Kızlar bende bugün şişkinlikten sadece domates biber ve şekersiz çay içtim öğlende yiyemedim tavuk çorbası ve makarna vardı eşim çarşıdan et dürüm getirmiş sadece etlerini yedim turşu suyu ile akşama belki yemem zaten şişim buradan spora gitmeyi planlıyorum
Tatlım ben 16 yıldır tavuk yemiyorum zehirlenmiştimTavuk çorbası da icseydin tatlim corba iyidir afiyet olsun
@puantiyeli_kelebek canım çok sıkkın evi alacak olanlar vazgeçmişyarın başkaları ile görüşücez bakalım
Menum
Sabah 11 gibi
Dukan ekmek
Yarim kk peynir
Domates salatalık
Omlet
Ara ayran
Aksam 17
Haslama dana eti
2 bardak ayran
Yeşil sogan
Cin biber turşu
Ara Sütlü kahve ve ayran olur
2 lt su
40 dk kadar plates
100 twister
Tatlım ben 16 yıldır tavuk yemiyorum zehirlenmiştim
Menün güzel canımKahvaltı 12:00
3 tane tereyagda pişirilmiş yumurta (oğlum la yedik)
10 tane zeytin
1 yemek kasigi pekmezli tahin
2 ince dilim ekmek
3 bardak şekersiz cay
Ara :1 fincan az şekerli Türk Kahvesi
Aksam 18 :00
1 kepçe fasulye
4 5 kaşık eriste
Ekmek yok
Şuan a kadar 1 lt su içtim
30 defa ip atladim yatmadan bir 30 daha atlarim inşallah
Sagol Can'ım benim şuan ki kaybım bu ay ile turizm kötü olduğu için 120 milyarı buldu zaten kışın 3 ay dükkanım açılmadı o kadar çok ödemem var ki evet hayırlısı artık bankalarda anlamıyorlar ki turizmin kötü olmasınıCanim anliyorum sikisiksiniz Böyle seyler ertelenince hayal kırıklığı da oluyor ama lütfen üzülme hayırlısı olacak inşallah temiz yurekli bir insansin sen Daha iyi çıkacaktır karşına balim benim umutlu ol
Hayırlısı olsun canıım belki daha iyi bir alıcı bulunur@puantiyeli_kelebek canım çok sıkkın evi alacak olanlar vazgeçmişyarın başkaları ile görüşücez bakalım
Sorun değil Can'ımAa biliyordum canim unutmusum haklisin sadece diyete kanalize oluyorum ya o açıdan degerlendirdim :))
Evet yarında başkaları bakıcak evet hayırlısı olsun Can'ım ama şuda bir gercek insanlar bedava istiyorlar bu ev için yada başka birşey için olsunHayırlısı olsun canıım belki daha iyi bir alıcı bulunur
Sagol Can'ım benim şuan ki kaybım bu ay ile turizm kötü olduğu için 120 milyarı buldu zaten kışın 3 ay dükkanım açılmadı o kadar çok ödemem var ki evet hayırlısı artık bankalarda anlamıyorlar ki turizmin kötü olmasını
Malesef Emlakçı ile anlaştık bizler çok yoğunuz haftanın 7 günü sabah 6 gece 10.30 kadar dükkandayız bu sene elemanda almadım insanlar ile anlaşıyoruz klimam var pazarlıkta o yok ee oda olsun tamam diyorum ben 5 bine aldım klimayı ver parasını bırakayım diyorum hayır diyorlar insanlarda pazarlık anlayışı Nasıl anlamıyorum yaYani bankalar insanlarin sorununa sıkıntısına bakmıyor malesef emlakçı falan yok arada dimi canim sahibinden satış mi yapiyorsun? Ilan falan yaptırdınizmi?
haklısın canım Allah yardımcın olsun ama insanlar çok zorÇok sinirlendim gerçekten klimam daikın
FTXK50AW Inverter Klima düşün daha yeni aldım
nerede evin canım318276955 Bu evimin ilanı sahibinden.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?