süpersin.tartı öncesi gitsin ödemlerBiraz indi fakat fazla değil sabah bol maydonoz tükettim kahvaltıda
anladım canım iyi yapmışsın o zamanYok Can'ım ben varken öyle bir kural vardı hayır ben kendim ayrıldım kimse birşey yazmıyordu herkes kendi halindeydi o yüzden ayrıldım iyiki ayrılmışım
ayakkabın vurmuş canım ayagın şişiyorsa eger oda yapar bgun yürüyüş yerine başka bi aktivite yapabilirsin canım
İnşallah Can'ım dün spora gitmedim sinirliydim bugün gitmeyi planlıyorum bakalım dükkandan 17.30 çıkarsam saat 21.00 kadar takılmayı planlıyorumsüpersin.tartı öncesi gitsin ödemler
ayy benden birini buldum.sorma aynı dert bende de var.kızlar ben gece uyuyamıyorum sabah ta geç kalkıyorum buda saglıksız oluyor uyku da çok önemli kilo konusunda değilmi
Can'ım o çayları günde 2 fincandan fazla içmebende bitki çayımı içtim aç karnına içilmesi gerekiyormuş ama tadı çok kötü
Gece uyumak çok önemli kızlar leptinin hormonu salgılanmazsa zayıflama olmuyor bilginizeayy benden birini buldum.sorma aynı dert bende de var.
hatta yemek yeme düzenimi bile oturttum zorlanmıyorum,her şeyim tamam ama ah bu uyku düzeni!
evet canım çok önemligece uyumamak sabah erken kalkmamak da kilo vermeye engel.kahvaltılarım mesela hep aksıyor bu yüzden.beraber düzene oturtmaya ne dersin? ben 1.5 aydır düzeltemedim hala
hiç abuk abuk insanlar yüzünden sinirini bozma,sporunu yap canım.ben de bazen aşırı sinirli oluyorum biraz tempolu yürüyorum daha iyi kafam dağılıyor hem çok iyi geliyorİnşallah Can'ım dün spora gitmedim sinirliydim bugün gitmeyi planlıyorum bakalım dükkandan 17.30 çıkarsam saat 21.00 kadar takılmayı planlıyorum
Can'ım sabahları alarm kur erkenden kalk bütün gün uyumamaya çalış o zaman geceleri uyursunkızlar ben gece uyuyamıyorum sabah ta geç kalkıyorum buda saglıksız oluyor uyku da çok önemli kilo konusunda değilmi
olur canım be ogünleri oturtamıyorum bir türü eşim tek başına yemekten nefret ederayy benden birini buldum.sorma aynı dert bende de var.
hatta yemek yeme düzenimi bile oturttum zorlanmıyorum,her şeyim tamam ama ah bu uyku düzeni!
evet canım çok önemligece uyumamak sabah erken kalkmamak da kilo vermeye engel.kahvaltılarım mesela hep aksıyor bu yüzden.beraber düzene oturtmaya ne dersin? ben 1.5 aydır düzeltemedim hala
içine limon ve tarçın eklesen?bende bitki çayımı içtim aç karnına içilmesi gerekiyormuş ama tadı çok kötü
Aynen Can'ım sıkmayacağım Can'ımı bugün 3 saat spor planlıyorum bakalımhiç abuk abuk insanlar yüzünden sinirini bozma,sporunu yap canım.ben de bazen aşırı sinirli oluyorum biraz tempolu yürüyorum daha iyi kafam dağılıyor hem çok iyi geliyor
ayneenCan'ım o çayları günde 2 fincandan fazla içme
tamam tatlım adam sadece ufak bi kagıda yemeklerden önce sabah akşam içilecek yazmış bende çay gibi demleyip içtimCan'ım o çayları günde 2 fincandan fazla içme
Anladım o Zaman sıkmış ayağını Can'ım mesala ben normal ayakkabı 37 sporda ya 37,5 yada 38 alırım terletip sıkmasın diye bence değiştir
işte alarmı kuruyorum kapatıp geri yatıyorumCan'ım sabahları alarm kur erkenden kalk bütün gün uyumamaya çalış o zaman geceleri uyursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?