Sahibinden .comda Can'ım kodu yaz Oray'a çıkar hemennerede evin canım
İşte insanlar öyle demiyor düştük ya vurmaya çalışıyorlarevin çok temiz ve güzel bence
@puantiyeli_kelebek canım bir bak çok mu kötü evim var doğruyu söyle
Anladim cnm ben bile grupta oldugum halde bazi olaylara fransizim telim bozuk oldugu icin cogh konuyu okuyamiyorumbilmiyorum ki hiç yeni dahil oldum ya gruba ondan pek bir fransız kalıverdim
Benim de su sekilde oldu: 4 sene once master'a basladigimda hareketsizlikten kilo aldim ve ozellikle selulitler falan aldi basini gitti. O donem bikac ayda 65'ten 55'e indim spor ve protein agirlikli diyetle, 2014 sonlarina kadar da korudum. Ama 2014'te Amerika'ya tasinmamla kilolar yavas yavas geri geldi ne yazik ki. Aslinda cok hareketsiz bi hayatim yok, her gun ofise bisikletle gidip donuyorum, haftada 5-6 gun spor salonuna gidiyorum vs. ama yemek yemegi de cok seviyorum. Isin kotusu burda butun yemeklerin icinde fazlaca miktarda seker var. Yine de kilom 62 civarlarinda seyrediyodu, birgun tartida 65'i gorunce felegim sasti. Ben de daha fazla evde yemek yapmaya basladim, disarida yedigimde de tercihimi dusuk karbonhidratli yiyeceklerden yana kullanmaya calisiyorum ve kalori sayiyorum=)Kilo alarak başladım ben ne yazık ki daha zayıftıımGeçen yıl şubat ayında 69.5 falandım haziranda 64 oldum sonra diyet grupları sayesinde eylülde 58.7 ye indim Ama yıl içinde okulla kilo alıp 62.63 oldum ramazandada 65 çıktım bir de tatil falan derken Ay ne uzun yazdım Sen bu kiloyla mı başladın peki canım ?
Sabah hastaneye gittim kahvalti etmeden
Oglen bir lorlu cig borek bir adet karpuz kucuk parca
Aksamada kiymali cig borek var ondanda bi tane yerim cog sacma bi gundeyim
Ahahahahha okurken ne guldum bizde de durum tam tersi=) erkek arkadasim 3 kilo alsam "ne onlar oyle, selulit mi?" diye soylenmeye baslar. Isin kotusu babam da bunun baska bi modeli "kizim, bu aralar pek spor yapmiyo musun? arttirsan mi biraz sporu?" hep duydugum laflari kendisinin=) sagolsunlar ikisi de iyi motive ediyo beni=)bütün erkekler böyle galiba,kendileri zayıf ve fit kadınlara bakarlar ama karısının olmasını istemez
Cok cok cici bence evin canim, uzme canini alacak insanlar da ceplerinden az para ciksin istiyolar sonucta. Denizli piyasasini bilmiyorum ama bence fiyati da gayet makul, eminim iyi bi alici bulursun. Fotograflardan da hic kucuk gorunmedi evin bana.Sahibinden .comda Can'ım kodu yaz Oray'a çıkar hemen
Satmasanizİşte insanlar öyle demiyor düştük ya vurmaya çalışıyorlar
Sahi birde limonatam var oglen ictim iki bardakGunu toplam 2 cig börekle kapatmissin canim iyi gayet ama yaninda ayran olabilirdi eksik olmus sadece bazen oluyor oyle günler afiyet olsun
Malesef canım dükkanım şuan zararda 120 bin TL bir dükkan herzaman ev aldırır ama ev dükkan sahibi yapamaz ödemelerimiz var çek -senetSatmasaniz
Can'ım konum olarak tam merkezde atıyorum 10 tane otobüs geçiyor ki o otobüslerin hepsi farklı bir yöne gidiyor atıyorum pamukkaleye gittin merkezde indin 10 otobüsten birimi bin kapımın önünde indi artı 1 saat içinde bindiğin 2. Otobüs ücretsiz Can'ım ben o dolapları eve göre kendimiz yaptık eşimle eve göre eşya aldım anlayacağınCok cok cici bence evin canim, uzme canini alacak insanlar da ceplerinden az para ciksin istiyolar sonucta. Denizli piyasasini bilmiyorum ama bence fiyati da gayet makul, eminim iyi bi alici bulursun. Fotograflardan da hic kucuk gorunmedi evin bana.
İnşallah Can'ım benim yarında birileri daha var anlaşırsak vericez tam merkezde benim evimBuldum canim 145.000 gayet makul bi fiyat bence Denizli emlak fiyatlarina göre de iyidir heralde. Alıcı bulursun canim boylelerine borcta olduğun için papuc bırakma. Hakkini vererek alan olacaktır insallah
oyyy öyle adam olsa hayatımda hiç çekememAhahahahha okurken ne guldum bizde de durum tam tersi=) erkek arkadasim 3 kilo alsam "ne onlar oyle, selulit mi?" diye soylenmeye baslar. Isin kotusu babam da bunun baska bi modeli "kizim, bu aralar pek spor yapmiyo musun? arttirsan mi biraz sporu?" hep duydugum laflari kendisinin=) sagolsunlar ikisi de iyi motive ediyo beni=)
sen gelene kadar darlayacağım galiba seniGeliiiceeeeeem gelicem
Bana hic zor gelmiyo aslinda, alistim herhalde. Ben de onlara benzerini yapiyorum ama kilo aldiklarinda=)oyyy öyle adam olsa hayatımda hiç çekemem
kolay gelsin,bol sabır diliyorumpek zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?