Ben yoğuruyorum sonra onu 1-2 saat buzdolabında dinlemeye bırakıyorum sonra çıkarıp şekil verip fırında atıyorum yanına domates ve soğan koyuyorum onlarda pişiyor yanında onlarıda yiyorum
Kız 44 bedendi pantolunum tek pantolun bel kısmı filan boldu Canım benim neyse bir tane capri ve şalvar gibi kumaşdan var onları giyerim almayı düşünmüyorumBenimde bir kaç pantolonum var , çok sıkı geliyorlar. Giymeye korkuyorum, ya patlarsa diye :)
Midenin iyileşmesine sevindim ...
Amin inşallah Canımteşekkür ederim kızlar. benimde imtihanım buymuş. eş bu dünyadaki ya cennetinmiş ya cehennemin. benimkisi cennet olmadı malesef. 9 senedir hır gür geçinip gidiyoruz. dışardan gören harika bi hayatım var zannediyor içimdeki fırtınaları görmeden. diyorki şükretmiyormuşum halime genç yaşta evim arabam olmuş dövmeyen sövmeyen içkisi kumarı olmayan bi kocam varmış. Dedimki evi arabayı çalışarak aldım. herkes gezer tozar yiyip içerken ben 1 liranın hesabını yaptım tabi olacak. sana gelince elinden geliyorsa döv söv bakalım doğduğuna pişman eder yerüyüzüne rezil ederim dedim. ona görede ben kötüyüm işte.
kimisi sağlığıyla kimi eşiyle kimi çocuğuyla kimi ana babasıyla sınanıyor. elbette Alnımın akıyla geçeceğim bu sınavdan...
Merakla bekliyorum bende tarif çok atarım sanaHaftasonu deneyeyim, sonucu yazarım :)
Amin herkese versin rabbim şifa
teşekkür ederim kızlar. benimde imtihanım buymuş. eş bu dünyadaki ya cennetinmiş ya cehennemin. benimkisi cennet olmadı malesef. 9 senedir hır gür geçinip gidiyoruz. dışardan gören harika bi hayatım var zannediyor içimdeki fırtınaları görmeden. diyorki şükretmiyormuşum halime genç yaşta evim arabam olmuş dövmeyen sövmeyen içkisi kumarı olmayan bi kocam varmış. Dedimki evi arabayı çalışarak aldım. herkes gezer tozar yiyip içerken ben 1 liranın hesabını yaptım tabi olacak. sana gelince elinden geliyorsa döv söv bakalım doğduğuna pişman eder yerüyüzüne rezil ederim dedim. ona görede ben kötüyüm işte.
kimisi sağlığıyla kimi eşiyle kimi çocuğuyla kimi ana babasıyla sınanıyor. elbette Alnımın akıyla geçeceğim bu sınavdan...
inşallah canımKesinlikle bu hayatta herkesin bir sınavı var. Anlaşılan senin sınavında buymuş.
İnşallah kısa sürede düzelir
Kız 44 bedendi pantolunum tek pantolun bel kısmı filan boldu Canım benim neyse bir tane capri ve şalvar gibi kumaşdan var onları giyerim almayı düşünmüyorum
Kesinlikle Canım ona vereceğim parayı balık alırım et alırım yeşillik alırımAlma bence de kısa sürede hedefe ulaşacaksın, o zaman alırsın :)
Hadi bakalım kazasız belasız hallet işlerini yavru kuş kolay gelsinhaftaya tamamen izin almaya karar verdim.
o yüzden işlerimi halledeyim bir an önce
işim biter bitmez damlarım
canım ben daha yeni aldım,1 haftadır sürekli güveç yapıyorum çok güzel oluyorKızlar aranızda güveç tenceresi kullanan var mı ben iki kere aldım malesef kırdım
Güzel oluyor Canımda ben temizliyorum altından çatlıyor patlıyor çöpe gidiyor işte onu çatlatmadan Nasıl kullanacağızcanım ben daha yeni aldım,1 haftadır sürekli güveç yapıyorum çok güzel oluyoristiridye mantarlı hem de
canım onun bir kullanma talimatı var şimdi tam hatırlamıyorum ama google'dan bakGüzel oluyor Canımda ben temizliyorum altından çatlıyor patlıyor çöpe gidiyor işte onu çatlatmadan Nasıl kullanacağız
Dediklerinin hepsini yaptım ve halen daha aynı güveçte kuru fasulye yapmak istiyorum bugün kendimi ona şartlandırdım başka yolu var mı kızlar bilenler yardım please sizin kaçıncı oldu bucanım onun bir kullanma talimatı var şimdi tam hatırlamıyorum ama google'dan bak
yağlıyorsun önce iyice bir,sonra fırında ısıtıyorsun öyle bekletiyorsun yıkıyorsun falan
bir de içinde yemek kalınca bırakmamak gerekiyor,piştikten sonra başka bir kaba al güveci hemen yıka
biz de çok çatlattık,bu sefer azimliyiz çatlatmayacağız
off çok. ama bunu ilk kez denedik yine de çatlıyor mu yaDediklerinin hepsini yaptım ve halen daha aynı güveçte kuru fasulye yapmak istiyorum bugün kendimi ona şartlandırdım başka yolu var mı kızlar bilenler yardım please sizin kaçıncı oldu bu
Aynen bende neyse düdüklü paklar benioff çok. ama bunu ilk kez denedik yine de çatlıyor mu ya
küçük küçük güveç kapları da denedik,kocaman tencereleri de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?