Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Benimde bir kaç pantolonum var , çok sıkı geliyorlar. Giymeye korkuyorum, ya patlarsa diye :)

Midenin iyileşmesine sevindim ...
Kız 44 bedendi pantolunum tek pantolun bel kısmı filan boldu Canım benim neyse bir tane capri ve şalvar gibi kumaşdan var onları giyerim almayı düşünmüyorum

Amin inşallah Canım

Kesinlikle bu hayatta herkesin bir sınavı var. Anlaşılan senin sınavında buymuş.
İnşallah kısa sürede düzelir

Güzel oluyor Canımda ben temizliyorum altından çatlıyor patlıyor çöpe gidiyor işte onu çatlatmadan Nasıl kullanacağız
canım onun bir kullanma talimatı var şimdi tam hatırlamıyorum ama google'dan bak
yağlıyorsun önce iyice bir,sonra fırında ısıtıyorsun öyle bekletiyorsun yıkıyorsun falan
bir de içinde yemek kalınca bırakmamak gerekiyor,piştikten sonra başka bir kaba al güveci hemen yıka
biz de çok çatlattık,bu sefer azimliyiz çatlatmayacağız

Dediklerinin hepsini yaptım ve halen daha aynı güveçte kuru fasulye yapmak istiyorum bugün kendimi ona şartlandırdım başka yolu var mı kızlar bilenler yardım please sizin kaçıncı oldu bu

Dediklerinin hepsini yaptım ve halen daha aynı güveçte kuru fasulye yapmak istiyorum bugün kendimi ona şartlandırdım başka yolu var mı kızlar bilenler yardım please sizin kaçıncı oldu bu
off çok. ama bunu ilk kez denedik yine de çatlıyor mu ya
küçük küçük güveç kapları da denedik,kocaman tencereleri de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…