Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Menum sabah 2 dilim ekmek menemen zeytin peynir salatalık 1 tk t.pekmez
ara 2 yk irmik helvası
Öğle 2 yk yeşil fasulye salata (tam acikmamistim)
ara 1 tane Burçak
Aksam 1tabak Yoğurtlu makarna 1 kase tavuk çorbası
Bugün olmadı menum yarın düzgün olur inş hoş ablam yemek yapmayı pek sevmez kesin dışarda bişeyler yedirir ızgara falan yada salata corbayla gecistiririm...

bu hafta ben neler yedim bir bilsen
her gün dışarıdaydım yiyecek bir şey bulamadım.
neyse artık bayramda güzel sonuçlar göreceğiz
Canim sen en fazla ne yiyebilirsin ki zaten yedigin şeyler sınırli ne kadar yersen yiyebilir sin sebze ağırlıklı olduğu için bişey olmaz

Kız maşallah yine yemişsin helva pekmez makarnana afiyet olsun bakalım

Ne konuda yardım edicez Can'ım hediye mi alacaksın o konuda mı

@puantiyeli_kelebek
Miyav_su
Evet tekrar merhaba hanımlar. Adım Pelin, 21 yaşında 1 çocuk annesiyim. Hamilelikte aldığım fazladan 25 kgı verme çalışmalarını hızlandırdım. Boyum 173, sabahki tartı sonucum 87.0. Dukan diyetine 4 gün önce, 90 kgdayken başladım. 3 kg gitti. Bugün atak evresinde son günüm. Hedefim 68. İnşallah beraber başarırız :)

Aramıza tekrardan hoşgeldin Canım rabbim yavrunu bağışlasın sağlıcakla büyüsün ben ve @puantiyeli_kelebek karatay beslenmesi yapıyoruz @SucceSSstorY senin gibi dukancı diger kızlar sadece yediklerine dikkat ediyorlar tartı günlerimiz Çarşamba ve fotoğraflı çekip atıyoruz buraya birde herkesin menüsüne yorum yapıyoruz ki motivasyonumuz düşmesin şimdilik bu kadar spor yapıyor musun peki çok iyi vermişsin maşallah menümüzü akşamları toplu yazıyoruzve yaptığımız sporları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…