdeki ay evlenecekmiş yol üstünde gömüldü sabah gelirken gördüm rabbim cennetinden bir bahçe versin

Hoşgeldin cannıımmm
Rahatsızlığın neydi bilmiyorum ama rabbim şifa versin

Benimkisi çağın hastalığı
yaklaşık iki yıldır tedavi görüyorum. şuan nispeten daha az zorlayıcı bir dönemdeyim. artık yavaş yavaş normal hayata dönmeye çalışıyorum.
Allah'ın izniyle iyileşip herşeyi geride bırakacağım.
Rabbim tüm hastalara şifa versin.

İyiyim kuzum ben de kahvaltı yaptım haberleri okudum falan şimdi duş alcam sonra namaz niyaz daha sonra da yürüyüşe çıkcam inşaallah
Benden haber alamazsanız buharlaşmışım demektir

Ayyy buharlasmadan donmeye çalış kız :)) bayram temizligi olaylari var beni dusunduren ablamlar gelebilir hazırlık yapmam lazım ama ben harekete geçemiyorum bir türlü :)

Ben biliyordum senin yediklerini dikkat edeceğini artık sağlıklı beslenmek istiyorsun gerçekten tebrik ederim seni bizde Sana alıştık Canım

Seni o.kadar iyi anlıyorum ki canım. Benim de her iki çocuğum da bakıcı ellerinde büyüyor. Allaha Şükür iyi insanlarla karşılaştım ama insanın içinde de kırgınlık kalıyor fazlasıyla..

Sen benim dediğim gibi beslenirsen inan bana benden çok daha sağlıklı olucaksın bu hastalıkta moral çok önemli hep Yüksek tut moralini Canım rabbim Şafi ismi ile sana ve bütün hasta olan insanlarımıza şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…