- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
Canim sen en fazla ne yiyebilirsin ki zaten yedigin şeyler sınırli ne kadar yersen yiyebilir sin sebze ağırlıklı olduğu için bişey olmazbu hafta ben neler yedim bir bilsen
her gün dışarıdaydım yiyecek bir şey bulamadım.
neyse artık bayramda güzel sonuçlar göreceğiz
Merhaba @puantiyeli_kelebek tatlım uygunuz değil miMerhaba arkadaşlar bende dukana başladım 3 gün önce. Yarın son günüm atakta. 3kg gitti. 87 kgdayım şu an. Aranıza katılmak isterim. :)
Kız maşallah yine yemişsin helva pekmez makarnana afiyet olsun bakalımMenum sabah 2 dilim ekmek menemen zeytin peynir salatalık 1 tk t.pekmez
ara 2 yk irmik helvası
Öğle 2 yk yeşil fasulye salata (tam acikmamistim)
ara 1 tane Burçak
Aksam 1tabak Yoğurtlu makarna 1 kase tavuk çorbası
Bugün olmadı menum yarın düzgün olur inş hoş ablam yemek yapmayı pek sevmez kesin dışarda bişeyler yedirir ızgara falan yada salata corbayla gecistiririm...
Ne konuda yardım edicez Can'ım hediye mi alacaksın o konuda mıSayfaları tam okuyamadim uykum var sabah da erken kalkcam 6 gibi otobüs hareket ediyo.. merkeze gitcem arkadaşımın kınası var önce ablanın yanına giderin ordan çarşıya çıkarız da ne alsam bilmiyorum biraz yardım edin lütfen
Ne güzel ben çok severim yağmuru keçi Eti'ni bol bol doyunSorma bugün yağmur yağdı yarına da öyle görünüyor tahminler. Toprak ve çam ağacı kokusuna doyacaz
Ay sorma canım yarın bol.protein günü
Şekerli gıdayı alıştığın için olabilir Canım dediğin gibiKuzum kahveyi çektiriyorum aktardan ama sekerliye alistigimdanmi içemiyorum ama ottomani rahat içtim . Sodayı içemem hic
Midem sade kahve içerken bulandı dunku pasta çok guzeldi ama ya bugün almamis eşim yirttim yani.
Ben hiç merak etmiyorum yememdeBende merak ediyom ama yemek kısmet olmadı daha
Aramıza tekrardan hoşgeldin@puantiyeli_kelebek
Miyav_su
Evet tekrar merhaba hanımlar. Adım Pelin, 21 yaşında 1 çocuk annesiyim. Hamilelikte aldığım fazladan 25 kgı verme çalışmalarını hızlandırdım. Boyum 173, sabahki tartı sonucum 87.0. Dukan diyetine 4 gün önce, 90 kgdayken başladım. 3 kg gitti. Bugün atak evresinde son günüm. Hedefim 68. İnşallah beraber başarırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?