Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kapanisi bugunku menumle yapayim:
Sabah: sutlu kahve, 1 kasik goji berry
Oglen: haslanmis sebze, izgara tavuk
Aksam: kiymali karnibahar, 2 kasik yogurt, salata
1050 kalori olmus, simdi de yesil cay iciyorum. Spor yapmadim, yatmadan 100 squat challenge videosunu yapmayi planliyorum.

Sağol bitanem umarım bugünde var gelicek olanlar benim anlamadığım pazarlık bitikten sonra tövbe yarabbim eşyalarımı istiyorlar dilenci gibi
off insan delirir ya.3 kr için bile yalvaran tipler var,sen bu strese iyi dayanıyorsun canım çok güçlüsün maşallah.bugün gelenler daha normal tipler olur umarım

canım ya ayağım su topladı bugün yürüyemeye gidemeyeceğim galiba nasıl geçer ki bu arada bu topikte tartı günleri çarşamba mıydı?
Ayakkabın mı yaptı Can'ım tabanında mı yoksa topukta mı evet yarın tartı günümüz merak etme cuma takımlarındaki gibi verwmeyen çıkarılmıyor

Afiyet olsun Canım

Ayakkabın mı yaptı Can'ım tabanında mı yoksa topukta mı evet yarın tartı günümüz merak etme cuma takımlarındaki gibi verwmeyen çıkarılmıyor
oouvv,ben 1.takımda da varım ama orada da çıkarılmıyor canım rahat bir takım neyse ki.seni yoksa öyle çıkardılar mı burası daha aktif bu yüzden pek sevdim

oouvv,ben 1.takımda da varım ama orada da çıkarılmıyor canım rahat bir takım neyse ki.seni yoksa öyle çıkardılar mı burası daha aktif bu yüzden pek sevdim
Yok Can'ım ben varken öyle bir kural vardı hayır ben kendim ayrıldım kimse birşey yazmıyordu herkes kendi halindeydi o yüzden ayrıldım iyiki ayrılmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…