Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Sen şimdi yemek mi yedim diyorsun Allah aşkına sadece kahvaltın olmuş gerisi İçin mümkünse gece uyumadan 1 saat spor yapman
Biliyorum saçma bi gündü ya ama amacım herseyden yiyip az az yemek önceden olsa 1 kase yerdim ve üstelik mantiyi çok az koydum yani yogurdu boldu

Sen şimdi yemek mi yedim diyorsun Allah aşkına sadece kahvaltın olmuş gerisi İçin mümkünse gece uyumadan 1 saat spor yapman
Biliyorum saçma bi gündü ya ama amacım herseyden yiyip az az yemek önceden olsa 1 kase yerdim ve üstelik mantiyi çok az koydum yani yogurdu boldu

Hiç de öyle değilsiiin Bu arada sana abla demeli miyim ya dün aklıma geldi
Hayır asla deme bana zaten buradaki bazı kızlarla watsab grubumuz var 3 kişiyiz bana abla diyorlar kızıyorum bugün birine çok kızdım tabi abla dediği için değil hazır yemek yiyor yemek yapmasını istedim kaç gündür tık yok en kötü yemek dışarıdaki yemekten iyidir

Farketmez hayatım istersen içinde yüzdür çok karbonhidratlı bir gün olmuş onun yerine bakliyatlardan karbonhidrat alırdın ben en son mantıyı yalan gelir ama kışın yedim 1 kaşık midem bulandı hoş başka nedenlerde vardı ev sahibi fazla temiz değildi

Tamamdııır demem tabii kii isteğe göre hareket ediyorum Bugün ben de azıcık cıslı şeyler yedim ama yarın telafi edicem

Tamamdııır demem tabii kii isteğe göre hareket ediyorum Bugün ben de azıcık cıslı şeyler yedim ama yarın telafi edicem
Hım bugünlük affettik seni fıstığım biliyorum telafi edersin eger benim Can'ım istemezde kızların canı istemesin baş harfini yaz boşluk bırak olur mu ben her yazılanın Can'ının istendiğini düşünüyorum tabi başta @puantiyeli_kelebek başkan ve diğer kızlarda kabul ederse cıs şeylerinin baş harfleri yazıldın ve boşluk bırakılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…