Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

canım ayakkabı yapmadı spor ayakkabı özellikle yürüyüş ayakkabısı aldım hatta,iyi bir markanın ama anlamadım küçücük bir yer zaten ama resmen yürütmüyor. topuk kısmında değildi parmak kısmında falan M miyav

ayakkabın vurmuş canım ayagın şişiyorsa eger oda yapar bgun yürüyüş yerine başka bi aktivite yapabilirsin canım

kızlar ben gece uyuyamıyorum sabah ta geç kalkıyorum buda saglıksız oluyor uyku da çok önemli kilo konusunda değilmi
ayy benden birini buldum.sorma aynı dert bende de var.
hatta yemek yeme düzenimi bile oturttum zorlanmıyorum,her şeyim tamam ama ah bu uyku düzeni!
evet canım çok önemli gece uyumamak sabah erken kalkmamak da kilo vermeye engel.kahvaltılarım mesela hep aksıyor bu yüzden.beraber düzene oturtmaya ne dersin? ben 1.5 aydır düzeltemedim hala

Gece uyumak çok önemli kızlar leptinin hormonu salgılanmazsa zayıflama olmuyor bilginize

İnşallah Can'ım dün spora gitmedim sinirliydim bugün gitmeyi planlıyorum bakalım dükkandan 17.30 çıkarsam saat 21.00 kadar takılmayı planlıyorum
hiç abuk abuk insanlar yüzünden sinirini bozma,sporunu yap canım.ben de bazen aşırı sinirli oluyorum biraz tempolu yürüyorum daha iyi kafam dağılıyor hem çok iyi geliyor

olur canım be ogünleri oturtamıyorum bir türü eşim tek başına yemekten nefret eder
akşam ona eşlik ediyorum bazen geç geliyor vs kahvaltı dersen 11 i 12 i buluyor oglan da uyumuyor aynı şekilde uyuması için bitki çayı versem zararı olur mu ki şaşırdım artık

Anladım o Zaman sıkmış ayağını Can'ım mesala ben normal ayakkabı 37 sporda ya 37,5 yada 38 alırım terletip sıkmasın diye bence değiştir

Can'ım sabahları alarm kur erkenden kalk bütün gün uyumamaya çalış o zaman geceleri uyursun
işte alarmı kuruyorum kapatıp geri yatıyorum
hatta telefonumda bir uygulama var,puzzle yapıyorsun alarmı kapamak için.o puzzle ı yapıyorum ama sonra yine uyuyorum yılların alışkanlığı çok zor bir şey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…