Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Çok güzel bence verirsin bunlarla emin ol

Çok iyisin Canım Bayram'ı iyi kapatmışsın dondurma ile

Aaa koza16 bizim seninle baslangic ve hedef kilolarimiz ayniymis ne tesaduf=) sen direk bu kilodan mi basladin yoksa onceden kilo verip mi 65'e indin?
Kilo alarak başladım ben ne yazık ki daha zayıftıım Geçen yıl şubat ayında 69.5 falandım haziranda 64 oldum sonra diyet grupları sayesinde eylülde 58.7 ye indim Ama yıl içinde okulla kilo alıp 62.63 oldum ramazandada 65 çıktım bir de tatil falan derken Ay ne uzun yazdım Sen bu kiloyla mı başladın peki canım ?

Merhaba canim hosgeldin nasılsın nasil gecti tatilin?
Kızlar of kaç gündür bağırsak problemim var kayısı yedim şuan suyunu içtim şeker orucuda gitti ama daha tık yok ya

Gunluk kac lt su içiyorsun canim az sıvı aldığın icin olabilir mi

Hosgeldin canım geçmiş bayramin kutlu olsun:) inşallah programının faydasını gorursun sporu aşama aşama arttirmani oneririm canim birden fazla sporla baslayip vücut alisitirirsan kilo vermek için kullanamaz sporu

Geçsin canim hemen yakarsin tabi

Kızlar of kaç gündür bağırsak problemim var kayısı yedim şuan suyunu içtim şeker orucuda gitti ama daha tık yok ya
Gecmis olsun canim protwin agirlikli besleniyorsan yasadigin normal ben bir donem dukan yapmistim atagin 5. Yani son gununde hastanelik oldum. Bagirsaklaeim o kadar proteinin emilimini ve sindirimini beceremeyince agir spazm gecirmistim.

Gecmis olsun canim protwin agirlikli besleniyorsan yasadigin normal ben bir donem dukan yapmistim atagin 5. Yani son gununde hastanelik oldum. Bagirsaklaeim o kadar proteinin emilimini ve sindirimini beceremeyince agir spazm gecirmistim.
Bende ondan korkuyorum Can'ım ya inşallah öyle birşey olmaz sana da geçmiş olsun bayram Nasıl geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…