aynen canımYa of bende çok eşyamı çaldırdım insan eşya almaya korkuyor
canım rahatsız olurum rahat yapamam diyorsan salonda da yapabilirsin.evde yürüme videoları var hem sıkıcı da değil :)bizim meraklı komşulara gün dogacak :)
bir bakayım canım lesie yi denedim ama baygınlık geçirecektim kas romatizmam var acayip agrı yapmıştıcanım rahatsız olurum rahat yapamam diyorsan salonda da yapabilirsin.evde yürüme videoları var hem sıkıcı da değil :)
leslie 1'den başla bence
Hadi bakalım Can'ım devamlı yapacağına eminimbende bugün teras da yürürüm 15 dk 30 tane ip atlarım inşallah :)
Çok iyi Can'ım ben 10 dk ile başlamıştım vücüd iri olunca zor yürüyordum şuan 4 saat bile kesmiyorben 15 dakika ile başlamıştım canım
inşallah kilo vermeyi çok istiyorum eşim gerek yok kilolu degilsin zayıflık yakışmıyor falan diyor ama kendim rahatsız hissediyorum artık oglum la oyun oynarken yorulmak istemiyorumHadi bakalım Can'ım devamlı yapacağına eminim
maşallah ben de hiç domuş vs kullanmam kayınvelideme ve anneme yürüyerek gidip geliyorum oglanla zor oluyor ama gidiş geliş 1,5 saat sürüyor markete ve manavada yürüyorum her gün çıkamıyorum amaÇok iyi Can'ım ben 10 dk ile başlamıştım vücüd iri olunca zor yürüyordum şuan 4 saat bile kesmiyorinşallah evi satarsam kira olan evimi yürüyüş yollarına yakın tutmak istiyorum bakalım
video yu buldum açtım canım dolmasını bekliyorumcanım rahatsız olurum rahat yapamam diyorsan salonda da yapabilirsin.evde yürüme videoları var hem sıkıcı da değil :)
leslie 1'den başla bence
Ah bu kocalar yok mu kocalar emin ol kıskanacağı için diyordur hepsi aynı boşver sen en güzeli sağlıklı ve fit olmakinşallah kilo vermeyi çok istiyorum eşim gerek yok kilolu degilsin zayıflık yakışmıyor falan diyor ama kendim rahatsız hissediyorum artık oglum la oyun oynarken yorulmak istemiyorum
Vay sende hareketlisin Can'ım maşallah bendeki bu kiloyu görüp sonra hareketliliğimi görünce insanlar sen Nasıl böyle kilolu ve hareketlisin diye hayret ediyorlarmaşallah ben de hiç domuş vs kullanmam kayınvelideme ve anneme yürüyerek gidip geliyorum oglanla zor oluyor ama gidiş geliş 1,5 saat sürüyor markete ve manavada yürüyorum her gün çıkamıyorum ama
o zaman yapma aman aman sakınbir bakayım canım lesie yi denedim ama baygınlık geçirecektim kas romatizmam var acayip agrı yapmıştı
evet kıskanç biraz önceden bu kadar değildiAh bu kocalar yok mu kocalar emin ol kıskanacağı için diyordur hepsi aynı boşver sen en güzeli sağlıklı ve fit olmak
bütün erkekler böyle galiba,kendileri zayıf ve fit kadınlara bakarlar ama karısının olmasını istemezevet kıskanç biraz önceden bu kadar değildi
boyun kaç canım emin ol zayıflar daha pasif oluyor banada bu kadar az yiyip nasıl kilo alıyorsun diye şaşırıyorlar aslında kayınvalidem bana bayılıyor kiloma yani kendisi zayıf sen çok güzelsin diyor fazla kilon da yok diyor biri kilom hakkında bişey söylese hiç te öyle değil sargoz gayet iyi diyor tabi ben şok :) normalde hiç anlaşamayızVay sende hareketlisin Can'ım maşallah bendeki bu kiloyu görüp sonra hareketliliğimi görünce insanlar sen Nasıl böyle kilolu ve hareketlisin diye hayret ediyorlar
evet ya zayıf kadınlara bakıp kilolu kadın istemeleri bir tuhaf genelde böyle oluyorlar galibabütün erkekler böyle galiba,kendileri zayıf ve fit kadınlara bakarlar ama karısının olmasını istemez
yürüyüş o kadar zor olmayabilir belkio zaman yapma aman aman sakın
Boyum 1.62 Can'ım 98 kg daha 77 kg yeni düştüm ne güzel benim kayınvalide ve sülalesi beni beğenmezler sanki oğlanları Kıvanç Tatlıtuğboyun kaç canım emin ol zayıflar daha pasif oluyor banada bu kadar az yiyip nasıl kilo alıyorsun diye şaşırıyorlar aslında kayınvalidem bana bayılıyor kiloma yani kendisi zayıf sen çok güzelsin diyor fazla kilon da yok diyor biri kilom hakkında bişey söylese hiç te öyle değil sargoz gayet iyi diyor tabi ben şok :) normalde hiç anlaşamayız
Evet dikkat çekiyor ya ben kilolu iken askılı giymezdim kocam zorla aldırır giydirirdi ben sevmezdin kollarım kötü diye sonra zayıfladım giymeye başlayınca giyme demeye başladı ama ben takar mıyım aslaevet ya zayıf kadınlara bakıp kilolu kadın istemeleri bir tuhaf genelde böyle oluyorlar galiba
Evet Türk erkekleri böyle Canım başkasına bakalım benim kine kimse bakmasınbütün erkekler böyle galiba,kendileri zayıf ve fit kadınlara bakarlar ama karısının olmasını istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?