benimdeahahahhaha haklısın işte artık hareketli yaşamı benimsiyorum
senin gibi 6'da kalkmak en büyük hayalım
canım makarna yeme pek.ama kuru fasulye,bulgur patates yiyebilirsin korkma.sadece ölçülü yemen lazım,yanlarına bol salata yap onunla yeşekeri 5 aydır kullanmıyorum kurabiye pogaca börek 6 7 aydır yapmıyorum eşim çok istiyor yap diye ama dayanamam yerim diye yapmıyorum ama genelde makarna bulgur pataes ve kuru fasulye tüketiyorumdiyet listelerine uyuyamıyorum maddi olarak
ufak baharat degirmeni satan yerler var bulabilirsen canımyaa ben sabah kahvaltıma toz tarçın kullanıyorum genelde yulaf falan yersemçubuk tarçını kendimiz nasıl öğütebiliriz ki
Şekeri ve unlu gıdaları kes Can'ım tuz çok önemli bana göre az değil sağlıklı gıdalar ye bak Nasıl gidiyor kilolar ben diyetisyenle veremedim sonra bu Karatay ile çok iyi verdim şükür
makarnayı eşim ve oglum çok seviyor yemezsem oglum aglıyor ye diye ama tamam yemeyecegim zaten son 2 aydır mecbur kalmadıkça yemiyorum makarnayıcanım makarna yeme pek.ama kuru fasulye,bulgur patates yiyebilirsin korkma.sadece ölçülü yemen lazım,yanlarına bol salata yap onunla ye
Kahve değirmenleri var Can'ım elde çeviriyorsun aktarlarda var bir bak istersen ben dükkanda satıyorum Sana foto atayımyaa ben sabah kahvaltıma toz tarçın kullanıyorum genelde yulaf falan yersemçubuk tarçını kendimiz nasıl öğütebiliriz ki
karatay diyeti nasıl kızlar masraflı mıaynı ben bende diyetisyenle veremedim karatayla verdim :)
Fıstıktım bugün aklımdan geçtin hatta sizin topiğ seni baktım nasılsın geçmiş Bayram'ın mübarek olsunaynı ben bende diyetisyenle veremedim karatayla verdim :)
karatay diyeti nasıl kızlar masraflı mı
Fıstıktım bugün aklımdan geçtin hatta sizin topiğ seni baktım nasılsın geçmiş Bayram'ın mübarek olsun
Fıstıktım bugün aklımdan geçtin hatta sizin topiğ seni baktım nasılsın geçmiş Bayram'ın mübarek olsun
dogru canım ama abur cuburu kestim zaten şimdi eşim ve oglum da olunca ayrı ayrı alışveriş yapamıyorum eşim alıp getiriyor yemek ayrı hazırlayamıyorum oglum aşırı huysuz anck yetişiyorum oglum ve oglumla yiyebilecegim bi diyet listesi olsavalla abur cubur yemek daha masraflı :)
makarnayı eşim ve oglum çok seviyor yemezsem oglum aglıyor ye diye ama tamam yemeyecegim zaten son 2 aydır mecbur kalmadıkça yemiyorum makarnayı
Bulguru -makarnayı-patates bırak kuru fasulye çok Faydalı ben bazen kahvaltıda kuru fasulye yerim pastayıda eşine göre az yap artarsa paket yap işyerinde tüketsin eşinşekeri 5 aydır kullanmıyorum kurabiye pogaca börek 6 7 aydır yapmıyorum eşim çok istiyor yap diye ama dayanamam yerim diye yapmıyorum ama genelde makarna bulgur pataes ve kuru fasulye tüketiyorumdiyet listelerine uyuyamıyorum maddi olarak
çok sağ ol canım ben onda sadece karabiber falan öğütülüyor sanıyordum tarçın da mı öğütebiliyoruz?Kahve değirmenleri var Can'ım elde çeviriyorsun aktarlarda var bir bak istersen ben dükkanda satıyorum Sana foto atayım
oglum ben bulaşık yıkarken yıkama diye aglayan bi çocuk
senin eşin ve oğlunla işin zormuş be canım makarna yemiyorsun diye ağlayanı da ilk defa duydum ay çok zor.senin iki kat iradeli olman lazım o zaman
ahahaha aynenvalla abur cubur yemek daha masraflı :)
iyi fikir canım eşimle ogluma göre yapayım o zamanBulguru -makarnayı-patates bırak kuru fasulye çok Faydalı ben bazen kahvaltıda kuru fasulye yerim pastayıda eşine göre az yap artarsa paket yap işyerinde tüketsin eşin
İş hayatına atılınca özellikle kendinizin olunca uyanıyorsun Can'ım ben bekarken otelde çalıştım 6 sene antreli yada gece çalışıyordum yılbaşı ve Bayram'larda gece 4 kadar sonrada saat 8 de tekrar başlardımahahahhaha haklısın işte artık hareketli yaşamı benimsiyorum
senin gibi 6'da kalkmak en büyük hayalım
eşim de çok fazla tüketiyor maslesef çok saglıksızahahaha aynen
geçen bir hesap yaptım.yok çekirdekler kolalar cipsler çikolatalar,ben marketlere gömüyormuşum parayı da haberim yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?