Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Gece uyumak çok önemli kızlar leptinin hormonu salgılanmazsa zayıflama olmuyor bilginize
gerçelten mi bende artıok kafayı yiyecegim az yiyorum abur cuburu kestim şekeri tuzu kestim ama yok kilo lar aynı eşim ve oglum uyumuyor bende uyuyamıyorum dogal olarak

tabii haklısın sen benim gibi değilsin ki hem bebiş hem eş çok daha zor olur.ama akşam geç saatlerde eşinle yeme olayını bırak bence.en azından sağlıklı kiloya gelene kadar.ona da açıkla rica da bulun,yine sofraya otur mesela ama bitki çayını iç suyunu iç ama yeme.

Kız benim gibi olsan ben her sabah 06.00 uyanıyorum gece 12 yada 1 en geç yatıyorum haftanın 7 günü dükkandayımalarm çalmadan gözlerimi açıyorum

tamam konuşayım bi eşim tek başına asla yemez ama dediğini yapabilirim

gerçelten mi bende artıok kafayı yiyecegim az yiyorum abur cuburu kestim şekeri tuzu kestim ama yok kilo lar aynı eşim ve oglum uyumuyor bende uyuyamıyorum dogal olarak
olabildiğince erken yat ama yatamıyorsan da yeme.uykun ile akşam yemeğin arasında mutlaka 4-5 saat olsun canım.ben mesela akşamları 11 gibi yatmayı planlıyorum sen de 12-12.30 gibi yatmaya çalışırsın en geç

Şekeri ve unlu gıdaları kes Can'ım tuz çok önemli bana göre az değil sağlıklı gıdalar ye bak Nasıl gidiyor kilolar ben diyetisyenle veremedim sonra bu Karatay ile çok iyi verdim şükür

Kız benim gibi olsan ben her sabah 06.00 uyanıyorum gece 12 yada 1 en geç yatıyorum haftanın 7 günü dükkandayımalarm çalmadan gözlerimi açıyorum
miyav_ su sendeki enerji ben de olsa zaten var ya ahhh!!!
ben çok uykucuyumdur ve hareketsiz,her şeyi zorla yaparım normalde

Ben hiç güvenmiyorum malesef bu işler bizim ülkemizde yurtdışında bu konular çok önemli ben hiçbir zaman toz almam sende öyle yap kahveyi bile günlük çektiririm karabiber öyle benim için
yaa ben sabah kahvaltıma toz tarçın kullanıyorum genelde yulaf falan yersem çubuk tarçını kendimiz nasıl öğütebiliriz ki

Şekeri ve unlu gıdaları kes Can'ım tuz çok önemli bana göre az değil sağlıklı gıdalar ye bak Nasıl gidiyor kilolar ben diyetisyenle veremedim sonra bu Karatay ile çok iyi verdim şükür
şekeri 5 aydır kullanmıyorum kurabiye pogaca börek 6 7 aydır yapmıyorum eşim çok istiyor yap diye ama dayanamam yerim diye yapmıyorum ama genelde makarna bulgur pataes ve kuru fasulye tüketiyorum diyet listelerine uyuyamıyorum maddi olarak

12 de falan yatabilsem ahh akşam 8 den sonra yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…