Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

ooo bende çekik gözlüyümdür aralarına karışır giderim
kız onlar tek kelime ing bilmeden tatile çıkıyorlar ya her şey müstehak ,üstlerine biblo fırlat
Fırlatamda tekrar Türkiye yasağı gelsin yasak daha yeni kalktı şimdi Şam'ın şekeri Arap'ın yüzü geldi burası bugün uluslarası oldu en sıkıntılı millet 1. Türk'ler 2. Arap'lar

Tabi senin işin turist olduğu için önem gösteriyorsun
Araplarda heeer yerdeler her yerdee
Sana iyi satış çıktı bugüün Maşallahh diyeyim
Malesef gelen müşteri zaten Türkiye paketi 200 dolara geliyor herşey dahil sisteminin zararları benden 2 TL magnet pahalı geliyor Can'ım birde alt düzey insanlar geliyor buraya şimdiye kadar yaşamadık bari Türkiye'de yasar bomba patlasa bile Mutlu ölürüz diyor 300 Ukrayna parası bizde 6 TL eşit 300 Ukrayna parası için insanlar 1 ay çalışıyor

Aaaa ee böyle olunca sen kar edebiliyor musun canım? Dükkanın senin mi kıra mı yani böyle kazanç sağlamayan turistler gelmesi çok kötü turizm sektöründekiler için. gerçekten üzüldüm Allah bir kapı açar inşallah

ulaşımın, giyimin , yemenin içmenin, internetin bile bu kadar pahalı olmasına rağmen hayat değerinin bu kadar ucuz olması

Kendimin değil malesef ve çok uçuk bir kiram var evimi sattım dükkanı kurtarmak için neyse fazla konuşmak istemiyorum buradaki oteller hep eleman çıkardı benim çalıştığım eski otel 150 kişiden 35 kişiyi bıraktı otelde sadece düşün onlarıda şuan ücretsiz izne gönderdi

ulaşımın, giyimin , yemenin içmenin, internetin bile bu kadar pahalı olmasına rağmen hayat değerinin bu kadar ucuz olması
Çok şey var söylenecek Alman bile buraya kaplıcaya geliyor ya sağlık için devlet destekliyor 15 günde bir gelen bir kadın vardı düşün kanka olmuştuk otelde bana her gelişinde hediye getirirdi çikolata filan onlar inanamıyorlardı Nasıl yaşıyorsunuz derlerdi

Bugünki menüm akşam giremiyebilirim dışarıda olucam saat 06.00 1 tabak kurufasulye yanında domates söğüş maydonoz ve 1 çay bardağı kuruyemiş 13.00 öğlen çiğ fıstık ve maden suyu akşam avm olucam tahmini saat 20.00 Acılı adana yanında sebze ve su içerim birde taze çekilmiş Türk kahvesi içerim Tchibo da

Sagol kuzum dogum gunu yarin butun iyi dileklerin icin tesekkurler

Günaydın derken

Canım kusura bakma üzmek istemem. seni kapattık gitti dükkan işini. Allah bir yol açar inşallah sana güzel günler geçirirsin
Birde ülkemizdeki pahalılık ne iniyor ne duraklama dönemi geçiriyor sürekli artış sürekli artış Allah sonumuzu hayırlı etsin

Kesinlikle haklısın Canım hiç inmiyor hep çıkıyor hayatımız artık çok zorlaşıyor malesef gelecek nesillerin Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…