Onların suçu yok merak etme iade alıyorlar bende başkasına verdim sanırım o kullanmadı yoksa söylerdiYarın götürcem bakalım çalışanların boynuna dolayıp geleyim
Hımm anladımYok canım geri iade etmedim ben çünkü bu set 2 top, çember ve lastik.. Diğerleri iyi de bir tek çember kötü. Ben sadece çember aldım netten
Hiç de öyle değilsiiinAy kıyamam ben bugün bu kelimeyi birkaç kişi daha söyledi aslında kendimi öyle görmüyorum ben çalı dikeni gibi görüyorum
Lastik ve iki top çok iyi amaOnların suçu yok merak etme iade alıyorlar bende başkasına verdim sanırım o kullanmadı yoksa söylerdi
Biliyorum saçma bi gündü ya ama amacım herseyden yiyip az az yemek önceden olsa 1 kase yerdim ve üstelik mantiyi çok az koydum yani yogurdu bolduSen şimdi yemek mi yedim diyorsun Allah aşkına sadece kahvaltın olmuş gerisi İçin mümkünse gece uyumadan 1 saat spor yapman
Bi bakim dimi onlara dambıl falan da alırım minderini deHımm anladımsu321 kipa yada carrrefourda Ebru şallının setleri var onlardan alsana
Biliyorum saçma bi gündü ya ama amacım herseyden yiyip az az yemek önceden olsa 1 kase yerdim ve üstelik mantiyi çok az koydum yani yogurdu bolduSen şimdi yemek mi yedim diyorsun Allah aşkına sadece kahvaltın olmuş gerisi İçin mümkünse gece uyumadan 1 saat spor yapman
Hayır asla deme bana zaten buradaki bazı kızlarla watsab grubumuz var 3 kişiyiz bana abla diyorlar kızıyorum bugün birine çok kızdım tabi abla dediği için değil hazır yemek yiyor yemek yapmasını istedim kaç gündür tık yokHiç de öyle değilsiiinBu arada sana abla demeli miyim ya dün aklıma geldi
Farketmez hayatım istersen içinde yüzdürBiliyorum saçma bi gündü ya ama amacım herseyden yiyip az az yemek önceden olsa 1 kase yerdim ve üstelik mantiyi çok az koydum yani yogurdu boldu
Deli etti beni akşamdan beri yaa
İlk defa böyle bi şey görüyorum yani şişmiş olması lazım sonradan olacak şey değil
Tamamdııır demem tabii kii isteğe göre hareket ediyorumHayır asla deme bana zaten buradaki bazı kızlarla watsab grubumuz var 3 kişiyiz bana abla diyorlar kızıyorum bugün birine çok kızdım tabi abla dediği için değil hazır yemek yiyor yemek yapmasını istedim kaç gündür tık yoken kötü yemek dışarıdaki yemekten iyidir
Taksi kirala dumbılı dökümlü al olur mu istediğin ağırlığı çalışırsın Canım normal alırsan sadece o ağırlığı yaparsın olmazBi bakim dimi onlara dambıl falan da alırım minderini de
Nasıl götürcem bilmiyom gerçi teee oraya
Hım bugünlük affettik seni fıstığım biliyorum telafi edersin eger benim Can'ım istemezde kızların canı istemesin baş harfini yaz boşluk bırak olur mu ben her yazılanın Can'ının istendiğini düşünüyorum tabi başta @puantiyeli_kelebek başkan ve diğer kızlarda kabul ederse cıs şeylerinin baş harfleri yazıldın ve boşluk bırakılsınTamamdııır demem tabii kii isteğe göre hareket ediyorumBugün ben de azıcık cıslı şeyler yedim ama yarın telafi edicem
Taksi kirala dumbılı dökümlü al olur mu istediğin ağırlığı çalışırsın Canım normal alırsan sadece o ağırlığı yaparsın olmaz
Ben de hiç bi şey yoktuHaklisin aynen ben sirf o cember için aldim bide biliyor musun diger malzemeler vardi hayal kirikligina ugradim
Görev yerine nasil götüreceğini düşünüyor bence :)
Ni yedin niiiiiBende diyetimin dışına ciktim bugün
Olur böyle şeyler ağır bir dukandan çıktın normal yarın kaldığın yerden devamBende diyetimin dışına ciktim bugün
Eveetttt:))Görev yerine nasil götüreceğini düşünüyor bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?