Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

canım makarna yeme pek.ama kuru fasulye,bulgur patates yiyebilirsin korkma.sadece ölçülü yemen lazım,yanlarına bol salata yap onunla ye

Şekeri ve unlu gıdaları kes Can'ım tuz çok önemli bana göre az değil sağlıklı gıdalar ye bak Nasıl gidiyor kilolar ben diyetisyenle veremedim sonra bu Karatay ile çok iyi verdim şükür

aynı ben bende diyetisyenle veremedim karatayla verdim :)

canım makarna yeme pek.ama kuru fasulye,bulgur patates yiyebilirsin korkma.sadece ölçülü yemen lazım,yanlarına bol salata yap onunla ye
makarnayı eşim ve oglum çok seviyor yemezsem oglum aglıyor ye diye ama tamam yemeyecegim zaten son 2 aydır mecbur kalmadıkça yemiyorum makarnayı

Fıstıktım bugün aklımdan geçtin hatta sizin topiğ seni baktım nasılsın geçmiş Bayram'ın mübarek olsun

sen burda yakaladım bende :)) iyi Allaha şükür homili gırtlak tumba yatak ne güzel 63 ü görmüştüm ramazan öncesi şimdi 66 dayım gene başladım bakalım.... karataya sarıldım gene :))

valla abur cubur yemek daha masraflı :)
dogru canım ama abur cuburu kestim zaten şimdi eşim ve oglum da olunca ayrı ayrı alışveriş yapamıyorum eşim alıp getiriyor yemek ayrı hazırlayamıyorum oglum aşırı huysuz anck yetişiyorum oglum ve oglumla yiyebilecegim bi diyet listesi olsa

makarnayı eşim ve oglum çok seviyor yemezsem oglum aglıyor ye diye ama tamam yemeyecegim zaten son 2 aydır mecbur kalmadıkça yemiyorum makarnayı

senin eşin ve oğlunla işin zormuş be canım makarna yemiyorsun diye ağlayanı da ilk defa duydum ay çok zor.senin iki kat iradeli olman lazım o zaman

Bulguru -makarnayı-patates bırak kuru fasulye çok Faydalı ben bazen kahvaltıda kuru fasulye yerim pastayıda eşine göre az yap artarsa paket yap işyerinde tüketsin eşin

senin eşin ve oğlunla işin zormuş be canım makarna yemiyorsun diye ağlayanı da ilk defa duydum ay çok zor.senin iki kat iradeli olman lazım o zaman
oglum ben bulaşık yıkarken yıkama diye aglayan bi çocuk bi işi herkes 10 dk da bitiriyorsa ben 45 dk da çok yetişiyorum eşim de sende ye der durur

ahahahhaha haklısın işte artık hareketli yaşamı benimsiyorum
senin gibi 6'da kalkmak en büyük hayalım
İş hayatına atılınca özellikle kendinizin olunca uyanıyorsun Can'ım ben bekarken otelde çalıştım 6 sene antreli yada gece çalışıyordum yılbaşı ve Bayram'larda gece 4 kadar sonrada saat 8 de tekrar başlardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…