- 25 Nisan 2015
- 525
- 1.400
- 33
Bugünki menüm akşam giremiyebilirim dışarıda olucam saat 06.00 1 tabak kurufasulyeyanında domates söğüş maydonoz ve 1 çay bardağı kuruyemiş 13.00 öğlen çiğ fıstık ve maden suyu akşam avm olucam tahmini saat 20.00 Acılı adana yanında sebze ve su içerim birde taze çekilmiş Türk kahvesi içerim Tchibo da
Nasıl taze kahvenin tadı paketli ile karşılaştırır mısınız sayın Başkan
Anlamıştım zatenBana gün yeni açmıştı o esnada
iyi akşamlar güzeller. Bende bugün kızımla uğraştım. Bi dengesizdi diş geliyor yine heraldeNe adam gibi uyudu ne yemek yedi doğru düzgün
hayat pahlılığına bende katılıyorum. Dun carrefoura gittim aldığımbi poşet kadar şey 70 tl verdim... Çok zor geçinmek malesef.
Evet Allah yardımcımız olsun...Gecmis olsun kuzucuga.. pahalılıga gelince malesef öyle Allah yardimcimiz olsun
miyav duymasııınn kayınpederini kaçırırKayinpeder haber yollamış keci almis yarin pikniğe gidiyoruz doğum gunude aksama Allah yardimcim olsun
Teşekkür ederimİnşallah hep birlikte yanlız profil fotonuza bayıldım
Kuzucuğun doğum günü şimdiden kutlu olsuunnnnAleykum selam canim
Ben kahvaltı yapıyorum iyice tembel teneke oldum bu ara yarin küçük oğlumun doğum günü hazirlik yapicam temizlik vs camasir yikayacagim ki yarina bisey kalmasin kolay gelsin sana canim
Canım sana yazamadan acil hazırlanıp çıktım k.bakmaSelam Canım ben dükkandayım çalışıyorum şükür sen neler yapıyorsun
Harikasın canım afiyet bal olsun. Adana yanında lavas yemeyecek misinBugünki menüm akşam giremiyebilirim dışarıda olucam saat 06.00 1 tabak kurufasulyeyanında domates söğüş maydonoz ve 1 çay bardağı kuruyemiş 13.00 öğlen çiğ fıstık ve maden suyu akşam avm olucam tahmini saat 20.00 Acılı adana yanında sebze ve su içerim birde taze çekilmiş Türk kahvesi içerim Tchibo da
Topikte keçi yiyenler günden güne artıyorduKayinpeder haber yollamış keci almis yarin pikniğe gidiyoruz doğum gunude aksama Allah yardimcim olsun
Maşallah koruma dediğin böyle olur canım afiyet olsunBen gedim kızlaarrr
Yorgun savaşçıyım yine
Menümü verim hemen
sabah 10 da 1 yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin yarım dilime yakın ekmek
Akşam 3 te 2 lahmacun
Akşam da 1 halley yicem
Sporum da
1 saat 45 dakika yürüyüş
15 dakika kadar da pilates yaparım büyük ihtimal
Ben giyim tarzı isterdimSelam fıstıklarŞimdi odamı toplayıp ders çalışıcam Ama sizden fikir önerisi istiyorum. Yarın ve pazartesi en yakın 2 arkadaşımın doğum günü Ben onlara ne alsam bilemiyorum İkisi de en yakınlarım sınıfta kafam çok karışık
Ben gedim kızlaarrr
Yorgun savaşçıyım yine
Menümü verim hemen
sabah 10 da 1 yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin yarım dilime yakın ekmek
Akşam 3 te 2 lahmacun
Akşam da 1 halley yicem
Sporum da
1 saat 45 dakika yürüyüş
15 dakika kadar da pilates yaparım büyük ihtimal
Topikte keçi yiyenler günden güne artıyordu
Miyav_su durun diyordu yemeyin
Bana günahtır diyordu
Puantiyeli ve tevafuk hunharca yiyorlardi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?