Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Her gün yürüyorum genelde. azda olsa egzersiz yapıyorum. Bazen bisiklete biniyorum. :) şu ara motivasyonum çok yüksek inşallah sizinde desteğinizle böyle kalır. Kaç kere denedim diyet yapmayı fakat binkaç gün sonra motivasyonumu kaybettim bu sefer inşallah devam edicem. Maşallah sen çok iyi vermişsin. Darısı başımıza :)

Tatlım yürüyüş güzeldir yani Kardio bunun yanında Sana tavsiyem ya ağırlık çalış yada evde sıkılaştırıcı hareketler yapman yoksa vücudun sarkar birde bisikleti en fazla 7 dk binmeni tavsiye ediyorum çünkü basen yapar ben zaten bisiklete karşıyım birde diyet düşünürsen beyninde o Zaman herşeye saldırısın gelir insan psikolojisi yasaklar hep cazip gelir o yüzden beynine sağlıklı besleniyorum mesajı göndermen teşekkür ederim sağol istersen sende başarırsın buna emin ol

Ooovv ben basen eriteyim diyordum bisiklet basen yapıyormuuşşşş. Daha binmem benim vücut yapım armut maalesef. ust bacak ve kalça egzersizleri yapmaya çalışıyorum evde. Ağırlık da denerim :)

Dediklerinin hepsini yaptım ve halen daha aynı güveçte kuru fasulye yapmak istiyorum bugün kendimi ona şartlandırdım başka yolu var mı kızlar bilenler yardım please sizin kaçıncı oldu bu
benim evde var canim Nevşehir'den almıştık bi sorun çıkmadı gayet sağlam yemekleri de güzel oluyor senin aldıkların firinlanma
mis mi acaba

Afiyet olsun canım menun de sporun da gayet güzel
didemdefne fıstık nerdesin bakalım köyde çok mu yoğunsun sen
Dün gider ayak 3 tane hali yıkadim canım sonra kızları yikadim valizleri topladım yoruldum Akşam menu yazıp çıktım
Ben bu sefer kaçtım kızlar öpüyorum iyi geceler yalnız gözlerim didemdefne aradı lütfen buraya please
Geldim canım burdayım
Kız maşallah yine yemişsin helva pekmez makarnana afiyet olsun bakalım
Saol canım bugün nasıl geçecek acaba ablamdayim şimdi kahvaltı yapacağım sonra çarşıya çıkacağız
Ne konuda yardım edicez Can'ım hediye mi alacaksın o konuda mı
evet canım hediye alacağım

Kimsecikler yok bende yeni gelen kitabımı okuyayım Türk kahvesi eşliliğinde öpüyorum kızlar
Afiyet olsun canım
Hoşgeldin canım inş en kisa zamanda hedefimize ulaşıriz

Ooovv ben basen eriteyim diyordum bisiklet basen yapıyormuuşşşş. Daha binmem benim vücut yapım armut maalesef. ust bacak ve kalça egzersizleri yapmaya çalışıyorum evde. Ağırlık da denerim :)
Bin Kardio için ama 7 dk bin in sonra sıkılaştırıcı yap benimde öyle malesef armut tipli vücudum

Çok yakınınsa nevresim takımı alabilirsin Canım maşallah her zamanki gibi yediklerini yakmışsın tebrikler canım benim

Biraz fazla Ekmek tukettim canim yemek yapacak vaktim olmadigindan hep atistirma oldu
Yarın yaylaya gidiyorum fistiklar. Iki tepsi poğaça yaptım kahvaltiya belim ağrıdı. Sabah ta çok erken çıkacagiz. şimdi de çocukları uyutacam offf ama enerjim bitti

Iyi eglenceler canim cok keyif alirsin insallah

yumurtalar tepsiye yapisiyor canım ramazanda denemistim. Problem değil kuzum haklısın. Ama dedigim gibi yağını cevirebilecek kadar koyuyorum.

Tepsiye yagli kağıt dosersen yapismiyor canim cok rahat cevirebilirsin bir dahaki sefere fikir olsun

Ne icin elbise mi alacaksın canim?

Cemberin sisirilcek bi yeri yoktu sanki?

Var buldum da ama sismiyor meret:))
Merhaba arkadaşlar bende dukana başladım 3 gün önce. Yarın son günüm atakta. 3kg gitti. 87 kgdayım şu an. Aranıza katılmak isterim. :)

Katilabilirsin canim hosgeldin carsamba gunu tarti günümüz liste o zaman güncellenir katilimin iyiyse listeye girebilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoşbuldum, teşekkürler :)

Selammm kızlar
Beni yine yoğuunnn bi gün bekliyor 1 saat sonra evden çıkcam
Siz neler yapıyosunuz
Aleykum selam canim
Ben kahvaltı yapıyorum iyice tembel teneke oldum bu ara yarin küçük oğlumun doğum günü hazirlik yapicam temizlik vs camasir yikayacagim ki yarina bisey kalmasin kolay gelsin sana canim

Yağlı kağıt çok zararlı Canım üreten firmalar neden yapıldığını söylemiyorlar malesef ben eve almıyorum bilgine

Aleykum selam canim
Ben kahvaltı yapıyorum iyice tembel teneke oldum bu ara yarin küçük oğlumun doğum günü hazirlik yapicam temizlik vs camasir yikayacagim ki yarina bisey kalmasin kolay gelsin sana canim
Afiyet olsun Canım havalardandır küçük prense sağlıklı bir ömür diliyorum canım doğum günü kutlu olsun kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…