Selamun aleykum kızlarrr
Hayırlı bereketli cumalar olsun cümlemize
Nasılsınız
Senin de sınavın bunlarla Canım rabbim kolaylık versin anladığım kadarıyla kaynana biraz tembel ki senin çocuklar büyük zaten kardeş kardeş yine oynarlar eşine böyle tepki vermen iyi olmuş boşver sende rabbim olmayanlara versin bana ili yeter de konuyu kapatamin canım.
çocukları köyden getirdik önceki gün
iki gündür kv bakıyor ama yemek yapmıyor çocuklar yoruyormuş
oğluda diyor yemeklerini yap çocuğa bakıyor diyo
e benim annem okul tatil olalı bakıyor neden benden bişey istemiyor
benim suratımın şekli değişince eşim etliekmek yaptırmış.
kızıma bakarkende öyle yapardı ne yemek yapardı ne ev işi ne ütü. herşeyi bana yaptırdı o ana oğul.
nefret ettim iyice kreşe verdim kızımı bidaha evine elimi sürmedim.
Bozuk plak gibi takılı kaldımCanim yazamadım kusura bakma istersen aramiza katılabilirsin
Ben tadını seviyorum sen mi sevemedin diyecektim ki bozukmus zaten benim esim alir iyisinden anlıyor adam ben hic anlamam
Kurbaniyla foto çekmiş seni hain cimcime icinden nasil yiyecegini hesapliyordu heralde :))
Tobe tobe sen daha orda misin kiz taktin kafaya heee ben gördüm canim keske ataydim buraya:)
Sagolun kizlar
Cok gecmis olsun canim Allah sabirlar versin insallah Rabbim daha hayırlısıni nasip eder. Pko olmasina ragmen kioo veren bircok kisi var canim duzenli ve saglikli beslenerek gidecek kilolar emin ol
Sagol kuzu
Ben o saatlerde siteye girmeye çalışıyordum ama nette sotun vardı giremedim
Günaydın canim
İyiyim kuzum ben de kahvaltı yaptım haberleri okudum falan şimdi duş alcam sonra namaz niyaz daha sonra da yürüyüşe çıkcam inşaallahAleykum selam canim hayırlı cumalar hamd olsun iyiyim sen nasilsin?
Hoşgeldin cannıımmmBen geldim :)
Buraya çok alışmışım , hep aklımdaydınız...
Hastaneye rağmen yediklerime dikkat ettim. Testlerden dolayı saatler şaştı. dün kahvaltıyı 13:00 de yapabildim. bugün daha yeni yaptım.
Neler olmadı ki pantolunum yırtıldı ki bana bol geliyordu 44 beden tek pantolunum oyduHayırdır canım ne oldu
Anladığım kadarıyla eşini annesi şımartmış oğluda anneside birbirine tutuyorlar ve koruyorlar nedense kız anneleri hiçbirşey istemez hatta elindekileri vermeye çalışırlarAmin canım sağol.
yazık annem hiçbişey istemiyor hediye kabul etmiyor durumumu bildiğinden. bende kardeşim var liseye üniye giden onlara hediye falan alarak gönüllerini alıyorum.
görümcelerimin durumu iyi her geldiklerinde gerçekten benim kendime bile alamadığım pahalı şeylerden alırlar 5 yıldızlı tatile gönderirler turlara gönderirler. sanırım bizdende bekliyor ama bana oğlundan 5 kuruş fayda yokken umursamıyorum bende. oğlu alsın alabiliyorsa.
eşim ve annesinden çok soğudum ikisine karşıda mesafeliyim. görümcelerimle geçinirim sorun yok kayınbabam kanatsız melektir zaten
Öncelikle mekanı cennet olsunNeler olmadı ki pantolunum yırtıldı ki bana bol geliyordu 44 beden tek pantolunum oydusonra doktorun verdiği ilaçlar midemi bozdu dükkanı kapattım eve gidecek araba bulamadım çünkü dün şehit vardı Pamukkale'de bütün yollar kapalıydı biraz yürüdüm şehit evine ama polis yürümeme izin vermedi yollar kapalı dedi zaten yürüseydim 55 km yürümüş olucaktım eve varmam 9 buldu
Hakkı'nızda hayırlısı seni bu yaşta yıpratmışlar Canımbiz eşimle bi çok şeyi yok ettik sevgi saygı gibi
maddi problerle beraber anneci olması ve dengeyi kuramaması bi ailesi daha olduğunu benimseyememesi
aradaki tek bağ çocuklar ama
düşünüyorumda çocuklar için bile katlanmak aptallık gibi geliyor
bi cinnet anında kopar gibi ipler. dayanamıyorum artık...
Ben geldim :)
Hastaneye rağmen yediklerime dikkat ettim. Testlerden dolayı saatler şaştı. dün kahvaltıyı 13:00 de yapabildim. bugün daha yeni yaptım.
Belediye bütün otobüsleri pamukkaleye nakil etmiş otobüsleri bekledim inan polis izin verseydi yürüyerek giderdim ama minibüsler bile çalışmadı yazık üzüldüm nişanlıymış önümüzdeki ay evlenecekmiş yol üstünde gömüldü sabah gelirken gördüm rabbim cennetinden bir bahçe versinÖncelikle mekanı cennet olsun
Yaa neler gelmiş başına senin öyle
Nasıl vardın eve neyle
Hoşgeldin cannıımmm
Rahatsızlığın neydi bilmiyorum ama rabbim şifa versin
İyiyim kuzum ben de kahvaltı yaptım haberleri okudum falan şimdi duş alcam sonra namaz niyaz daha sonra da yürüyüşe çıkcam inşaallah
Benden haber alamazsanız buharlaşmışım demektir
Ben biliyordum senin yediklerini dikkat edeceğini artık sağlıklı beslenmek istiyorsun gerçekten tebrik ederim seni bizde Sana alıştık CanımBen geldim :)
Seni o.kadar iyi anlıyorum ki canım. Benim de her iki çocuğum da bakıcı ellerinde büyüyor. Allaha Şükür iyi insanlarla karşılaştım ama insanın içinde de kırgınlık kalıyor fazlasıyla..amin canım.
çocukları köyden getirdik önceki gün
iki gündür kv bakıyor ama yemek yapmıyor çocuklar yoruyormuş
oğluda diyor yemeklerini yap çocuğa bakıyor diyo
e benim annem okul tatil olalı bakıyor neden benden bişey istemiyor
benim suratımın şekli değişince eşim etliekmek yaptırmış.
kızıma bakarkende öyle yapardı ne yemek yapardı ne ev işi ne ütü. herşeyi bana yaptırdı o ana oğul.
nefret ettim iyice kreşe verdim kızımı bidaha evine elimi sürmedim.
Sen benim dediğim gibi beslenirsen inan bana benden çok daha sağlıklı olucaksın bu hastalıkta moral çok önemli hep Yüksek tut moralini Canım rabbim Şafi ismi ile sana ve bütün hasta olan insanlarımıza şifa versinBenimkisi çağın hastalığı
yaklaşık iki yıldır tedavi görüyorum. şuan nispeten daha az zorlayıcı bir dönemdeyim. artık yavaş yavaş normal hayata dönmeye çalışıyorum.
Allah'ın izniyle iyileşip herşeyi geride bırakacağım.
Rabbim tüm hastalara şifa versin.
Teşekkürler ...Hosgeldin canim gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?