Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Tavuk çorbası da icseydin tatlim corba iyidir afiyet olsun

@puantiyeli_kelebek canım çok sıkkın evi alacak olanlar vazgeçmiş yarın başkaları ile görüşücez bakalım

Canim anliyorum sikisiksiniz Böyle seyler ertelenince hayal kırıklığı da oluyor ama lütfen üzülme hayırlısı olacak inşallah temiz yurekli bir insansin sen Daha iyi çıkacaktır karşına balim benim umutlu ol

Menün güzel canım

Sagol Can'ım benim şuan ki kaybım bu ay ile turizm kötü olduğu için 120 milyarı buldu zaten kışın 3 ay dükkanım açılmadı o kadar çok ödemem var ki evet hayırlısı artık bankalarda anlamıyorlar ki turizmin kötü olmasını

Yani bankalar insanlarin sorununa sıkıntısına bakmıyor malesef emlakçı falan yok arada dimi canim sahibinden satış mi yapiyorsun? Ilan falan yaptırdınizmi?

Yani bankalar insanlarin sorununa sıkıntısına bakmıyor malesef emlakçı falan yok arada dimi canim sahibinden satış mi yapiyorsun? Ilan falan yaptırdınizmi?
Malesef Emlakçı ile anlaştık bizler çok yoğunuz haftanın 7 günü sabah 6 gece 10.30 kadar dükkandayız bu sene elemanda almadım insanlar ile anlaşıyoruz klimam var pazarlıkta o yok ee oda olsun tamam diyorum ben 5 bine aldım klimayı ver parasını bırakayım diyorum hayır diyorlar insanlarda pazarlık anlayışı Nasıl anlamıyorum ya

Eve özel dolap yaptı eşim cocuk odası yatak odası banyo balkon ,ankastre set Bosch perdeler de kalacak Zebra hepsi ee klimada kalsın koltukta tamam dedim ama parasını ayrıca alırım dedim o Zaman'da ev küçük bilmem ne demeler çok sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…