Çok teşekkür ederim bitanemAy kıyamam ben fındık kurdum geçmiş olsun Bencede Dink'ten bugün
Tamam bebiş inşallah alırımBir dahaki sefere eski kaşar Alman'ı tavsiye ederim Canım aklında olsun
Pirinci ister haşla ister pilav yap malesef öyle pirinç ve yemeklerin içindeki havuç glisemik indeksi çok yüksek malesefAyran ev yapımı yani yoğurdu kendimiz mayalıyoruz
Yaa öyle olacak büyük ihtimalle ilk defa haşlanmış pirinç yedim zaten
Nasıl bir değişiklik tatlımÇok teşekkür ederim bitanemBir de spor programımda değişiklik yapmam lazım ama
Eşim banada almıştı bende boyun fıtığı olunca başkasına verdim sanırım onu şişirmek için pompa gerekiyorkoza16 sanorım bilir yada @kremsokola kızlar
Pirinç pek iyi olmamış onun dışında iyiMenümü de yazayım
Sabah kaşarlı yumurta ve 2 zeytin
Öğlen tanıdıktayken kek ve bir tabak karpuz
Akşam haşlanmış pirinç ve ayran
Sporum da
2 saat yürüyüş
Mesela bir gün jillian, bir gün pilates - cardiyo gibiNasıl bir değişiklik tatlım
Teşekkür ederim Canım sağol kaç gündür yumurtam yok hava sıcak olduğu için yumurta getiren kişi evde bekletmiyormuş günlük dağıtıyorum dedi bende kuru fasulye yi fazladan yaptım sabah kahvaltıda yumurta proteini yerine kuru fasulye proteini almayı planlıyorumGayet güzel bebiş her zamanki gibi afiyet olsuunnn
Herzamanki gibi örnek bi menu afiyet olsun canimİyi akşamlar kızlar menüm saat 06.00: kahvaltıda çökelekli domatesli bol yeşillikli salata ,sucuk ve zeytin öğlen yemeğe çıkamadım tam çıkacakken gruplar geldi dükkanı boş bırakamıyorum saat 13.00 çiğ kuruyemiş ve maden suyu akşam 21.00 kuru fasulye yanında domatesli bol soğanlı salata acılı limonlu yanında çiğ kuruyemiş
Hım güzel fikir bir günde kardıo fıtness yap olmaz mıMesela bir gün jillian, bir gün pilates - cardiyo gibiAma biraz daha düşünmem lazım fikirlere açığım
Teşekkürler balımHerzamanki gibi örnek bi menu afiyet olsun canim
Niye gelmiyo ki yumurtaTeşekkür ederim Canım sağol kaç gündür yumurtam yok hava sıcak olduğu için yumurta getiren kişi evde bekletmiyormuş günlük dağıtıyorum dedi bende kuru fasulye yi fazladan yaptım sabah kahvaltıda yumurta proteini yerine kuru fasulye proteini almayı planlıyorum
Ay inşallah komşunuz hallederİşte setin içinden pompası da çıktı ama olmuyo yapamadık
Komşuya götürdü annem bakalım nolacak
Babam da burda değil yoksa o hallederdi
Evet canım pek adetim değildir pirinç yemek ama bugünlük böyle oldu artıkPirinç pek iyi olmamış onun dışında iyi
Hava çok sıcak yumurtacı bozulur diye günlük gelenlere satıyormuş evde bekletmiyor anlıyacağın ben gezen yiyorumNiye gelmiyo ki yumurta
Olabilir tabiii ben düşünüyim kafamda taslak oluşturup atarım sanaHım güzel fikir bir günde kardıo fıtness yap olmaz mı
Bence halledemeyecekAy inşallah komşunuz halleder
Kuzu olmuyorBence halledemeyecek
Netten araştırdım daha yapanı görmedim:))
Puantiyeliyi sormamın sebebi de şuydu o da almış soruyodu
Heee anladım şimdikHava çok sıcak yumurtacı bozulur diye günlük gelenlere satıyormuş evde bekletmiyor anlıyacağın ben gezen yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?