Herşeyin fazlası zarar Canım ona göre tükettamam tatlım adam sadece ufak bi kagıda yemeklerden önce sabah akşam içilecek yazmış bende çay gibi demleyip içtim
gerçelten mi bende artıok kafayı yiyecegim az yiyorum abur cuburu kestim şekeri tuzu kestim ama yok kilo lar aynı eşim ve oglum uyumuyor bende uyuyamıyorum dogal olarakGece uyumak çok önemli kızlar leptinin hormonu salgılanmazsa zayıflama olmuyor bilginize
bi deneyim canım çubuk tarçın mı toz mu almam lazımiçine limon ve tarçın eklesen?
tabii haklısın sen benim gibi değilsin ki hem bebiş hem eş çok daha zor olur.ama akşam geç saatlerde eşinle yeme olayını bırak bence.en azından sağlıklı kiloya gelene kadar.ona da açıkla rica da bulun,yine sofraya otur mesela ama bitki çayını iç suyunu iç ama yeme.olur canım be ogünleri oturtamıyorum bir türü eşim tek başına yemekten nefret eder
akşam ona eşlik ediyorum bazen geç geliyor vs kahvaltı dersen 11 i 12 i buluyor oglan da uyumuyor aynı şekilde uyuması için bitki çayı versem zararı olur mu ki şaşırdım artık
Kız benim gibi olsanişte alarmı kuruyorum kapatıp geri yatıyorum
hatta telefonumda bir uygulama var,puzzle yapıyorsun alarmı kapamak için.o puzzle ı yapıyorum ama sonra yine uyuyorumyılların alışkanlığı çok zor bir şey ya
çubuk tarçın,içinde biraz beklet ve çıkar.hemen atmana gerek yok 1 çubuk tarçını birkaç kere demlemede kullanabilirsin canımbi deneyim canım çubuk tarçın mı toz mu almam lazım
Toz alma Can'ım içinde kimbilir neler vardır en güzeli çubuk tarçınbi deneyim canım çubuk tarçın mı toz mu almam lazım
tamam konuşayım bi eşim tek başına asla yemez ama dediğini yapabilirimtabii haklısın sen benim gibi değilsin ki hem bebiş hem eş çok daha zor olur.ama akşam geç saatlerde eşinle yeme olayını bırak bence.en azından sağlıklı kiloya gelene kadar.ona da açıkla rica da bulun,yine sofraya otur mesela ama bitki çayını iç suyunu iç ama yeme.
ben de 36.5 giyerim normalde ama 37 aldım.sıktı demek ki canım haklısınAnladım o Zaman sıkmış ayağını Can'ım mesala ben normal ayakkabı 37 sporda ya 37,5 yada 38 alırım terletip sıkmasın diye bence değiştir
maşallah sana gece uyanıyorum ezana sonra yine uyuyorumKız benim gibi olsanben her sabah 06.00 uyanıyorum gece 12 yada 1 en geç yatıyorum haftanın 7 günü dükkandayım alarm çalmadan gözlerimi açıyorum
tamam aktarlara güvenemiyorum artıkToz alma Can'ım içinde kimbilir neler vardır en güzeli çubuk tarçın
olabildiğince erken yat ama yatamıyorsan da yeme.uykun ile akşam yemeğin arasında mutlaka 4-5 saat olsun canım.ben mesela akşamları 11 gibi yatmayı planlıyorum sen de 12-12.30 gibi yatmaya çalışırsın en geçgerçelten mi bende artıok kafayı yiyecegim az yiyorum abur cuburu kestim şekeri tuzu kestim ama yok kilo lar aynı eşim ve oglum uyumuyor bende uyuyamıyorum dogal olarak
Şekeri ve unlu gıdaları kes Can'ım tuz çok önemli bana göre az değil sağlıklı gıdalar ye bak Nasıl gidiyor kilolar ben diyetisyenle veremedim sonra bu Karatay ile çok iyi verdim şükürgerçelten mi bende artıok kafayı yiyecegim az yiyorum abur cuburu kestim şekeri tuzu kestim ama yok kilo lar aynı eşim ve oglum uyumuyor bende uyuyamıyorum dogal olarak
miyav_ su sendeki enerji ben de olsa zaten var ya ahhh!!!Kız benim gibi olsanben her sabah 06.00 uyanıyorum gece 12 yada 1 en geç yatıyorum haftanın 7 günü dükkandayım alarm çalmadan gözlerimi açıyorum
Ben hiç güvenmiyorum malesef bu işler bizim ülkemizde yurtdışında bu konular çok önemli ben hiçbir zaman toz almam sende öyle yap kahveyi bile günlük çektiririm karabiber öyle benim içintamam aktarlara güvenemiyorum artık
miyav_ su sendeki enerji ben de olsa zaten var ya ahhh!!!
ben çok uykucuyumdur ve hareketsiz,her şeyi zorla yaparım normalde
yaa ben sabah kahvaltıma toz tarçın kullanıyorum genelde yulaf falan yersemBen hiç güvenmiyorum malesef bu işler bizim ülkemizde yurtdışında bu konular çok önemli ben hiçbir zaman toz almam sende öyle yap kahveyi bile günlük çektiririm karabiber öyle benim için
şekeri 5 aydır kullanmıyorum kurabiye pogaca börek 6 7 aydır yapmıyorum eşim çok istiyor yap diye ama dayanamam yerim diye yapmıyorum ama genelde makarna bulgur pataes ve kuru fasulye tüketiyorumŞekeri ve unlu gıdaları kes Can'ım tuz çok önemli bana göre az değil sağlıklı gıdalar ye bak Nasıl gidiyor kilolar ben diyetisyenle veremedim sonra bu Karatay ile çok iyi verdim şükür
ahahahhaha haklısın işte artık hareketli yaşamı benimsiyorumHiç yakıştıramadım senin gibi genç ve fit bayana çabuk bugünden itibaren kalkıyorsun kaldır o Totonu
12 de falan yatabilsem ahholabildiğince erken yat ama yatamıyorsan da yeme.uykun ile akşam yemeğin arasında mutlaka 4-5 saat olsun canım.ben mesela akşamları 11 gibi yatmayı planlıyorum sen de 12-12.30 gibi yatmaya çalışırsın en geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?