dogru canım ama abur cuburu kestim zaten şimdi eşim ve oglum da olunca ayrı ayrı alışveriş yapamıyorum eşim alıp getiriyor yemek ayrı hazırlayamıyorum oglum aşırı huysuz anck yetişiyorum oglum ve oglumla yiyebilecegim bi diyet listesi olsa
oglum hayatmın odak noktası oldu sıpa yemiyor yesin diye herseyi yapıyorum uyumuyor vs stres yapıyorum meyve yemiyorum paket gıdayı da evime sokmuyorum ama stresten heralde kilolar gitmiyor ben 3 senedir 70 ve 80 arasında gidip geliyorum aslında kolay kilo verern biriydim genç kızlıgım da 20 yaşındayken 2 ayda 15 kilo vermiştim ama düzenli uyuyordum uykum kahvaltım belliydine çok oğlum demişin :) bırak sıpa ne varsa onu yesin.... sağlıklı yicek olduktan sonra... alıştırma bak öyle çok uğraşırsın :))
karatayda kendine özel birşey yapmana gerek yok bildiğin türk mutfağı paket gıdalardan uzak dur ekmekten uzak dur bir sürü lezzetli tarif var.... tereyağı et sebze serbest.... meyve yemiceksin kilon çoksa... az sa bir tane falan abartmadan yiyebilirsin... ben 78 den düştüm 63 e şimdi 66 olsamda o da benim şey gibi yememden mütevellit.... şimdiye 70 falan olmam lazımdı resmen sağlam ve kalıcı gitmiş kilolar.... ben çok hızlı kilo alan bir insanım çünkü...dağlara taşlara... karatay candır Türk malı eyidir bizi anlar... dukan isveç cart curt uymuyor bize.....
Patates nişastalı Can'ım kilo verirken tüketmiyoruz patates-bezelye -bulgurcanım makarna yeme pek.ama kuru fasulye,bulgur patates yiyebilirsin korkma.sadece ölçülü yemen lazım,yanlarına bol salata yap onunla ye
oglum hayatmın odak noktası oldu sıpa yemiyor yesin diye herseyi yapıyorum uyumuyor vs stres yapıyorum meyve yemiyorum paket gıdayı da evime sokmuyorum ama stresten heralde kilolar gitmiyor ben 3 senedir 70 ve 80 arasında gidip geliyorum aslında kolay kilo verern biriydim genç kızlıgım da 20 yaşındayken 2 ayda 15 kilo vermiştim ama düzenli uyuyordum uykum kahvaltım belliydi
Hayır sabit kaldım Can'ım ben kendimi frenledim malum bende insülin direnci var bıraksam sizden daha fazla kilo alırım sadece 1 dilim ekmek yedimsende bir artış oldu mu ramazan bayram derken :) tek pisboğaz ben miyim :))
kızlar limonlu suyu her gün taze yapmak gerekiyor demi
kıymet bilmez o sıpa babayı seviyormuş :) ben acayip stres yapar oldum malesefgençlik geçti bacım her yaşla birlikte metabolizma yavaşlıyo... eskiyle kendini kıyaslama... şımart sen oğluşunu şımart çok kıymet bilcek :)) streste kilo yapıyor malesef relax ol yahu her şey fani....
karatay diyetini incelesem iyi olacak
Benim eşimde tüketiyor daha dün gece 1 paketten Alpella birde tobleron yedi ben çekildim kenaraeşim de çok fazla tüketiyor maslesef çok saglıksız
kıymet bilmez o sıpa babayı seviyormuş :) ben acayip stres yapar oldum malesef
1 lt ye ne kadar limon dilimi atmalıyım yada limon suyueee yani ertesi güne kalırsa c leri uçar onun tadı da garip olur zaten....
Benim eşimde tüketiyor daha dün gece 1 paketten Alpella birde tobleron yedi ben çekildim kenarairadem güçlüdür Allah'dan
maşallah ben de börege pasta ya karşı koyamamBenim eşimde tüketiyor daha dün gece 1 paketten Alpella birde tobleron yedi ben çekildim kenarairadem güçlüdür Allah'dan
Evet sağlıklı besinler ile Can'ım sen yumurtayı Nasıl tüketebiliyoruz musun ben çok zorlanıyorum yahadi anacım incele gari basit bir şey yok aç kalmıcan korkma :) yemeni serbet olduğu en güzel diyet :)
dedi ya bababmı seviyom ben diye :)) çok fenahahaaaa dedi mi bunu reziiiil :)) nankör evlat :)))
1 lt ye ne kadar limon dilimi atmalıyım yada limon suyu
Alpella'da bu ekmeğe sürülen büyük kutu var ta ondanalpella umurmda bile olmazda o tableron insafsızlık yani :)))
Elin kızını bulunca seni unutur Can'ım odedi ya bababmı seviyom ben diye :)) çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?