Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Boyum 1.62 Can'ım 98 kg daha 77 kg yeni düştüm ne güzel benim kayınvalide ve sülalesi beni beğenmezler sanki oğlanları Kıvanç Tatlıtuğ ne güzel senin arkanda duruyormuş helal olsun
evet bu konu da arkamda durur sagolsun benim de boyuma laf ederler eşim 1.85 ben 1.57

Boyum 1.62 Can'ım 98 kg daha 77 kg yeni düştüm ne güzel benim kayınvalide ve sülalesi beni beğenmezler sanki oğlanları Kıvanç Tatlıtuğ ne güzel senin arkanda duruyormuş helal olsun

Allah iyiligini versin sesli guldum buna siz birbirinizi begendikten sonra onlara ne oluyormuş

evet bu konu da arkamda durur sagolsun benim de boyuma laf ederler eşim 1.85 ben 1.57

Canim ne guzel arkanda durmasi cok hoş ama daha zayıf ve fit bir kadın olmak varken neden memnun olmadığın kiloda olasin ki dimi yani Insallah zayiflayinca da destekcin olur :)

Kahvaltı 12:00
3 tane tereyagda pişirilmiş yumurta (oğlum la yedik)
10 tane zeytin
1 yemek kasigi pekmezli tahin
2 ince dilim ekmek
3 bardak şekersiz cay

Ara :1 fincan az şekerli Türk Kahvesi

Aksam 18 :00
1 kepçe fasulye
4 5 kaşık eriste
Ekmek yok
Şuan a kadar 1 lt su içtim
30 defa ip atladim yatmadan bir 30 daha atlarim inşallah

Son düzenleme:
Süpersin Canım afiyet bal şeker olsun

Kızlar bende bugün şişkinlikten sadece domates biber ve şekersiz çay içtim öğlende yiyemedim tavuk çorbası ve makarna vardı eşim çarşıdan et dürüm getirmiş sadece etlerini yedim turşu suyu ile akşama belki yemem zaten şişim buradan spora gitmeyi planlıyorum

Guzel olmus canim afiyet olsun

kızlar ip atlamaya başlamak istiyorum evde yapacagım mecbur ilk kaç sayıyla başlamam lazım sizce
Kilon kaç canım ve daha önce hiç ip atladın mı ? Mesela 50 yle başlayabilirsin Örneğin; 3 gün 50 tane atlarsın 4.gün 100 yaparsın. Sonraki 3 gün yine 100 sonra 150 gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…