canım eşim 5 i bir arada çay getirmiş aç mı yoksa tok mu içmeliyim bişey yazmıyorSelam Canım
canım kaç kilosun şu an? kilon eğer çok fazlaysa dizlerine yük binmesin aman dikkat etkızlar ip atlamaya başlamak istiyorum evde yapacagım mecbur ilk kaç sayıyla başlamam lazım sizce
teşekkür ederim tatlımAfiyet olsun Can'ım
Can'ım öncelikle bana kilonu söyler misinkızlar ip atlamaya başlamak istiyorum evde yapacagım mecbur ilk kaç sayıyla başlamam lazım sizce
tam net bilmiyorum ama 80 dim en sonCan'ım öncelikle bana kilonu söyler misin
Ay hiç kullanmadım Can'ım bir bilgim yok formlara bir bak istersencanım eşim 5 i bir arada çay getirmiş aç mı yoksa tok mu içmeliyim bişey yazmıyor
O zaman bu hafta 30 kadar yap sonra artırdır 10 ar artam net bilmiyorum ama 80 dim en son
80 dim en son ama kayınvalide falan inceldin diyorcanım kaç kilosun şu an? kilon eğer çok fazlaysa dizlerine yük binmesin aman dikkat et
canım yürüyüş falan yapsan şu an ip atlama bana pek mantıklı gelmedi80 dim en son ama kayınvalide falan inceldin diyor
tamam canım bakarımAy hiç kullanmadım Can'ım bir bilgim yok formlara bir bak istersen
yürüyüş yapabilecegim bir yer yok canım oglumsa yürümüyor kucakta gitmek istiyor heryerecanım yürüyüş falan yapsan şu an ip atlama bana pek mantıklı gelmedi
Hem yürüyüş hem ip olabilir tabi yürüyüşde kısa olmalı hemen pat diye 1 saat yürüyemezcanım yürüyüş falan yapsan şu an ip atlama bana pek mantıklı gelmedi
Bebek arabası yok mu Can'ımyürüyüş yapabilecegim bir yer yok canım oglumsa yürümüyor kucakta gitmek istiyor heryere
teras da yürümek mantıksızmı sizce 18 metre 3 metre var genişliğiHem yürüyüş hem ip olabilir tabi yürüyüşde kısa olmalı hemen pat diye 1 saat yürüyemez
Olur neden olmasın Can'ımteras da yürümek mantıksızmı sizce 18 metre 3 metre var genişliği
calındı canımBebek arabası yok mu Can'ım
bizim meraklı komşulara gün dogacak :)Olur neden olmasın Can'ım
Ya of bende çok eşyamı çaldırdım insan eşya almaya korkuyorcalındı canımbi daha da alamadık
Onlardan her yerde var malesef kurtuluş yok Can'ım yabizim meraklı komşulara gün dogacak :)
ben 15 dakika ile başlamıştım canımHem yürüyüş hem ip olabilir tabi yürüyüşde kısa olmalı hemen pat diye 1 saat yürüyemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?