Aslında biliyorum bazı antikarataycı ve antidukancılar var malum birazdan tepki verirler Canan Karatay kitabında domuz yağından ve karışık yağlardan üretildiğini açıklıyorArastirayim bu konuyu bazi durumlarda cok ise yaradigi bir gercek ama zararliysa bende almam
Malesef bu konuyu açıklık getirmiyorlar bir Zaman'lar teflon ürünlerde yaptıkları gibi en son Amerika açıkladı teflonun zararlı olduğunu
Oh süper keyfin bol olsun canımKimsecikler yok bende yeni gelen kitabımı okuyayımTürk kahvesi eşliliğinde öpüyorum kızlar
Hoşgeldin canım@puantiyeli_kelebek
Miyav_su
Evet tekrar merhaba hanımlar. Adım Pelin, 21 yaşında 1 çocuk annesiyim. Hamilelikte aldığım fazladan 25 kgı verme çalışmalarını hızlandırdım. Boyum 173, sabahki tartı sonucum 87.0. Dukan diyetine 4 gün önce, 90 kgdayken başladım. 3 kg gitti. Bugün atak evresinde son günüm. Hedefim 68. İnşallah beraber başarırız :)
Doğum günü kutlu olsun oğlununAleykum selam canim
Ben kahvaltı yapıyorum iyice tembel teneke oldum bu ara yarin küçük oğlumun doğum günü hazirlik yapicam temizlik vs camasir yikayacagim ki yarina bisey kalmasin kolay gelsin sana canim
Yok oldu baya kuzum anca yazabildimYeni mi uyandın kız
İşte benden çok yaşa eskiden folyo ,yağlı kağıt ,fırın poşeti mi vardıBelkide en iyisi bu tür yardımcıları hic kullanmamak eski usûl yapmakta fayda var artik yayarim mis gibi tereyağını tepsiye öyle pişiririm..
Günaydın cimcime Nasıl oldun bakalım iyiymisin düne göre bugün telafi et olur muGünaydın bitanem
Benim gibi kitapkurdu kitap alır Sana kitap tavsiye edebilirimSelam fıstıklarŞimdi odamı toplayıp ders çalışıcam Ama sizden fikir önerisi istiyorum. Yarın ve pazartesi en yakın 2 arkadaşımın doğum günü Ben onlara ne alsam bilemiyorum İkisi de en yakınlarım sınıfta kafam çok karışık
Daha iyiyim kuzum belim düzeldi gibi ama dişlerim hala ağrıyorGünaydın cimcime Nasıl oldun bakalım iyiymisin düne göre bugün telafi et olur mu
Doğum günü kutlu olsun oğlununSağlıklı,mutlu nice yılları olsun
Yok oldu baya kuzum anca yazabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?