Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ekmeği bir dilime indirdiğin günleri yakın Zaman'da görmek istiyorum hatta tamamen bıraktığını da menün 10 numara 5 yıldız yanlız 4 köfte ile doydun mu ben doymuyorumbirde köfte hazır mı içinde ekmek yada bulgur var mıydı kız geçmişi okuma habire senin dedikodunu yaptım ben beni yakalarsın

Merhaba kizlar gunaydin. Ayyy nasil sinirlendimm.
Nur viralin programi var bir hoca cikmis kadinlarin nasil olmasini anlatiyor. Kadin erkegone bunu yapacak sunu yapacak diyor.
Sonra erkegin gorevlerine ve nasil olmasina dondu. Bende ipler koptu.
Soyle kadinla evlenmeyecek boyle kadinla evlenmeyrck. Karisina sunu yaptiracak. Bu erkeklerini kadinlara ne yapmasini ne olmasini soylemesinden biktim

Ben biliyordum senin yediklerini dikkat edeceğini artık sağlıklı beslenmek istiyorsun gerçekten tebrik ederim seni bizde Sana alıştık Canım

Hastaneden dönerken yol üstünde bir börekci var ben bayılırım onun böreklerine.
Her seferinde uzun süre aç kalıp döndüğüm için hastanaden , dalardım oraya , bir sürü yerdim.
İki gündür önünden geçerken aklıma gelen bu yağlı ve zararlı besinleri vücuduma sokmayacak kadar değerliyim oldu. Kendime şaştım
İnşallah hep böyle devam ederim ...

Amin

Allah şifalar versin kuzum en zorlayıcı dönemleri atlatmana sevindim tamamen normal hayata döndüğün gunlerde yakin inşallah..

İnanmıyorum sana başarmışsın gerçekten çok duygulandım inanır mısın bir kişi daha eklendi süpersin harikasın

canım rahatsızlığını bilmiyorum ama benim annem geçen sene meme kanseriydi,hem de lokal ileri evre.
1 yıl boyunca tedavi gördü,çok zorlu zamanlarımız oldu çoook.
ama atlattık şu an bütün sonuçlarımız temiz. üstelik annemin nüksetme ihtimali çok yüksek olduğu halde.
kanser gibi adı bile iğrenç bir hastalığı ileride evrede biz yendiysek sen de neyse rahatsızlığın üstesinden gelebilirsin bence.güçlü olmalıyız sadece,sağlıklı beslen ve kendini yaşamayı sev:)

Sende suç sabah sabah temiz olan zihnini niye tv ile dolduruyorsun kahvaltını yap çık dışarıya yürüyüş yap eve gel güzel program varsa 10 dk izle kapat kendi kendine geriyorsun

Annenin atlatmasına çok çok sevindim.
Allah'ın izniyle benimkide geride kalacak.

Malesef kötü bir hastalık Canım geçmiş olsun rabbim şifa versin annen demek ki dikkat etmiş

Aminnnnn

İnşaallah atlatacaksın tabiki canım

Annenin atlatmasına çok çok sevindim.
Allah'ın izniyle benimkide geride kalacak.
yaptıkları
sağlıklı beslendi,sigarayı bıraktı,ilaçlarını düzenli aldı,kilo verdi ve moralini yüksek tuttu (antidepresanla da olsa)
her şey geride kalacak senin için de:)

Malesef kötü bir hastalık Canım geçmiş olsun rabbim şifa versin annen demek ki dikkat etmiş
evet arada fire çok verdi her şey mükemmel değildi tabii ama başında ben vardım,okulu dondurdum onun için. ama değdi,bu sene sıkı başlayacağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…