Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Varım Canım kurallar neler ben Karatay yapıyorum haftada 5 gün 2 saat spor yapıyorum birde bende insülin direnci var Bayram'dan sonrada nasip olursa yüzmeye gitmeyi planlıyorum

E sesin solugun neden çıkmıyor tatlim :) baktım kulüpte aktifsin vazgectin diye düşündüm ilk sayfaya bak canim kurallar yaziyor.. en büyük kuralimiz KATILIM. Bana bilgilerini yazar mısın musait olunca ekleyeyim yas Boy kilo ve hedef kg

*kizlar Dukan diyeti yapacak olanlar var mi aramiz?
☆☆☆Örnek menüm☆☆☆

Sabah

Standart kahvaltim

Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Yeşillik
2 dilim t ekmek

Öğlen

Tavuk,Balık,Köfte(protein)
Sebze yemeği(kabak yemegi cok faydali)
Yanında yoğurt,salata
1 dilim gerektiğinde ekmek

Akşam

Çorba yada salata(lahana tercihim)
Ekmek yok!!!

Ara öğünüm

Meyve,kuruyemiş,Türk Kahvesi

Canim benim beslenme seklim böyle bu beslenme sekliyle 6 kilo verdim ramazandan sonrada bu sekil beslenmeye devam edicem

BEN DE BUNA BENZER YAPIYORUM AMA SIFIR EKMEK TÜKETİYORUM. TABİ RAMAZANDA İPİN UCU KAÇTI. BİR AN ÖNCE TOPARLARIM UMARIM.

Kiz sedos diyet menusu super :)tuttum bunu

Supersin bu menuyle kilo verilmez mi sana tavsiyem sebze ve proteini ikiye bol canim birini sabah birini aksam ye hangisini oglen yediysen ertesi gun yerlerini degistir metobolizman hizlanacaktir

Yarısını ictikten sonra cekebildim:)

2 suzen poset yesil cayi demleyip yarım limon sıkıyoruz biraz ilininca icine 1 sise maden suyu katip üstünü suyla tamamlıyoruz. Odem atmada faydali çayımızı yazın serin serin icmek daha keyifli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…