- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
2 top dondurma huplettim malesefGidelim hayatım ayıp ettin yanlızpapatya1994 nerdesin kız yazmıyorsun kaçamak mı yapıyorsun yoksa sopa geliyor
Bende tenceresi var ama kullanmadimDediklerinin hepsini yaptım ve halen daha aynı güveçte kuru fasulye yapmak istiyorum bugün kendimi ona şartlandırdım başka yolu var mı kızlar bilenler yardım please sizin kaçıncı oldu bu
Aslında kullansan çok lezzetli oluyor Can'ım ama işte hemen çatlıyorBende tenceresi var ama kullanmadim
Farkettim zaten sesinin çıkmamasından dolayı2 top dondurma huplettim malesefis güç temizlik birikmiş malesef pek vaktim olmuyo bayram yaklasiyo
Babam hediye etmişti canım çatlar diye korkuma kullanamıyorum ama küçük porsiyonluk olanları kullandım bir şey olmadiAslında kullansan çok lezzetli oluyor Can'ım ama işte hemen çatlıyor
Anladım Canım küçük porsiyonluk kesin tatlı yapmışsındır senBabam hediye etmişti canım çatlar diye korkuma kullanamıyorum ama küçük porsiyonluk olanları kullandım bir şey olmadi
Yok kız aaaaAnladım Canım küçük porsiyonluk kesin tatlı yapmışsındır sen
İyimiş ne güzel sen şanslısın o Zaman güle güle kullanYok kız aaaatek.kişilik guvecler yapmıştım birde yine tek kişilik Kaşarlı köfte yapmıştım fırın sutlac bile yapmadım düşün
Güzel canım afiyet olsunMenumu vereyim canlar
Sabah : ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvalti: 1 dilim yumurtalı ekmek
1 has yumurta 5 zeytin kk peynir
1 çay kaşığı kaymak
Ara: Türk Kahvesi
Bu arada spor yaptım
Jillian level1 6/30
300 ip atlama
Ara: 1 bardak süt 1 elma
Aksam 18.30: 1 kase yeşil mercimek y.
2 kaşık patates kav.
Ayran ve salata
3 litre su bitki çayları
kızlar haber vereyim dedim ben de cuma tartı sonucum: 70.400
geçen hafta: 71.500 fark: 1.100
69'a bir şey kalmadı
Hastaneden dönerken yol üstünde bir börekci var ben bayılırım onun böreklerine.
Her seferinde uzun süre aç kalıp döndüğüm için hastanaden , dalardım oraya , bir sürü yerdim.
İki gündür önünden geçerken aklıma gelen bu yağlı ve zararlı besinleri vücuduma sokmayacak kadar değerliyim oldu. Kendime şaştım
İnşallah hep böyle devam ederim ...
canım rahatsızlığını bilmiyorum ama benim annem geçen sene meme kanseriydi,hem de lokal ileri evre.
1 yıl boyunca tedavi gördü,çok zorlu zamanlarımız oldu çoook.
ama atlattıkşu an bütün sonuçlarımız temiz. üstelik annemin nüksetme ihtimali çok yüksek olduğu halde.
kanser gibi adı bile iğrenç bir hastalığı ileride evrede biz yendiysek sen de neyse rahatsızlığın üstesinden gelebilirsin bence.güçlü olmalıyız sadece,sağlıklı beslen ve kendini yaşamayı sev:)
Ayy insanın bi şey yapası gelmiyo demiii
Hadi biriniz beni banyoya ittirip kaçıversin gidemiyorum bi türlü
İnşallah iyi sonuçlar alacaksin canımSaol kuzum
InS verebilirim cnm ya zumbaya baslicam kayitlar bitmis ama arkadas hocayla konustu haber v3ricek misafir ogrenci olqrak alabilirim demis bide tekrar diyete baslar sam spor dans yuruyus ile basarabilirim ins...
@puantiyeli_kelebek canım çok yoğunsun galiba kolay gelsin
Menumu vereyim canlar
Sabah : ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvalti: 1 dilim yumurtalı ekmek
1 has yumurta 5 zeytin kk peynir
1 çay kaşığı kaymak
Ara: Türk Kahvesi
Bu arada spor yaptım
Jillian level1 6/30
300 ip atlama
Ara: 1 bardak süt 1 elma
Aksam 18.30: 1 kase yeşil mercimek y.
2 kaşık patates kav.
Ayran ve salata
3 litre su bitki çayları
evet canım inşallah,hedefimi de düşürdüm artık :)Tebrikler masallah en fazla 3 hafta sonra 69 olursun
Iste simdi yolun yarisindasin bu bilince kavuştugun icin gerisi gelecektir eminim
Cok geçmiş olsun Allah bir daha yaşamasın ayni sıkıntıları
Aynen ev gozumde buyuyor
O kisi hayrina benim elime de supurge ve viledayi verip odalardan birine atsin
İnşallah iyi sonuçlar alacaksin canım
Evet epey yogundu bugun yine
Benim bolum elektrik-elektronikti canim=) tip ve endustri arasinda daglar kadar fark var iyi dusun derim=)Canım bölümün neydi seninBen de ya tıp ya da Boğaziçi / Odtü Endüstri düşünüyorum
Yumurtalı ekmek tagda kizarmamistir umarim menun guzel afiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?