Kuzum fen lisesinde olduğumuuz için zaten çok kitapları vardır hem test hem okuma olarakBenim gibi kitapkurdu kitap alır Sana kitap tavsiye edebilirim
Selam fıstıklarŞimdi odamı toplayıp ders çalışıcam Ama sizden fikir önerisi istiyorum. Yarın ve pazartesi en yakın 2 arkadaşımın doğum günü Ben onlara ne alsam bilemiyorum İkisi de en yakınlarım sınıfta kafam çok karışık
Daha iyiyim kuzum belim düzeldi gibi ama dişlerim hala ağrıyorEdicem canım spor yapıcam
Senin önerilerin daha güzel CanımMiyav_su dedigi gibi kitap?
Tasli suslu cok guzel aynalar var?
Parfum?
Sinema vs bileti?
Ne kullandıklarını biliyorsan cilt bakim ürünleri?
Zevklerini biiyorsan tişört? (Diğer giysiler genelde risklidir:))
Uzaktan aklima gelenler bunlar oldu
Senin önerilerin daha güzel Canım
canım vegan lokantaya gittik hiç öyle değilCanim sen en fazla ne yiyebilirsin ki zaten yedigin şeyler sınırli ne kadar yersen yiyebilir sin sebze ağırlıklı olduğu için bişey olmaz
En çok süslü ayna ve sinema bileti önerine bayıldımIse yarar inşallah esin geldi mi canim isler nasil yogun mu?
En çok süslü ayna ve sinema bileti önerine bayıldımYok hayır Canım gelmedi daha işler kötü 30 otobüs geldi satışım 3 dolar maalesef şuan şöyle temiz bir havada yürüyüş yapmak isterdim Başkada birşey istemiyorum inan
Aynı durum bende de yaşanmıştı bir ara karatayı bırakıp simide sarmıştım ve ben uyuyamamıştım yaşadığın çok normal aslında uykun var yorgunsun fakat uyuyamıyorsunDun ekmek yedigim için cok kotu uyandim kizlar hem gecem iyi gecmedi hem uyanamadim bir turlu fun hiç su icmedim yesil cay icemedim spor namina birsey yoktu kotu hissettim
Bugun telafi etmeliyim hala su icemedim gerci gevsedim iyice
Kalkip biraz pilates yapayim sularımi hazirlayayim spordan sonra yesil cay içer dus alır isime bakarım durmak yok yola devam
Amin inşallah Canım salon ctesi 19.30 kapanıyor ben buradan gec çıkarım yetişemem alışveriş yapmam lazım malum yumurta yok avakodo almam lazımAllah kazancini bollastirsin canim ogleden sonra daha iyi olur umarim
Spora gidebilecek misin bugun ?
Afiyet olsun CanımBende benim bıcırığı uyuttum öğlen yemeğini yiyorum :)
Evde yapacaksan ağırlık ile sumo Sukuat yap yoksa ağırlıksız bir işe yaramaz CanımKızlar squat hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir aylık programlar falan varmış da. Acaba şu geniş kalçamı şekle sokar mı bacaklarımı toparlarmı ?
akşam kombo yapacağım hahha heyecanlan ve takipte kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?