Tamam Cimcimem at olur mu bekliyorum elimden geleni yaparım Sana merak etmeOlabilir tabiii ben düşünüyim kafamda taslak oluşturup atarım sanaAmacım şu 3 haftayı en verimli şekilde geçirmek
Sen de mi a 101 den aldınKuzu olmuyorBen yeni aldım
Ben sevmiyorum malesef 1 yumurtayı 1 saatte yerim eşim çıldırır tiksindim var malesef eşim memleketine gitti belki getirir getirmezse Denizli'nin havasını biliyorsun ekim aynı bulurHeee anladım şimdik
Eee ne zamana kadar yumurtasız olacak böyle yaa ben severim de yumurtayı istiyo insanın canı
Ya adam gibi koyun yada vermeyin demi sinir küpü bunlar vallasu321 Canım ben de aldım kışın ve maalesef şişmiyor Baya araştırdım ben bunu ama şişmiyo ne yazık ki onu kullanmıyorum o yüzden duruyor öyle. Ben sonra babamı ikna edip internetten aldım pilates çemberini
Sevmiyosan da yenmez tabi yani az çok biliyoruz kendilerinin kokusunuBen sevmiyorum malesef 1 yumurtayı 1 saatte yerim eşim çıldırır tiksindim var malesef eşim memleketine gitti belki getirir getirmezse Denizli'nin havasını biliyorsun ekim aynı bulur
Evvet hatta okul zamanıydı annemi sabahın köründe gönderip aldırmıştımSen de mi a 101 den aldın
Sen şimdi yemek mi yedim diyorsun Allah aşkına sadece kahvaltın olmuş gerisi İçin mümkünse gece uyumadan 1 saat spor yapmanMenüm gelsinöğle 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı ara 1 muz yarım elma akşam yarım kase bol Yoğurtlu manti sonra iki kare bitter çikolata
Aynen öyle canım hiçbir işe yaramaz o çemberYa adam gibi koyun yada vermeyin demi sinir küpü bunlar valla
Sadece çemberi kaça aldın canım
Benim için ayrı işkenceSevmiyosan da yenmez tabi yani az çok biliyoruz kendilerinin kokusunu
Yani verdiklerine göre fiyatı çok çok iyi tabi de çember sinir ettiEvvet hatta okul zamanıydı annemi sabahın köründe gönderip aldırmıştım
Buyur canim?@puantiyeli_kelebek canım burda mısın bi şey sorcam sana
Biliyorum canım iyilik meleği gibisin diye demiyorum sana boşunaTamam Cimcimem at olur mu bekliyorum elimden geleni yaparım Sana merak etme
A101 ve pilates çemberi desem ne dersin banaBuyur canim?
Olmazsa geri iade et CanımBence halledemeyecek
Netten araştırdım daha yapanı görmedim:))
Puantiyeliyi sormamın sebebi de şuydu o da almış soruyodu
Evet canım normalde en uygun set 50-60 tlYani verdiklerine göre fiyatı çok çok iyi tabi de çember sinir etti
Hele nette yorumları okuyunca imkansız olduğunu anladım
O zaman sana sorim yada bilenler cevaplasın
Ben bugün pilates seti aldım a101 den
Ama çemberi şişik değil nasıl olacak o
Yarın götürcem bakalım çalışanların boynuna dolayıp geleyimOlmazsa geri iade et Canımkoza16 gibi netten al olmaz mı o aldığı yerin adresini verdin Sana
Ay kıyamam ben bugün bu kelimeyi birkaç kişi daha söyledi aslında kendimi öyle görmüyorum ben çalı dikeni gibi görüyorumBiliyorum canım iyilik meleği gibisin diye demiyorum sana boşuna
Yok canım geri iade etmedim ben çünkü bu set 2 top, çember ve lastik.. Diğerleri iyi de bir tek çember kötü. Ben sadece çember aldım nettenOlmazsa geri iade et Canımkoza16 gibi netten al olmaz mı o aldığı yerin adresini verdin Sana
Deli etti beni akşamdan beri yaaSismiyor canim dun bende aldim patladi top sisirdigim yerde bu sisirilemez demis:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?