Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

ne çok oğlum demişin :) bırak sıpa ne varsa onu yesin.... sağlıklı yicek olduktan sonra... alıştırma bak öyle çok uğraşırsın :))

karatayda kendine özel birşey yapmana gerek yok bildiğin türk mutfağı paket gıdalardan uzak dur ekmekten uzak dur bir sürü lezzetli tarif var.... tereyağı et sebze serbest.... meyve yemiceksin kilon çoksa... az sa bir tane falan abartmadan yiyebilirsin... ben 78 den düştüm 63 e şimdi 66 olsamda o da benim şey gibi yememden mütevellit.... şimdiye 70 falan olmam lazımdı resmen sağlam ve kalıcı gitmiş kilolar.... ben çok hızlı kilo alan bir insanım çünkü...dağlara taşlara... karatay candır Türk malı eyidir bizi anlar... dukan isveç cart curt uymuyor bize.....

oglum hayatmın odak noktası oldu sıpa yemiyor yesin diye herseyi yapıyorum uyumuyor vs stres yapıyorum meyve yemiyorum paket gıdayı da evime sokmuyorum ama stresten heralde kilolar gitmiyor ben 3 senedir 70 ve 80 arasında gidip geliyorum aslında kolay kilo verern biriydim genç kızlıgım da 20 yaşındayken 2 ayda 15 kilo vermiştim ama düzenli uyuyordum uykum kahvaltım belliydi

gençlik geçti bacım her yaşla birlikte metabolizma yavaşlıyo... eskiyle kendini kıyaslama... şımart sen oğluşunu şımart çok kıymet bilcek :)) streste kilo yapıyor malesef relax ol yahu her şey fani....

kıymet bilmez o sıpa babayı seviyormuş :) ben acayip stres yapar oldum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…