Varım Canım kurallar neler ben Karatay yapıyorum haftada 5 gün 2 saat spor yapıyorum birde bende insülin direnci var Bayram'dan sonrada nasip olursa yüzmeye gitmeyi planlıyorum
Boyum 1.62 kilom şuan reglim var en son 80 kg idim hedefim 50 kg @puantiyeli_kelebek
☆☆☆Örnek menüm☆☆☆*kizlar Dukan diyeti yapacak olanlar var mi aramiz?
Ekran resmi olarak cek at cnm ozmn oluoYesil cay kürü yapmıştım ama yukleyemedim. Resim boyutu nedeniyle yukelenemiyormus resim kalitesini de düşürdüm ama olmadı nasil olacak bu is
Ilkindideden sonra tartıldim dogrudur kuzum 87.4 ciktim hakliymissin canım
☆☆☆Örnek menüm☆☆☆
Sabah
Standart kahvaltim
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Yeşillik
2 dilim t ekmek
Öğlen
Tavuk,Balık,Köfte(protein)
Sebze yemeği(kabak yemegi cok faydali)
Yanında yoğurt,salata
1 dilim gerektiğinde ekmek
Akşam
Çorba yada salata(lahana tercihim)
Ekmek yok!!!
Ara öğünüm
Meyve,kuruyemiş,Türk Kahvesi
Canim benim beslenme seklim böyle bu beslenme sekliyle 6 kilo verdim ramazandan sonrada bu sekil beslenmeye devam edicem
Kiz sedos diyet menusu super :)tuttum bunu☆☆☆Örnek menüm☆☆☆
Sabah
Standart kahvaltim
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Yeşillik
2 dilim t ekmek
Öğlen
Yanında yoğurt,salata
Akşam
Ekmek yok!!!
Ara öğünüm
Canim benim beslenme seklim böyle bu beslenme sekliyle 6 kilo verdim ramazandan sonrada bu sekil beslenmeye devam edicem
☆☆☆Örnek menüm☆☆☆
Sabah
Standart kahvaltim
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Yeşillik
2 dilim t ekmek
Öğlen
Yanında yoğurt,salata
Akşam
Ekmek yok!!!
Ara öğünüm
Ekran resmi olarak cek at cnm ozmn oluo
Önerin icin cok tesekkur ederim tatlimSevindim canim iste gercek kilon bu birazdan tartilirsan daha eksik cikacaksin ama oda kaybettiğin fazla su olacak gercek degil
Rica ederim cnmSuper fikir hic aklima gelmezdi canim sagol
Bende ramazanda biraz zorlandim ama ramazandan sonra tam gaz devam ederizBEN DE BUNA BENZER YAPIYORUM AMA SIFIR EKMEK TÜKETİYORUM. TABİ RAMAZANDA İPİN UCU KAÇTI. BİR AN ÖNCE TOPARLARIM UMARIM.
Sagol fıstığımmmmKiz sedos diyet menusu super :)tuttum bunu
GuzelmisEki Görüntüle 1852883
Yarısını ictikten sonra cekebildim:)
2 suzen poset yesil cayi demleyip yarım limon sıkıyoruz biraz ilininca icine 1 sise maden suyu katip üstünü suyla tamamlıyoruz. Odem atmada faydali çayımızı yazın serin serin icmek daha keyifli oluyor
Ellerine saglik ve afiyet olsunEki Görüntüle 1852883
Yarısını ictikten sonra cekebildim:)
2 suzen poset yesil cayi demleyip yarım limon sıkıyoruz biraz ilininca icine 1 sise maden suyu katip üstünü suyla tamamlıyoruz. Odem atmada faydali çayımızı yazın serin serin icmek daha keyifli oluyor
Bende dukan diyeti yapmak istiyorum ama kirmizi et balik yiyemiyorum nasil olcaksa artik :) karataydanda ondan vazgectimSagol fıstığımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?