intikam çok tatlıdır,yap yap.Bana hic zor gelmiyo aslinda, alistim herhalde. Ben de onlara benzerini yapiyorum ama kilo aldiklarinda=)
Merhaba Can'ım tatilin Nasıl geçti
Olsun Can'ım sende yarından itibaren başlarsınGuzel cok sukur ama diyetsiz canım
canım paket ya da açık olması fark ediyor mu?Afiyet olsun Can'ım yeşil çay paketli mi yoksa açıktan mı aldın
ay ben de bugün pek bir şey yiyemedim ya sabah da geç kalkınca kötü olduKızlar bende bugün şişkinlikten sadece domates biber ve şekersiz çay içtim öğlende yiyemedim tavuk çorbası ve makarna vardı eşim çarşıdan et dürüm getirmiş sadece etlerini yedim turşu suyu ile akşama belki yemem zaten şişim buradan spora gitmeyi planlıyorum
en kısa zamanda toparlarsın umarım canım,gerçekten çok büyük bir kayıp.neyse canımız sağ olsun,en önemlisi oSagol Can'ım benim şuan ki kaybım bu ay ile turizm kötü olduğu için 120 milyarı buldu zaten kışın 3 ay dükkanım açılmadı o kadar çok ödemem var ki evet hayırlısı artık bankalarda anlamıyorlar ki turizmin kötü olmasını
Karatay açıktan alın diyor ya Can'ım pakettekine herşey giriyor diyor güvenmeyin diyor o yüzden sordumcanım paket ya da açık olması fark ediyor mu?
Aynen ya bu sene çok zor turizm gelen müşteri kalitesi malesef zayıf hayırlısı umarım yarın gelenlerde bir sorun olmazen kısa zamanda toparlarsın umarım canım,gerçekten çok büyük bir kayıp.neyse canımız sağ olsun,en önemlisi o
Sorma karnım davul gibi şiş felaket uykuda tutmadıay ben de bugün pek bir şey yiyemedim ya sabah da geç kalkınca kötü oldu
canım evine baktım ve bayıldım.özellikle mutfağın çok güzelmiş318276955 Bu evimin ilanı sahibinden.com
canım bugün dediğim şeyleri yap mutlakaSorma karnım davul gibi şiş felaket uykuda tutmadı
Haklısıın canımEvet yarında başkaları bakıcak evet hayırlısı olsun Can'ım ama şuda bir gercek insanlar bedava istiyorlar bu ev için yada başka birşey için olsun
En kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız umarım canımBenim de su sekilde oldu: 4 sene once master'a basladigimda hareketsizlikten kilo aldim ve ozellikle selulitler falan aldi basini gitti. O donem bikac ayda 65'ten 55'e indim spor ve protein agirlikli diyetle, 2014 sonlarina kadar da korudum. Ama 2014'te Amerika'ya tasinmamla kilolar yavas yavas geri geldi ne yazik ki. Aslinda cok hareketsiz bi hayatim yok, her gun ofise bisikletle gidip donuyorum, haftada 5-6 gun spor salonuna gidiyorum vs. ama yemek yemegi de cok seviyorum. Isin kotusu burda butun yemeklerin icinde fazlaca miktarda seker var. Yine de kilom 62 civarlarinda seyrediyodu, birgun tartida 65'i gorunce felegim sasti. Ben de daha fazla evde yemek yapmaya basladim, disarida yedigimde de tercihimi dusuk karbonhidratli yiyeceklerden yana kullanmaya calisiyorum ve kalori sayiyorum=)
Her zaman yaz canım darlamak olur mu hiçsen gelene kadar darlayacağım galiba senidarladım da zaten
olsun,gidecek bu kilolar.
Sağol bitanem umarım bugünde var gelicek olanlar benim anlamadığım pazarlık bitikten sonra tövbe yarabbim eşyalarımı istiyorlar dilenci gibicanım evine baktım ve bayıldım.özellikle mutfağın çok güzelmişmutlaka hak ettiği parayı veren çıkar
Afiyet olsun Can'ım menünde yürüyüşünde çok güzel-bugünkü menüm-
kahvaltı yapamadım
13.00: 3 kase soya kıymalı bezelye yemeği
1 domates
3 salatalık,maydanoz
15.30: kahvaltılık biber
17.00: 1 avuç beyaz leblebi
1 avuç sarı leblebi
2.5 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: 1.5 saat sahilde tempolu yürüme
Yapıcam Can'ım merak etme aklımdacanım bugün dediğim şeyleri yap mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?