Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Yumurtalı ekmek kızarmış mıydı Canım menün genelinde güzel özellikle spor benim gibi ip atlatamayan göre süpersin

w....le Hayatımda ilk defa yedim gerçekten bugün ama hamuru azıcık ağır geldi zor yedim sonunu

Ben de hiç bi şey yoktu
Top yerine minder bant yerine şal kullandım bu zamana kadar
Sen hemen iade et o zaman tatlım
Canım ben iade etmedim sadece çember aldım internetten 20 tlydi o da Ama senin düzenli yapacak zamanın var yapıyorsun da tam set alabilirsin netten

w....le Hayatımda ilk defa yedim gerçekten bugün ama hamuru azıcık ağır geldi zor yedim sonunu
Anladım ben onu ben sadece fotosunu gördüm onun inan hiç yemedim fakat bende şu tepki oldu bırak yemeyi karşımda görsem onu giderdim neyse eminim bir daha yemezsin onu yarın telafi et

Yumurtalı ekmek kızarmış mıydı Canım menün genelinde güzel özellikle spor benim gibi ip atlatamayan göre süpersin
Evet canım bütün pitıl ekmeği bir kaşık yağla yaptım ekmeği bütün yapıyorum o yüzden içine yağ çekmiyor.
Spor iflahimi kesiyor ama devam devam

Evet canım bütün pitıl ekmeği bir kaşık yağla yaptım ekmeği bütün yapıyorum o yüzden içine yağ çekmiyor.
Spor iflahimi kesiyor ama devam devam
Fırında olmuyor mu bu ekmek acaba biliyorum üstüne çok düştüm merak ettim de spor güzel gidiyor ona negatif olumsuz birşey diyemem ben

Fırında olmuyor mu bu ekmek acaba biliyorum üstüne çok düştüm merak ettim de spor güzel gidiyor ona negatif olumsuz birşey diyemem ben
yumurtalar tepsiye yapisiyor canım ramazanda denemistim. Problem değil kuzum haklısın. Ama dedigim gibi yağını cevirebilecek kadar koyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…