Çok heyecanlandım inan banaakşam kombo yapacağım hahha heyecanlan ve takipte kal
Hayatım benim müşteriler geldi malesef ama malesef Çinliler ve ben birtek merhaba demesini biliyorum onlarda İngilizce tek kelime yokBuralar çok sessiz bacılaaarrr. Neler yapıyorsunuuuz
Fırlatamda tekrar Türkiye yasağı gelsin yasak daha yeni kalktı şimdi Şam'ın şekeri Arap'ın yüzü geldi burası bugün uluslarası oldu en sıkıntılı millet 1. Türk'ler 2. Arap'larooo bende çekik gözlüyümdür aralarına karışır giderim
kız onlar tek kelime ing bilmeden tatile çıkıyorlar ya her şey müstehak ,üstlerine biblo fırlat
Malesef gelen müşteri zaten Türkiye paketi 200 dolara geliyor herşey dahil sisteminin zararları benden 2 TL magnet pahalı geliyor Can'ım birde alt düzey insanlar geliyor buraya şimdiye kadar yaşamadık bari Türkiye'de yasar bomba patlasa bile Mutlu ölürüz diyor 300 Ukrayna parası bizde 6 TL eşit 300 Ukrayna parası için insanlar 1 ay çalışıyorTabi senin işin turist olduğu için önem gösteriyorsun
Araplarda heeer yerdeler her yerdee
Sana iyi satış çıktı bugüün Maşallahh diyeyim
ulaşımın, giyimin , yemenin içmenin, internetin bile bu kadar pahalı olmasına rağmen hayat değerinin bu kadar ucuz olmasıGecen Ukraynalı birisi ile konuştum magnet pahalı geldi Eti'n kilosunu söyledim agzı açık kaldı sıfır ful paket araba fiyatı sordu atıyorum bmw söyledimbirde onlardaki rakamı gösterdi internetten 30 milyar bile değil
Kendimin değil malesef ve çok uçuk bir kiram var evimi sattım dükkanı kurtarmak için neyse fazla konuşmak istemiyorum buradaki oteller hep eleman çıkardı benim çalıştığım eski otel 150 kişiden 35 kişiyi bıraktı otelde sadece düşün onlarıda şuan ücretsiz izne gönderdiAaaaee böyle olunca sen kar edebiliyor musun canım? Dükkanın senin mi kıra mı yani böyle kazanç sağlamayan turistler gelmesi çok kötü turizm sektöründekiler için. gerçekten üzüldüm Allah bir kapı açar inşallah
Çok şey var söylenecek Alman bile buraya kaplıcaya geliyor ya sağlık için devlet destekliyor 15 günde bir gelen bir kadın vardı düşün kanka olmuştuk otelde bana her gelişinde hediye getirirdi çikolata filan onlar inanamıyorlardı Nasıl yaşıyorsunuz derlerdiulaşımın, giyimin , yemenin içmenin, internetin bile bu kadar pahalı olmasına rağmen hayat değerinin bu kadar ucuz olması
@pofuduk18 Aramıza hoşgeldin canım bende trabzonluyumUmarım vazgeçmeden devam edip güzel güzel yağlar yakacagız
Miyav_su telefondan geçmişi okumaya dalıyorum menüyü geçiştiriyorum resmen
@puantiyeli_kelebek Doğum günü kutluuu olsun. İnşallah sağlıklı huzurlu bir ömrü olur.Allah sana ve babasına bağışlasın onu
Hepinize günaydın Fıstıkklarrr :)
Temizlik.yapıyortum bitti simdi gorumcemi cagirdim kahve icecegizBuralar çok sessiz bacılaaarrr. Neler yapıyorsunuuuz
Nasıl taze kahvenin tadı paketli ile karşılaştırır mısınız sayın BaşkanTemizlik.yapıyortum bitti simdi gorumcemi cagirdim kahve icecegiz
Bana gün yeni açmıştı o esnadaSagol kuzum dogum gunu yarin butun iyi dileklerin icin tesekkurler
Günaydın derken
Kesinlikle haklısın Canım hiç inmiyor hep çıkıyor hayatımız artık çok zorlaşıyor malesef gelecek nesillerin Allah yardımcısı olsunCanım kusura bakma üzmek istemem. seni kapattık gitti dükkan işini. Allah bir yol açar inşallah sana güzel günler geçirirsin
Birde ülkemizdeki pahalılık ne iniyor ne duraklama dönemi geçiriyor sürekli artış sürekli artış Allah sonumuzu hayırlı etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?