ben etik olarak veganım,annem sağlık olarak.fitblack paketli hazır mevsim dışı gıdalar malesef sağlıksız gıdalar ev yapımı yoğurt ,sucuk bunlar sağlıklı besinler senin tükettiğin soya bile bana göre sağlıksız çöp gıda
Şuan elimde var bitirirsem okurum ben severim okur ve araştırın tereyağı bile aklandı Canan Karatay dedi İngiliz'ler onay verdi sağlıksız olan fabrikasyon tereyağı ve margarin doğalı daha sağlıklı kalp ve damar hastalıkları içinbir de murat kınıkoğlu'nun kitaplarını okusana farklı görüşleri de takip etmek gerek bence,sen zaten çok okuyorsun
Bence iyice araştır benim okuduğum kitaplarda öyle yazmıyor üzgünümben etik olarak veganım,annem sağlık olarak.
o zaten soya tüketmiyor,ama benim yediğim soya da gdo'lu değil. annemin beslenmesi ile benimki farklı.
Saol kuzumCanim yazamadım kusura bakma istersen aramiza katılabilirsin
Ben tadını seviyorum sen mi sevemedin diyecektim ki bozukmus zaten benim esim alir iyisinden anlıyor adam ben hic anlamam
Kurbaniyla foto çekmiş seni hain cimcime icinden nasil yiyecegini hesapliyordu heralde :))
Tobe tobe sen daha orda misin kiz taktin kafaya heee ben gördüm canim keske ataydim buraya:)
Sagolun kizlar
Cok gecmis olsun canim Allah sabirlar versin insallah Rabbim daha hayırlısıni nasip eder. Pko olmasina ragmen kioo veren bircok kisi var canim duzenli ve saglikli beslenerek gidecek kilolar emin ol
Sagol kuzu
Ben o saatlerde siteye girmeye çalışıyordum ama nette sotun vardı giremedim
Günaydın canim
Kızlar kusura bakmayın bugun ugrayamadim gorumcem cok rahatsız onunla ilgileniyorum evime gecince gelirim
Merhaba kizlar listeden cikmisim ama olsun
Bi sure giremedim
Ufak bi gida zehirlenmesi yasadim
Uzerine dusuk yaptim
Simdilerde doktorumu deistirdim muayenemi oldum doktorum cok iyi
Polistik over sendromu tanisi kondu buda neden kilo vermedigimi kolay
Onu gosterio
Adet sonrasi rahim fikmi cekilecek
Adetkende hormonlarima bakilacak tekrar
Sizi cok ozledim ama atlatana kadr giremedim kusura bakmayin......
Saol insllah.....Geçmiş olsun ...
Umarım herşey kısa sürede yoluna girer.
Neler olmadı ki pantolunum yırtıldı ki bana bol geliyordu 44 beden tek pantolunum oydusonra doktorun verdiği ilaçlar midemi bozdu dükkanı kapattım eve gidecek araba bulamadım çünkü dün şehit vardı Pamukkale'de bütün yollar kapalıydı biraz yürüdüm şehit evine ama polis yürümeme izin vermedi yollar kapalı dedi zaten yürüseydim 55 km yürümüş olucaktım eve varmam 9 buldu
Neler olmadı ki pantolunum yırtıldı ki bana bol geliyordu 44 beden tek pantolunum oydusonra doktorun verdiği ilaçlar midemi bozdu dükkanı kapattım eve gidecek araba bulamadım çünkü dün şehit vardı Pamukkale'de bütün yollar kapalıydı biraz yürüdüm şehit evine ama polis yürümeme izin vermedi yollar kapalı dedi zaten yürüseydim 55 km yürümüş olucaktım eve varmam 9 buldu
Ekmeği bir dilime indirdiğin günleri yakın Zaman'da görmek istiyorum hatta tamamen bıraktığını da menün 10 numara 5 yıldız yanlız 4 köfte ile doydun mu ben doymuyorumbirde köfte hazır mı içinde ekmek yada bulgur var mıydı kız geçmişi okuma habire senin dedikodunu yaptım ben beni yakalarsın
kızlar haber vereyim dedim ben de cuma tartı sonucum: 70.400
geçen hafta: 71.500 fark: 1.100
69'a bir şey kalmadı
Sormaya ya habire tepeye çektim ama çok belli oldu yırtık olduğu midem şuan iyi çok şükürpantolunun yırtıldığı gün yollarda kalmak zor olmuştur ...
Miden nasıl oldu canım ?
Maşallah hızına be çabuk okudun geldin senin Hakkı'nda dedikodu yapmıştım yakalayamadım ama dermişimBneimde hedefim ekmeği kaldırmak, briaz azalttım, umarım yakında kaldırabilirim ...
Köfteyi evde yaptım. Hazır köfteler çok yağlı geliyor. Oldum olası yiyemiyorum.
Köftede ekmek vardıyanında da koca kase yoğurt olunca doydum.
Köfteyi nasıl yapıyorsunuz? ekmek yerine ne koyabilirim ?
geçmişi okudum bu sayfaya kadar geldim bile :)
Sormaya ya habire tepeye çektim ama çok belli oldu yırtık olduğu midem şuan iyi çok şükür
Maşallah hızına be çabuk okudun geldin senin Hakkı'nda dedikodu yapmıştım yakalayamadım ama dermişimköftenin içine soğan ,sarımsak,nane,maydonoz bol baharat koyuyorum ben başka hiçbirşey yok ve alıştım çok şükür
Ben yoğuruyorum sonra onu 1-2 saat buzdolabında dinlemeye bırakıyorum sonra çıkarıp şekil verip fırında atıyorum yanına domates ve soğan koyuyorum onlarda pişiyor yanında onlarıda yiyorumEkmek olmamasına rağmen dağılmıyor o zaman ,,,
Bir sonrakini kesinlikle öyle deneyeceğim...
Yani görümcen yada kayınvaliden kayınbabana bi şey diyemem sevmesen de sadece saygını gösterirsin olur biter ama eşinle de aranızı açacak kadar sorunlar girmesine üzüldüm ya
Senin de sınavın bunlarla Canım rabbim kolaylık versin anladığım kadarıyla kaynana biraz tembel ki senin çocuklar büyük zaten kardeş kardeş yine oynarlar eşine böyle tepki vermen iyi olmuş boşver sende rabbim olmayanlara versin bana ili yeter de konuyu kapat
kulkedisi30 allah sabirlar versin canim es ailesinin değerini benimseyemediginde kadın icin hayat o kadar zor oluyor ki anliyorum seni. Dertlesmek istediginde tabiki yazacaksin her zaman dinleriz seni
Anladığım kadarıyla eşini annesi şımartmış oğluda anneside birbirine tutuyorlar ve koruyorlar nedense kız anneleri hiçbirşey istemez hatta elindekileri vermeye çalışırlar
Hakkı'nızda hayırlısı seni bu yaşta yıpratmışlar Canım
Seni o.kadar iyi anlıyorum ki canım. Benim de her iki çocuğum da bakıcı ellerinde büyüyor. Allaha Şükür iyi insanlarla karşılaştım ama insanın içinde de kırgınlık kalıyor fazlasıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?