Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Miyav_su dedigi gibi kitap?
Tasli suslu cok guzel aynalar var?
Parfum?
Sinema vs bileti?
Ne kullandıklarını biliyorsan cilt bakim ürünleri?
Zevklerini biiyorsan tişört? (Diğer giysiler genelde risklidir:))
Uzaktan aklima gelenler bunlar oldu

Canim sen en fazla ne yiyebilirsin ki zaten yedigin şeyler sınırli ne kadar yersen yiyebilir sin sebze ağırlıklı olduğu için bişey olmaz
canım vegan lokantaya gittik hiç öyle değil
dolmalar,pastalar,börekler
bakma ben beceriksizim yapamıyorum,yoksa her şeyin veganı var.
iyi ki beceriksizim

Ise yarar inşallah esin geldi mi canim isler nasil yogun mu?
En çok süslü ayna ve sinema bileti önerine bayıldım Yok hayır Canım gelmedi daha işler kötü 30 otobüs geldi satışım 3 dolar maalesef şuan şöyle temiz bir havada yürüyüş yapmak isterdim Başkada birşey istemiyorum inan

Dun ekmek yedigim için cok kotu uyandim kizlar hem gecem iyi gecmedi hem uyanamadim bir turlu fun hiç su icmedim yesil cay icemedim spor namina birsey yoktu kotu hissettim
Bugun telafi etmeliyim hala su icemedim gerci gevsedim iyice
Kalkip biraz pilates yapayim sularımi hazirlayayim spordan sonra yesil cay içer dus alır isime bakarım durmak yok yola devam

@puantiyeli_kelebek canım tekrardan kutlu olsun prensin doğum günü rabbim sağlıklı güzel bir ömür versin Sanada kolay gelsin ben kaçtım Canım akşama görüşürüz Allah'ın bir işi karışmazsapastadan bir dilim gönder

Allah kazancini bollastirsin canim ogleden sonra daha iyi olur umarim
Spora gidebilecek misin bugun ?

Aynı durum bende de yaşanmıştı bir ara karatayı bırakıp simide sarmıştım ve ben uyuyamamıştım yaşadığın çok normal aslında uykun var yorgunsun fakat uyuyamıyorsun değil mi gözlerin çakmak çakmak fal taşı gibi açık artık vücudun glutenli gıdaları bıraktı temiz yaşamaya alıştığı için bugün pasta yersen bir çatal bile olsa 1 hafta sürer bu dediklerim aslında sevinmelisin

pofuduk18 Aramıza hoşgeldin canım bende trabzonluyum Umarım vazgeçmeden devam edip güzel güzel yağlar yakacagız

Miyav_su telefondan geçmişi okumaya dalıyorum menüyü geçiştiriyorum resmen

@puantiyeli_kelebek Doğum günü kutluuu olsun. İnşallah sağlıklı huzurlu bir ömrü olur.Allah sana ve babasına bağışlasın onu

Hepinize günaydın Fıstıkklarrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…