Ben de hiç bi şey yoktu
Top yerine minder bant yerine şal kullandım bu zamana kadar
Sen hemen iade et o zaman tatlım
Olur canım zaten kıyafeti de çoğunluk netten alıyorum
Bakalım benimkinin başına neler gelecek:))Yok kiz patlattim ben nasıl götüreyim dursun artik biseycik olmaz:))
Onlarda güzel bence süpersinBen de hiç bi şey yoktu
Yumurtalı ekmek kızarmış mıydı Canım menün genelinde güzel özellikle spor benim gibi ip atlatamayan göre süpersinMenumu vereyim canlar
Sabah : ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvalti: 1 dilim yumurtalı ekmek
1 has yumurta 5 zeytin kk peynir
1 çay kaşığı kaymak
Ara: Türk Kahvesi
Bu arada spor yaptım
Jillian level1 6/30
300 ip atlama
Ara: 1 bardak süt 1 elma
Aksam 18.30: 1 kase yeşil mercimek y.
2 kaşık patates kav.
Ayran ve salata
3 litre su bitki çayları
w....leHım bugünlük affettik seni fıstığım biliyorum telafi edersin eger benim Can'ım istemezde kızların canı istemesin baş harfini yaz boşluk bırak olur mu ben her yazılanın Can'ının istendiğini düşünüyorum tabi başta @puantiyeli_kelebek başkan ve diğer kızlarda kabul ederse cıs şeylerinin baş harfleri yazıldın ve boşluk bırakılsın
Canım ben iade etmedim sadece çember aldım internetten 20 tlydi o daBen de hiç bi şey yoktu
Anladım ben onu ben sadece fotosunu gördüm onun inan hiç yemedim fakat bende şu tepki olduw....leHayatımda ilk defa yedim gerçekten bugün ama hamuru azıcık ağır geldi zor yedim sonunu
Uzuun bir süre yemem tabii ilk defa yedim zatenAnladım ben onu ben sadece fotosunu gördüm onun inan hiç yemedim fakat bende şu tepki oldubırak yemeyi karşımda görsem onu giderdim neyse eminim bir daha yemezsin onu yarın telafi et
Yanlış anlamada ben onu görünce hangi pis boğazlar yiyor diyordum demek ki herkes merak ettim yiyor onlarıUzuun bir süre yemem tabii ilk defa yedim zatenEdicem kuzucuum
Yani canım arada yiyen vardır muhakkak her hafta her ay değilde ben ilk kez yedim mesela... Uzuun bir sürede yemem büyük olasılıklaYanlış anlamada ben onu görünce hangi pis boğazlar yiyor diyordum demek ki herkes merak ettim yiyor onları
Evet canım bütün pitıl ekmeği bir kaşık yağla yaptım ekmeği bütün yapıyorum o yüzden içine yağ çekmiyor.Yumurtalı ekmek kızarmış mıydı Canım menün genelinde güzel özellikle spor benim gibi ip atlatamayan göre süpersin
Fırında olmuyor mu bu ekmek acaba biliyorum üstüne çok düştüm merak ettim de spor güzel gidiyor ona negatif olumsuz birşey diyemem benEvet canım bütün pitıl ekmeği bir kaşık yağla yaptım ekmeği bütün yapıyorum o yüzden içine yağ çekmiyor.
Spor iflahimi kesiyor ama devam devam
Ya ne güzel yayla serindir böyleYarın yaylaya gidiyorum fistiklar. Iki tepsi poğaça yaptım kahvaltiya belim ağrıdı. Sabah ta çok erken çıkacagiz. şimdi de çocukları uyutacam offf ama enerjim bitti
Oh afiyet olsun temiz mis gibi havayı ciğerlerinize minnak muharemide midenize sağlıcakla indirinYarın yaylaya gidiyorum fistiklar. Iki tepsi poğaça yaptım kahvaltiya belim ağrıdı. Sabah ta çok erken çıkacagiz. şimdi de çocukları uyutacam offf ama enerjim bitti
yumurtalar tepsiye yapisiyor canım ramazanda denemistim. Problem değil kuzum haklısın. Ama dedigim gibi yağını cevirebilecek kadar koyuyorum.Fırında olmuyor mu bu ekmek acaba biliyorum üstüne çok düştüm merak ettim de spor güzel gidiyor ona negatif olumsuz birşey diyemem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?