Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

canım rahatsız olurum rahat yapamam diyorsan salonda da yapabilirsin.evde yürüme videoları var hem sıkıcı da değil :)
leslie 1'den başla bence
bir bakayım canım lesie yi denedim ama baygınlık geçirecektim kas romatizmam var acayip agrı yapmıştı

Hadi bakalım Can'ım devamlı yapacağına eminim
inşallah kilo vermeyi çok istiyorum eşim gerek yok kilolu degilsin zayıflık yakışmıyor falan diyor ama kendim rahatsız hissediyorum artık oglum la oyun oynarken yorulmak istemiyorum

Çok iyi Can'ım ben 10 dk ile başlamıştım vücüd iri olunca zor yürüyordum şuan 4 saat bile kesmiyor inşallah evi satarsam kira olan evimi yürüyüş yollarına yakın tutmak istiyorum bakalım
maşallah ben de hiç domuş vs kullanmam kayınvelideme ve anneme yürüyerek gidip geliyorum oglanla zor oluyor ama gidiş geliş 1,5 saat sürüyor markete ve manavada yürüyorum her gün çıkamıyorum ama

inşallah kilo vermeyi çok istiyorum eşim gerek yok kilolu degilsin zayıflık yakışmıyor falan diyor ama kendim rahatsız hissediyorum artık oglum la oyun oynarken yorulmak istemiyorum
Ah bu kocalar yok mu kocalar emin ol kıskanacağı için diyordur hepsi aynı boşver sen en güzeli sağlıklı ve fit olmak

maşallah ben de hiç domuş vs kullanmam kayınvelideme ve anneme yürüyerek gidip geliyorum oglanla zor oluyor ama gidiş geliş 1,5 saat sürüyor markete ve manavada yürüyorum her gün çıkamıyorum ama
Vay sende hareketlisin Can'ım maşallah bendeki bu kiloyu görüp sonra hareketliliğimi görünce insanlar sen Nasıl böyle kilolu ve hareketlisin diye hayret ediyorlar

Vay sende hareketlisin Can'ım maşallah bendeki bu kiloyu görüp sonra hareketliliğimi görünce insanlar sen Nasıl böyle kilolu ve hareketlisin diye hayret ediyorlar
boyun kaç canım emin ol zayıflar daha pasif oluyor banada bu kadar az yiyip nasıl kilo alıyorsun diye şaşırıyorlar aslında kayınvalidem bana bayılıyor kiloma yani kendisi zayıf sen çok güzelsin diyor fazla kilon da yok diyor biri kilom hakkında bişey söylese hiç te öyle değil sargoz gayet iyi diyor tabi ben şok :) normalde hiç anlaşamayız

Boyum 1.62 Can'ım 98 kg daha 77 kg yeni düştüm ne güzel benim kayınvalide ve sülalesi beni beğenmezler sanki oğlanları Kıvanç Tatlıtuğ ne güzel senin arkanda duruyormuş helal olsun

evet ya zayıf kadınlara bakıp kilolu kadın istemeleri bir tuhaf genelde böyle oluyorlar galiba
Evet dikkat çekiyor ya ben kilolu iken askılı giymezdim kocam zorla aldırır giydirirdi ben sevmezdin kollarım kötü diye sonra zayıfladım giymeye başlayınca giyme demeye başladı ama ben takar mıyım asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…