Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

yumurtalar tepsiye yapisiyor canım ramazanda denemistim. Problem değil kuzum haklısın. Ama dedigim gibi yağını cevirebilecek kadar koyuyorum.
Ok oldu o zaman Canım yarına hayırlı yolculuklar rabbim kaza bela vermesin bol bol gez temiz mis gibi havayı içine çek olur mu afiyet bal şeker olsun

Selam ben geldim cankuslar
Sabah bir dilim ekmek arasına acı Sos peynir zeytin
Ara sade ottaman kahve ve yesilcayim
Öğlen iki yumurtadan bol peynirli omlet yaptım ve 1 müdür eriği
Ara yesilcayimi
Aksam yiyesim gelmedi birşey. Patates oturtma yapmıştım kiymasindan aldım biraz iki tane de erik yedim yanlız saat 6 falandı.
Biraz öncede sade kahve bir kare bitterle. Ay içemiyorum sade kahve içim bulanıyorbugün çok yorulmuşum spor yapmadim

Afiyet olsun Canım sade kahve içemiyorsan madensuyunda biraz limon sık öyle içebilirsin birde kahven paketli ise oda yapar mümkünse kahveyi çektir tazecik paketli kahvede kimbilir ne var onu bırak birde bayatlıyor miden niye bulanıyor Dünki pasta olabilir mi birde reglin yaklaşıyorsa bende mide bulantısı yapıyor ayrıca bilgine sende de yapabilir

Iyi geceler motive sebebim
Ay teşekkür ederim kızlar bugün herkesden bu cümleyi duydum çok Mutlu oldum iyiki @puantiyeli_kelebek böyle bir topik açmış ki benim için çok iyi oldu her anlamda kızlar iyiki sizlerde varsınız umarım Birgün yollarımız kesişir sizlerle

Kuzum kahveyi çektiriyorum aktardan ama sekerliye alistigimdanmi içemiyorum ama ottomani rahat içtim . Sodayı içemem hic
Midem sade kahve içerken bulandı dunku pasta çok guzeldi ama ya bugün almamis eşim yirttim yani.

Geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
kızlar haber vereyim dedim ben de cuma tartı sonucum: 70.400
geçen hafta: 71.500 fark: 1.100
69'a bir şey kalmadı
Tebrik ederim canım hedefine ilk ulaşacak olan sensin galiba
çok geçmiş olsun canım inş tekrardan nuksetmez

Geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

Tebrik ederim canım hedefine ilk ulaşacak olan sensin galiba

çok geçmiş olsun canım inş tekrardan nuksetmez
sağ ol canım inşallah
bakalım en geç 2-3 haftaya ulaşırım gibi bir sorun çıkmazsa
sen nasılsın? iyi gidiyor mu diyet,kaçamak var mı yine
gerçi bu hafta ben de yaptım kaçamak

Sayfaları tam okuyamadim uykum var sabah da erken kalkcam 6 gibi otobüs hareket ediyo.. merkeze gitcem arkadaşımın kınası var önce ablanın yanına giderin ordan çarşıya çıkarız da ne alsam bilmiyorum biraz yardım edin lütfen

sağ ol canım inşallah
bakalım en geç 2-3 haftaya ulaşırım gibi bir sorun çıkmazsa
sen nasılsın? iyi gidiyor mu diyet,kaçamak var mı yine
gerçi bu hafta ben de yaptım kaçamak
Sence ben kaçamak yapmadan dururmuyum...:) iyi gibi 64 u gördüm bende 2 gün ablamin yanında kalırım p.tesi eve geçerim bayrama hedefim 3 kılı vermek bakalım hayırlısı

Sence ben kaçamak yapmadan dururmuyum...:) iyi gibi 64 u gördüm bende 2 gün ablamin yanında kalırım p.tesi eve geçerim bayrama hedefim 3 kılı vermek bakalım hayırlısı
bu hafta ben neler yedim bir bilsen
her gün dışarıdaydım yiyecek bir şey bulamadım.
neyse artık bayramda güzel sonuçlar göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…