Yaaa Nihat HatipoğluuuHarikasın canım afiyet bal olsun. Adana yanında lavas yemeyecek misin
Topikte keçi yiyenler günden güne artıyordu
@miyav_su durun diyordu yemeyin
Bana günahtır diyordu
Puantiyeli ve tevafuk hunharca yiyorlardi....
Maşallah koruma dediğin böyle olur canım afiyet olsun
Evet canım tatillerde kahvaltı sorunu yaşıyorum malesef yaÖzellikle kahvaltın çok güzel bugün. hatırladıgım kadarıyla sen de benim gibi kahvaltını düzeli yapmıyosun buyüzden bugün daha güzel.
Menünde halley falan var ama diyette değilsin zaten canım sen ayrıca yürüyüşünle platesle dengeleyeceğini biliyoum :)
Hayat çok pahalı çoookkkk, derdimi deştin vallaiyi akşamlar güzeller. Bende bugün kızımla uğraştım. Bi dengesizdi diş geliyor yine heraldeNe adam gibi uyudu ne yemek yedi doğru düzgün
hayat pahlılığına bende katılıyorum. Dun carrefoura gittim aldığımbi poşet kadar şey 70 tl verdim... Çok zor geçinmek malesef.
Ve aleykum selaammmSelamun Aleyküm fıstıklar ben geldim
Geçmişi okudum bile
Ben varım sguatçııKızlar squat hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir aylık programlar falan varmış da. Acaba şu geniş kalçamı şekle sokar mı bacaklarımı toparlarmı ?
Aynen kuzum kessin bence deYaaa Nihat Hatipoğluuu
Valla olmayacak böyle kayınpedere haber yollucam bi keçi kessin benim için ne kadar sevmesem yemesem de havam olsun şanım yürüsün
Yaptın mı fıstık pilatesDun ekmek yedigim için cok kotu uyandim kizlar hem gecem iyi gecmedi hem uyanamadim bir turlu fun hiç su icmedim yesil cay icemedim spor namina birsey yoktu kotu hissettim
Bugun telafi etmeliyim hala su icemedim gerci gevsedim iyice
Kalkip biraz pilates yapayim sularımi hazirlayayim spordan sonra yesil cay içer dus alır isime bakarım durmak yok yola devam
Allah var çok eli açıktır ballar cevizler peynirler:))Aynen kuzum kessin bence deyalnız benim kayinpeder rahmetli bana özel tavuk bile kesmedi @puantiyeli_kelebek valla canım en azından cimri değiller. Hafiften kiskandim Bizimkilerde biz kessek diye hep beklerler
Ayy neyse konuşup adamı mezarında rahatsız etmeyeyim ama hiç razi değildim öbür dünyaya bıraktım hesabimi...Allah var çok eli açıktır ballar cevizler peynirler:))
Ama ben biraz yapım gereği mesafeliyim ya sevgimi pek gösteremem
Senin burcun neydi kova miAllah var çok eli açıktır ballar cevizler peynirler:))
Ama ben biraz yapım gereği mesafeliyim ya sevgimi pek gösteremem
Evet tatlım saygı yeterli bence de mıç mıç sevgi yumağı olmaya gerek yok.Ayy neyse konuşup adamı mezarında rahatsız etmeyeyim ama hiç razi değildim öbür dünyaya bıraktım hesabimi...
Madem öyle canım sende hem sevgini göster ama mesafende bence daima olsun. Yoksa çok çabuk laf söyleme hakkı bulabiliyorlar
Yok oğlağımSenin burcun neydi kova mi
Bende ikizlerim canım. Ben oğlak lari severimYok oğlağım
Hiç sevmiyom burcumu
Sen nesin
Nişanlım ikizler:))Bende ikizlerim canım. Ben oğlak lari severim
Neden oglaklar dedigim dedik olur çalışkan tuttugunu koparan insanlar olur en azindan benim tanıdıklarımYok oğlağım
Hiç sevmiyom burcumu
Sen nesin
Selamun Aleyküm fıstıklar ben geldim
Geçmişi okudum bile
Selamun Aleyküm fıstıklar ben geldim
Geçmişi okudum bile
Kiz gomdunuz mu keciyi yarinda biz gidiyoruz
He valla rahmetli gerçekten çok tatliymisAleykum selam bu arada merakimdan keciye atladım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?