Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Yaaa Nihat Hatipoğluuu
Valla olmayacak böyle kayınpedere haber yollucam bi keçi kessin benim için ne kadar sevmesem yemesem de havam olsun şanım yürüsün

Evet canım tatillerde kahvaltı sorunu yaşıyorum malesef ya
Ama az kaldı okullara düzene oturacak

Hayat çok pahalı çoookkkk, derdimi deştin valla

Kızlar squat hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir aylık programlar falan varmış da. Acaba şu geniş kalçamı şekle sokar mı bacaklarımı toparlarmı ?
Ben varım sguatçıı
2 yıldır yapıyorum neredeyse yani 1.5 yıldır falan
İyi şeyler düşünüyorum doğru yapıldığı takdirde kalçayı da iç bacağı da topluyor

Yaaa Nihat Hatipoğluuu
Valla olmayacak böyle kayınpedere haber yollucam bi keçi kessin benim için ne kadar sevmesem yemesem de havam olsun şanım yürüsün
Aynen kuzum kessin bence de yalnız benim kayinpeder rahmetli bana özel tavuk bile kesmedi @puantiyeli_kelebek valla canım en azından cimri değiller. Hafiften kiskandim Bizimkilerde biz kessek diye hep beklerler

Yaptın mı fıstık pilates

Aynen kuzum kessin bence de yalnız benim kayinpeder rahmetli bana özel tavuk bile kesmedi @puantiyeli_kelebek valla canım en azından cimri değiller. Hafiften kiskandim Bizimkilerde biz kessek diye hep beklerler
Allah var çok eli açıktır ballar cevizler peynirler:))
Ama ben biraz yapım gereği mesafeliyim ya sevgimi pek gösteremem

Allah var çok eli açıktır ballar cevizler peynirler:))
Ama ben biraz yapım gereği mesafeliyim ya sevgimi pek gösteremem
Ayy neyse konuşup adamı mezarında rahatsız etmeyeyim ama hiç razi değildim öbür dünyaya bıraktım hesabimi...
Madem öyle canım sende hem sevgini göster ama mesafende bence daima olsun. Yoksa çok çabuk laf söyleme hakkı bulabiliyorlar

Evet tatlım saygı yeterli bence de mıç mıç sevgi yumağı olmaya gerek yok.
Allah rahmet eylesin kayınpederine de

Menumu vereyim
10 dk kadar spor yaptım Yaylada
20 tane de jump Squad

Sabah: 1 poğaça 6 zeytin
Ciğer kavurma 3 kaşık, domates

Ara: avuç çekirdek, közde karın 5 lokma
Öğle 14.30: keçi kebap(saf et yiyemedim gözümden doydum resmen, kaburga kemik sıyırdım bolca)

Aksam 19.45: 1 kase yoğurt
Türk Kahvesi bitki çayları
3 litre su
Not: öğle yemeği sonrası mideyi bozdum fistiklar bende anlamadım ama wc den çıkamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…