Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Normal Canım ya fire vermesi kolay değil gördüğü tedaviler
evet sigarada çok zorlandık,ben de katıyım ya biraz senin gibi.
o da bizim tam tersimiz işte didemdefne gibi ondan başında durmam gerekti hep.
kemoterapi aldığı sürede bile içerken yakalamıştım.
sigara içmek zaten ağır ağır intihar etmek demek,bana göre.

Hem annenin yaşadıklarını hem senin yaşadıklarını tahmin edebiliyorum.
Kemoterapi gerçekten çok zorlayıcı bir süreç.

Hasta olan kadar en yakınında onunla ilgilenenlerde çok yıpranıyor.
Seninle gurur duydum canım...

Evet ben çok katıyım evde de öyleyim yeğenler bile benimle dışarıda yemek yemekten nefret ediyor bırak evde yemeyi eşimi çok seviyorlar oda onlar gibi Abur cubur sağlıksız beslenme manyağı

aynen öyle canım evde stresten yemeğe iyice vurdum ben de kendimi,zaten bende duygusal yeme bozukluğu var.
70 kilolardan 90'a kadar çıktım. annemin tedavisi bitince de kendime yöneldim artık,zaten bu halim onu da üzüyordu.şimdi toparladım %50 diyebilirim.
önce sağlıkmış ama ben de sarsıldım annemin hastalığı ile. her şeyden önemlisi sağlıkmış.
canım karataycılar dukancılar bana kızmasın ama annem kanser olduğundan beri vejetaryen,ben yönlendirdim onu. atlattığından beri de vegan.
onkoloğuna da sorduk teyzem çok panik yapıyordu boş ver yemesin daha iyi dedi. sana tamamen vegan ol demiyorum ama sebze-meyve ağırlıklı beslen.
etin kanser yaptığı maalesef dünya sağlık örgütü tarafından da onaylandı.özellikle işlenmiş ise,salam sucuk.kararında yersen işlenmemiş et bir şey olmaz,mesela akdeniz diyeti gibi alkali beslenebilirsin.
biz annemle her sabah ılık limonlu su içiyoruz,vücut ph'ını bazik yapıyor.
marketlere gitme,pazarlara git. meyve sebze al,renk renk. sarı,yeşil,mor,turuncu
bunların hepsi kanserle savaşan besinler. annemin kan değerleri hiç düşmedi kemo süresince de hatta doktoru anneni neyle besliyorsun dedi söylemedim,ne yapıyorsan aynen devam et dedi. normalde annemin aldığı kemoda hastaların kan değerleri çook düşüyor,ara vermek zorunda kalıyor çoğu. biz 1 yıl boyunca hiç ara vermedik.
ay çok uzun oldu böyle,sorun falan olursa canım özelden sorabilirsin,yardımcı olmaya çalışırım sana da

Rabbim daha güzel zamanlarda göstersin canım çok geçmiş olsun. Böyle sağlıklı beslendikce hiçbir şey seni yenemez
kızlar haber vereyim dedim ben de cuma tartı sonucum: 70.400
geçen hafta: 71.500 fark: 1.100
69'a bir şey kalmadı
Tebrik ederim canım nice eksilere
Bu arada annen için de geçmiş olsun Rabbim bi daha yasatmasin canım

Valla bu konuda kızarım kusura bakma hazır paketli et olursa sağlıksız bunu birtek Canan Karatay demiyor Ahmet Rasim küçük usta ,Ümit Aktaş ,Osman müftüoğlu vb güvendiğimiz bildiğimiz kasapdan almayız meyve ve sebzeyi Zaman'ında yersek daha sağlıklı oluruz

Bilgi için teşekkürler canım.

Benim etrafımdakilerde çok yıprandı, güçlü durmaya çalışıyorlar.

Her gece dua ediyorum. Yer yüzünden bir anda silinsin bu hastalık ...

bir de murat kınıkoğlu'nun kitaplarını okusana farklı görüşleri de takip etmek gerek bence,sen zaten çok okuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…