Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

fitblack paketli hazır mevsim dışı gıdalar malesef sağlıksız gıdalar ev yapımı yoğurt ,sucuk bunlar sağlıklı besinler senin tükettiğin soya bile bana göre sağlıksız çöp gıda

ben etik olarak veganım,annem sağlık olarak.
o zaten soya tüketmiyor,ama benim yediğim soya da gdo'lu değil. annemin beslenmesi ile benimki farklı.

bir de murat kınıkoğlu'nun kitaplarını okusana farklı görüşleri de takip etmek gerek bence,sen zaten çok okuyorsun
Şuan elimde var bitirirsem okurum ben severim okur ve araştırın tereyağı bile aklandı Canan Karatay dedi İngiliz'ler onay verdi sağlıksız olan fabrikasyon tereyağı ve margarin doğalı daha sağlıklı kalp ve damar hastalıkları için

Saol kuzum
InS verebilirim cnm ya zumbaya baslicam kayitlar bitmis ama arkadas hocayla konustu haber v3ricek misafir ogrenci olqrak alabilirim demis bide tekrar diyete baslar sam spor dans yuruyus ile basarabilirim ins...

Geçmiş olsun ...
Umarım herşey kısa sürede yoluna girer.

Mekanı cennet olsun. Allah ailesine sabır versin.

pantolunun yırtıldığı gün yollarda kalmak zor olmuştur ...
Miden nasıl oldu canım ?

Bneimde hedefim ekmeği kaldırmak, briaz azalttım, umarım yakında kaldırabilirim ...
Köfteyi evde yaptım. Hazır köfteler çok yağlı geliyor. Oldum olası yiyemiyorum.
Köftede ekmek vardı yanında da koca kase yoğurt olunca doydum.

Köfteyi nasıl yapıyorsunuz? ekmek yerine ne koyabilirim ?

geçmişi okudum bu sayfaya kadar geldim bile :)

Maşallah hızına be çabuk okudun geldin senin Hakkı'nda dedikodu yapmıştım yakalayamadım ama dermişim köftenin içine soğan ,sarımsak,nane,maydonoz bol baharat koyuyorum ben başka hiçbirşey yok ve alıştım çok şükür

Ekmek olmamasına rağmen dağılmıyor o zaman ,,,
Bir sonrakini kesinlikle öyle deneyeceğim...

Ekmek olmamasına rağmen dağılmıyor o zaman ,,,
Bir sonrakini kesinlikle öyle deneyeceğim...
Ben yoğuruyorum sonra onu 1-2 saat buzdolabında dinlemeye bırakıyorum sonra çıkarıp şekil verip fırında atıyorum yanına domates ve soğan koyuyorum onlarda pişiyor yanında onlarıda yiyorum

Yani görümcen yada kayınvaliden kayınbabana bi şey diyemem sevmesen de sadece saygını gösterirsin olur biter ama eşinle de aranızı açacak kadar sorunlar girmesine üzüldüm ya

kulkedisi30 allah sabirlar versin canim es ailesinin değerini benimseyemediginde kadın icin hayat o kadar zor oluyor ki anliyorum seni. Dertlesmek istediginde tabiki yazacaksin her zaman dinleriz seni

Anladığım kadarıyla eşini annesi şımartmış oğluda anneside birbirine tutuyorlar ve koruyorlar nedense kız anneleri hiçbirşey istemez hatta elindekileri vermeye çalışırlar

Hakkı'nızda hayırlısı seni bu yaşta yıpratmışlar Canım

Seni o.kadar iyi anlıyorum ki canım. Benim de her iki çocuğum da bakıcı ellerinde büyüyor. Allaha Şükür iyi insanlarla karşılaştım ama insanın içinde de kırgınlık kalıyor fazlasıyla..

teşekkür ederim kızlar. benimde imtihanım buymuş. eş bu dünyadaki ya cennetinmiş ya cehennemin. benimkisi cennet olmadı malesef. 9 senedir hır gür geçinip gidiyoruz. dışardan gören harika bi hayatım var zannediyor içimdeki fırtınaları görmeden. diyorki şükretmiyormuşum halime genç yaşta evim arabam olmuş (sanki kendi aldı) dövmeyen sövmeyen içkisi kumarı olmayan bi kocam varmış. Dedimki evi arabayı çalışarak aldım. herkes gezer tozar yiyip içerken ben 1 liranın hesabını yaptım tabi olacak. sana gelince elinden geliyorsa döv söv bakalım doğduğuna pişman eder yerüyüzüne rezil ederim dedim. ona görede ben kötüyüm işte.
kimisi sağlığıyla kimi eşiyle kimi çocuğuyla kimi ana babasıyla sınanıyor. elbette Alnımın akıyla geçeceğim bu sınavdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…