İşte insanlar sonrada yok küçük bilmem ne yok klima kalsın yok koltuk kalsın anlamadım gittiHaklısıın canımAma evini gördüm gayet güzel,ferah
hoş geldinHer zaman yaz canım darlamak olur mu hiçGeldiim sonunda
off insan delirir ya.3 kr için bile yalvaran tipler var,sen bu strese iyi dayanıyorsun canım çok güçlüsün maşallah.bugün gelenler daha normal tipler olur umarımSağol bitanem umarım bugünde var gelicek olanlar benim anlamadığım pazarlık bitikten sonra tövbe yarabbim eşyalarımı istiyorlar dilenci gibi
canım ya ayağım su topladı bugün yürüyemeye gidemeyeceğim galibaAfiyet olsun Can'ım menünde yürüyüşünde çok güzel
umarım bugün daha iyisindir canım,şişlik indi mi biraz?Yapıcam Can'ım merak etme aklımda
Umarım balım inşallahoff insan delirir ya.3 kr için bile yalvaran tipler var,sen bu strese iyi dayanıyorsun canım çok güçlüsün maşallah.bugün gelenler daha normal tipler olur umarım
Ayakkabın mı yaptı Can'ım tabanında mı yoksa topukta mı evet yarın tartı günümüz merak etme cuma takımlarındaki gibi verwmeyen çıkarılmıyorcanım ya ayağım su topladı bugün yürüyemeye gidemeyeceğim galibanasıl geçer ki bu arada bu topikte tartı günleri çarşamba mıydı?
canım saf gün nasıl oluyor?Günaydın kızlar bugun dugun var benim de saf gunum nasil idare edeceğim bakalim
Biraz indi fakat fazla değil sabah bol maydonoz tükettim kahvaltıdaumarım bugün daha iyisindir canım,şişlik indi mi biraz?
günaydın canımGünaydın kızlar
Ayakkabın kalitesiz mi Can'ım tabanda su topladığına görehoş geldiniyi ki kurdun o topiği.sayende kendimi sorumlu hissediyorum.yalnız dün ayağım su toplamış ya üstüne basamıyorum akşama kadar geçer mi ki kızlar? yoksa yürüyemeyeceğim,ne yapmam lazım
Günaydın Can'ımGünaydın kızlar bugun dugun var benim de saf gunum nasil idare edeceğim bakalim
Afiyet olsun CanımKapanisi bugunku menumle yapayim:
Sabah: sutlu kahve, 1 kasik goji berry
Oglen: haslanmis sebze, izgara tavuk
Aksam: kiymali karnibahar, 2 kasik yogurt, salata
1050 kalori olmus, simdi de yesil cay iciyorum. Spor yapmadim, yatmadan 100 squat challenge videosunu yapmayi planliyorum.
oouvv,ben 1.takımda da varım ama orada da çıkarılmıyor canım rahat bir takım neyse ki.seni yoksa öyle çıkardılar mıAyakkabın mı yaptı Can'ım tabanında mı yoksa topukta mı evet yarın tartı günümüz merak etme cuma takımlarındaki gibi verwmeyen çıkarılmıyor
Yok Can'ım ben varken öyle bir kural vardı hayır ben kendim ayrıldım kimse birşey yazmıyordu herkes kendi halindeydi o yüzden ayrıldım iyiki ayrılmışımoouvv,ben 1.takımda da varım ama orada da çıkarılmıyor canım rahat bir takım neyse ki.seni yoksa öyle çıkardılar mıburası daha aktif bu yüzden pek sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?