Çok güzel bence verirsin bunlarla emin olTabi tatlım emzirsiğim için yemek konuaında sadece hamurişi ve tatlı yemeyeceğim.günde 2 saat yürüyüş gün içinde plates mekik saçma saçma dans etme:)yapımı biliyorum hamurişi ve tatlıyı kesip bol hareketle çok hızlı kilo veriyorum inşallah da veririm.
Çok iyisin Canım Bayram'ı iyi kapatmışsın dondurma ileİyi diyelim iyi olsunHafta sonu hep misafirlikte olmama rağmen dondurma dışında hiiç tatlı yemedim Çok şükür tatilden dönünce azıcık almıştım aldığımı vermişim bakalım çarşambaya ne kadar gidicek
Kilo alarak başladım ben ne yazık ki daha zayıftıımAaakoza16 bizim seninle baslangic ve hedef kilolarimiz ayniymis ne tesaduf=) sen direk bu kilodan mi basladin yoksa onceden kilo verip mi 65'e indin?
Evet öyle olduu canııım temmuz sonu kuzenimin düğünü var o yüzden hırs yaptım azıcıkÇok iyisin Canım Bayram'ı iyi kapatmışsın dondurma ile
Merhaba kızlar
Kızlar of kaç gündür bağırsak problemim var kayısı yedim şuan suyunu içtim şeker orucuda gitti ama daha tık yok ya
Günaydın kızlar nasılsınız?Telefonumda sorun oldu internete giremedim menü pahlaşımı yapamadım @puantiyeli_kelebek bayramınızıda kutlayamadımBu cumartesi dönüyorum İstanbul a inşallah çok güzel program hazırladım kendime
İyi diyelim iyi olsunHafta sonu hep misafirlikte olmama rağmen dondurma dışında hiiç tatlı yemedim Çok şükür tatilden dönünce azıcık almıştım aldığımı vermişim bakalım çarşambaya ne kadar gidicek
Hadi inşallah devamı gelir Can'ım merak etme bayramda kendini çok güzel frenlemişsinEvet öyle olduu canııım temmuz sonu kuzenimin düğünü var o yüzden hırs yaptım azıcık
@puantiyeli_kelebek canım günde 3 litreye yakın su tüketiyorum aslında nedeni belli geçenlerde ekmek yemiştim ekmek bende böyle sorun yaratıyor malesef
Evet aynen Can'ım o değilde şimdi bu içtiğim kayısı suyu yediğim kayısılar spor salonunda faaliyete geçmesinAnladım güzelim insan bünyesini tanıyıp ona gore beslenmeli tabi
Gecmis olsun canim protwin agirlikli besleniyorsan yasadigin normal ben bir donem dukan yapmistim atagin 5. Yani son gununde hastanelik oldum. Bagirsaklaeim o kadar proteinin emilimini ve sindirimini beceremeyince agir spazm gecirmistim.Kızlar of kaç gündür bağırsak problemim var kayısı yedim şuan suyunu içtim şeker orucuda gitti ama daha tık yok ya
Bende ondan korkuyorum Can'ım ya inşallah öyle birşey olmaz sana da geçmiş olsun bayram Nasıl geçtiGecmis olsun canim protwin agirlikli besleniyorsan yasadigin normal ben bir donem dukan yapmistim atagin 5. Yani son gununde hastanelik oldum. Bagirsaklaeim o kadar proteinin emilimini ve sindirimini beceremeyince agir spazm gecirmistim.
Insallah degildir canim. Vala bayram geze geze gecti ve bol kalorili malesefBende ondan korkuyorum Can'ım ya inşallah öyle birşey olmaz sana da geçmiş olsun bayram Nasıl geçti
Kalori olmasa iyimiş neyse artık bedenimize bayram yaptırırız artık sağlıklı beslenerekInsallah degildir canim. Vala bayram geze geze gecti ve bol kalorili malesef
Selam Canımselam kızlar :)
ahahhaha21:45 ve 1 mısır
spora da gellllllİyi diyelim iyi olsunHafta sonu hep misafirlikte olmama rağmen dondurma dışında hiiç tatlı yemedim Çok şükür tatilden dönünce azıcık almıştım aldığımı vermişim bakalım çarşambaya ne kadar gidicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?