Yürümek ile iyi yapmışsın Can'ımda sanırım yürürken açıkmışsın doğru muBen geldim kızlar çok yoruldum yaa
Anam beni yürürken doğurmuş galiba şu ayaklarım benden hesap soracak
Bugün çıktım önce yürüyüş yaptım sonra yarım saatliğine bi tanıdığa ziyarete gittim sonra annemi dişçiye götürdüm dönüşte de alışveriş yaptım mutfak için
Hele aldığım şeylere gelin kaşar sucuk reçel ton balığı Allahım yaa insan bi faydalı şey alır dimi
Ay kıyamam ben fındık kurdum geçmiş olsun Bencede Dink'ten bugünİyi akşamlar kızlarBu akşam hiç keyfim yok Dişlerime farklı bir tel taktılar aşırı ağrıyo ve belim de ağrımaya başladı. Bugünü dinlenme günü yaptım Geçmişi okuyacak gücüm yok şuan belki birazdan okurum
İyiyiz Canım sen nasılsın tatilinin iyi geçmesine sevindim nerde tatil yapıyorsunuz bakalım aman dikkat kilo alma bol bol yüzKızlar Nasılsıniz ben çok iyiyim tatlım güzel geçiyor biraz kaciriyorum; ( Umarim çok kilo.almadan dönerim size ; (
Yoo indirim vardı kaç gündür bunu bekliyordum da kaşar sucuğu da çok seviyoommmmYürümek ile iyi yapmışsın Can'ımda sanırım yürürken açıkmışsın doğru mu
Kaşar eski mi yeni kaşar mı CanımYoo indirim vardı kaç gündür bunu bekliyordum da kaşar sucuğu da çok seviyoommmm
Can'ım onun misafirleri var@puantiyeli_kelebek canım burda mısın bi şey sorcam sana
Gayet güzel bebiş her zamanki gibi afiyet olsuunnnİyi akşamlar kızlar menüm saat 06.00: kahvaltıda çökelekli domatesli bol yeşillikli salata ,sucuk ve zeytin öğlen yemeğe çıkamadım tam çıkacakken gruplar geldi dükkanı boş bırakamıyorum saat 13.00 çiğ kuruyemiş ve maden suyu akşam 21.00 kuru fasulye yanında domatesli bol soğanlı salata acılı limonlu yanında çiğ kuruyemiş
O zaman sana sorim yada bilenler cevaplasınCan'ım onun misafirleri var
Yanlış anlamada pirinç lapası mı yaptın Canım keşke yanında ev yapımı ayran yada yoğurt tüketseydin neden biliyor musun pirinçde ği yüksek şekerini aniden çıkarır ve düşürür 1 saat sonra miden sırtına yapışır açıkırsınMenümü de yazayım
Sabah kaşarlı yumurta ve 2 zeytin
Öğlen tanıdıktayken kek ve bir tabak karpuz
Akşam haşlanmış pirinç ve ayran
Sporum da
2 saat yürüyüş
Eski değil yeni kaşarKaşar eski mi yeni kaşar mı Canım
Eşim banada almıştı bende boyun fıtığı olunca başkasına verdim sanırım onu şişirmek için pompa gerekiyorO zaman sana sorim yada bilenler cevaplasın
Ben bugün pilates seti aldım a101 den
Ama çemberi şişik değil nasıl olacak o
Ayran ev yapımı yani yoğurdu kendimiz mayalıyoruzYanlış anlamada pirinç lapası mı yaptın Canım keşke yanında ev yapımı ayran yada yoğurt tüketseydin neden biliyor musun pirinçde ği yüksek şekerini aniden çıkarır ve düşürür 1 saat sonra miden sırtına yapışır açıkırsın
Bir dahaki sefere eski kaşar Alman'ı tavsiye ederim Canım aklında olsunEski değil yeni kaşar
İşte setin içinden pompası da çıktı ama olmuyo yapamadıkEşim banada almıştı bende boyun fıtığı olunca başkasına verdim sanırım onu şişirmek için pompa gerekiyorkoza16 sanorım bilir yada kremsokola kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?